افتتاح کلینیک تخصصی حاج قاسم سلیمانی در کهنوج 

علی سالاری مقدم گفت: سعی داریم در دهه فجر و یا تا پایان سال جاری کلینیک تخصصی به نام حاج قاسم سلیمانی را در کهنوج افتتاح کنیم.

«علی سالاری مقدم» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، به وضعیت بیمارستان ۱۲ فروردین کهنوج اشاره کرد و گفت: سعی داریم در دهه فجر و یا تا پایان سال جاری کلینیک تخصصی به نام حاج قاسم سلیمانی را افتتاح کنیم تا با استقرار متخصصین مجرب بخش عمده ای از مشکلات درمانی مردم با پرداخت تعرفه های دولتی حل شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بیان داشت: در تلاش هستیم تا بخش های MRI و سی تی اسکن را با مرکزیت کهنوج برای پنج شهرستان جنوبی راه اندازی کنیم.

وی ابراز داشت: بیمارستان ۱۲ فروردین در ابتدا ۱۲۰ تخت خوابی بود که اکنون تعداد تخت های آن به ۲۰۰ تخت افزایش یافته است و کلیه عمل های جراحی که در جیرفت انجام شود مشابه آن در این بیمارستان نیز صورت می پذیرد.

سالاری مقدم افزود: امروز در بیمارستان ۱۲ فروردین کهنوج متخصصین اطفال، داخلی، زنان، پوست، رادیولوژی، طب اورژانس، قلب، عفونی، ارتوپدی، چشم پزشک، گوش حلق بینی، اعصاب و روان به بیماران خدمات درمانی ارائه می دهند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اشاره به این که بیمارستان ۱۲ فروردین کهنوج بیمارستان مرکزی پنج شهرستان جنوبی است، اظهار داشت: با وجود گذشت چهل سال از پیروزی انقلاب اسلامی در پنج شهرستان جنوبی کرمان با مرکزیت کهنوج، جراح مغز و اعصاب نداشتیم بزرگترین خدمت درمانی که اخیرا انجام شده استقرار پزشک جراح مغز و اعصاب در بیمارستان ۱۲ فروردین کهنوج است.

وی اضافه کرد: قبل از استقرار پزشک جراح مغز و اعصاب و به دلیل نبود امکانات و تجهیزات پزشکی، بیمارانی که بر اثر تصادفات و یا ضرباتی ضربه مغزی و یا دچار آسیب نخاعی می شدند جهت مداوا به کرمان و یا بندر عباس اعزام می شدند.

سالاری مقدم با بیان این مطلب که امروز مفتخریم رنجی از رنج های این بیماران را کم کرده ایم، ابراز داشت: به منظور کوتاه شدن بُعد مسافت و کم کردن رنج خانواده های بیماران، اتاق عمل تجهیز و راه اندازی شد و پزشک جراح مغز و اعصاب مشغول مداوای بیماران است. 

معاون دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اظهار داشت: یکی دیگر از مشکلات درمانی این شهرستان تولد نوزادان نارس بود که نیاز به مراقبت های ویژه داشتند و خانواده ها مجبور بودند برای دریافت خدمات درمانی به بندرعباس، جیرفت و یا کهنوج مراجعه کنند لذا پس از بررسی و نیاز سنجی منطقه و با کار کارشناسی، سال گذشته بخش NICU با ۶ تخت را راه اندازی کردیم و اکنون ۴ پزشک متخصص اطفال در حال فعالیت هستند.

وی عنوان داشت: دستگاه های بخش دیالیز این بیمارستان را تعویض و دستگاه های مدرن جایگزین آنها کردیم و در بخش خصوصی مجوز مطب ۳ پزشک متخصص زنان داده شده است.

سالاری مقدم با اشاره به وضعیت درمانی در شهرستان فاریاب، بیان داشت: با توجه به نبود زیرساخت های لازم در شهرستان فاریاب، تاکنون بیمارستانی در این شهرستان ساخته نشده است و شاید به دلیل تحریم ها نشود به زودی بیمارستانی در این شهرستان راه اندازی کرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اضافه کرد: البته با همکاری دولت و بنیاد علوی ساختمان اورژانس و یا ساختمان درمان بستر، در شهر فاریاب تحت نظارت معاون درمان راه اندازی شده که در این مرکز کارهای درمان سرپایی و اورژانس انجام می شود و بیمارانی که نیاز به مراقبت و یا عمل جراحی دارند به کهنوج اعزام می شوند.

وی اظهار داشت: علاوه بر این ۲ دستگاه دیالیز و یک دستگاه دیجیتال مدرن رادیولوژی در این مرکز درمان بستر نصب شده است.

سالاری مقدم ابراز داشت: به دنبال این هستیم برای سال های آینده متخصصین زنان و زایمان، اطفال، داخلی و عفونی در این مرکز مستقر کنیم تا مجبور نباشند برای ویزیت سرپایی به کهنوج مراجعه کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اضافه کرد: ساختمان زایشگاه با ۱۳ سوئیت شیک و مجهز در بیمارستان ۱۲ فروردین کهنوج راه اندازی و در حال ارائه خدمت به زنان باردار است و برای سایر شهرها درخواست دادیم که ان شاءالله در آینده ای نه چندان دور ساخته و راه اندازی می شوند.

کد خبر 890877

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha