«علی سالاری مقدم» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، گفت: در سال های گذشته به دلیل نبود پزشک متخصص مغز و اعصاب و تجهیزات پزشکی لازم در جنوب کرمان، بیماران ضایع نخاعی و یا ضربه مغزی بایستی بلافاصله به کرمان و یزد منتقل می شدند اما امروز مفتخریم که بگوییم با حضور پزشکان مجرب، دلسوز و بومی منطقه عمل های جراحی با ریسک بالا در بیمارستان امام خمینی(ره) جیرفت انجام می شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت افزود: دکتر میرساردو پزشک متخصص جراح مغز و اعصاب از جمله پزشکان بومی منطقه و از افتخارات جنوب کرمان است که تاکنون علاوه بر انجام عمل های جراحی متعدد در جمجمه و نخاع، اخیرا نیز موفق به عمل جراحی تومور با حجم وسیع در جمجمه و مغز یک بیمار ۵۰ ساله در بیمارستان جیرفت شد، اکنون حال عمومی بیمار رضایت بخش و تحت مراقبت های پزشکی است.
وی بیان داشت: جنوب کرمان علی رغم محرومیت ها، دارای نخبگان و پزشکان متخصص بومی و دلسوز است و آرزو دارم با وجود این پزشکان روزی فرارسد که در این منطقه عمل های نادر، شاهد عمل های پیوندی و عمل باز قلب باشیم و ما در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با جدیت به دنبال تحقق این مهم هستیم.
سالاری مقدم خاطرنشان کرد: به منظور بررسی وضعیت بیماران، نحوه ارائه خدمات درمانی در بیمارستان ها و مراکز درمانی هفت شهرستان و نیز آگاهی از مشکلات پرسنل این بیمارستان ها، هفته ای یک روز از بیمارستان های جنوب سرکشی می کنم و از نزدیک در جریان مشکلات بیماران و پرسنل قرار گرفته و تمام تلاش خود را در جهت رفع این مشکلات به کار می برم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ابراز داشت: قریب یک ماه قبل از سوی از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی به دلیل سرکشی مستقیم از بیمارستان ها و مراکز درمانی جنوب کرمان مورد تجلیل قرار گرفتم.
وی با بیان این مطلب که تمام تلاش ما در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بر بهبود وضعیت درمان شهرستان جیرفت است، افزود: با توجه به این که ساختمان قدیمی زایشگاه بیمارستان شهید آیت الله کاشانی جیرفت، فضای فیزیکی مناسبی برای انجام زایمان های طبیعی نبود بنابراین در اولین اقدام ساختمانی جدید با ۱۷ سوئیت خصوصی و شیک همراه با تجهیزات لازم سال گذشته احداث و به بهره برداری رسید.
سالاری مقدم اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که در گذشته با آن مواجه بودیم، عدم وجود بخش NICU ویژه نوزادان نارس در بیمارستان آیت الله کاشانی بود که خوشبختانه این بخش با ۴ تخت در این بیمارستان راه اندازی و به بهره برداری رسید و به زودی تعداد تخت های آن به ۱۲ تخت افزایش می یابد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اضافه کرد: هم اکنون کلینیک تخصصی زنان و زایمان بیمارستان کاشانی در شیفت های صبح و عصر به شکل سرپایی خدمت رسانی می کند و سونوگرافی و رادیولوژی فعال است.
وی تصریح کرد: با توجه به این که شهرستان جیرفت همواره پذیرای بیماران هفت شهرستان جنوبی بوده است و در گذشته در بخش خصوصی فقط ۲ متخصص زنان وجود داشته بنابراین ویزیت حجم بالای این بیماران با مشکلاتی همراه بود لذا به منظور حل این مشکلات مجوز چندین مطب متخصص زنان و ارتوپد در جیرفت، صادر شد و اکنون در بخش خصوصی ۶ مطب متخصص زنان و زایمان و ۳ مطب متخصص ارتوپد در حال ارائه خدمات درمانی به مراجعین هستند.
سالاری مقدم بیان داشت: در کنار اقدامات درمانی در حوزه زنان و زایمان، کارهای فرهنگی نیز انجام می شود از جمله راه اندازی غرفه هایی در راستای ترویج فرهنگ زایمان طبیعی و نه به سزارین در مصلی های نماز جمعه ها، یادواره شهدا و که به همین منظور سوئیت های خصوصی با تجهیزات مدرن جهت انجام زایمان طبیعی در بیمارستان آیت الله کاشانی جیرفت راه اندازی و همچنین نصب مانیتور همراه با فیلم های تبلیغی این نوع زایمان در مطب پزشکان متخصص زنان و زایمان در دستور کار قرار گرفت.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت خاطرنشان کرد: برای نخستین بار پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در تاریخ جنوب کرمان، بخش اعصاب و روان با ۱۰ تخت راه اندازی شد که اکنون ۶ تخت آن فعال است.
وی ابراز داشت: در گذشته بخش های ICU و دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) به لحاظ فضای فیزیکی، مکان های نامناسبی بودند اما امروز خوشحال هستیم بخش ICU بسیار شیک با تجهیزات درمانی کامل در این بیمارستان راه اندازی شد.
سالاری مقدم با بیان این مطلب که روزانه بالغ بر یکهزار نفر از خدمات سرپایی و ویزیت اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره) جیرفت بهره می برند، عنوان داشت: با توجه به این که اورژانس این بیمارستان، اورژانس مرکز جنوب کرمان است و بیماران زیادی در طول شبانه روز از تمامی هفت شهرستان جنوبی کرمان به این اورژانس مراجعه می کنند بنابراین در راستای بهبود وضعیت فیزیکی بخش های بیمارستان امام خمینی(ره) اقدام به بهینه سازی فضای فیزیکی اورژانس، ارتقا تخت های اورژانس به ۲۰ تخت همراه با تجهیزات مدرن، استقرار متخصصین طب اورژانس کردیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت راه اندازی کلینیک تخصصی ولایت جیرفت را خدمتی برای مردم جنوب کرمان برشمرد و گفت: این کلینیک با حضور متخصصین در حال ارائه خدمات درمانی به بیماران است و همین جا این نوید را به مردم این منطقه می دهم که ظرف مدت ۳ ماه آینده آزمایشگاه مجهز و بخش رادیولوژی با تعرفه دولتی در این کلینک راه اندازی شود.
وی با اشاره به این که ساختمان جدید بیمارستان عنبرآباد قریب ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: بخش اورژانس این بیمارستان با اعتبار ۶ میلیارد تومانی به زودی ساخته، تجهیز و راه اندازی می شود و سپس قسمت های بعدی ساختمان بیمارستان به ترتیب اولویت ساخته خواهد شد.
سالاری مقدم بیان داشت: اکنون متخصصین زنان، داخلی، اعصاب و روان در این شهرستان در حال ارائه خدمات سرپایی به بیماران هستند و به زودی متخصص اطفال نیز به آنها اضاف خواهد شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ابراز داشت: در حال حاضر در بخش خصوصی، مجوز مطب متخصص قلب صادر شده است و هر متخصصی که بخواهد در بخش خصوصی کلینیک های تخصصی و یا مطب راه اندازی کند طبق روال قانونی مجوز داده می شود.
وی از اصحاب رسانه به عنوان رکن چهارم دموکراسی یاد کرد و افزود: درخواستی که از اصحاب رسانه داریم این است که به کمک ما اماده و هر کجا که مشکلاتی در حوزه درمان و بهداشت منطقه وجود دارد به اطلاع ما رسانده تا در جهت رفع این مشکلات تلاش کنیم و درنهایت به ارتقا سلامت مردم منطقه کمک شود.
نظر شما