به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، حجتالله عبدالملکی امروز (19بهمن)در نشست هماندیشی با اساتید دانشگاههای استان که در دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار داشت: زمینه خودکفایی ۷۰۰ هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد فراهم شده که با خروج این جمعیت، سالانه ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان صرفهجویی در هزینههای عمومی این نهاد انجام می شود.
وی در ادامه افزود: کمیته امداد امام خمینی به عنوان یکی از دستگاههای برتر در ایجاد شغل از سال ۹۰ تا ۹۶که بیش از یکمیلیون و ۴۰۰ هزار فرصت شغلی ایجاد کرده است.
عبدالملکی اذعان کرد: براساس آمار سال گذشته ۱۴۸ هزار شغل معادل یک سوم اشتغال کشور با اعتباری معادل ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان توسط کمیته امداد ایجاد شده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) افزود: همچنین سال گذشته بیش از 5 هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان درآمد از محل طرحهای اشتغال داشتهایم.
وی در ادامه تصریح کرد:مددجویان زیرپوشش این نهاد از اقشار ضعیف و طبقه های پایین جامعه هستند و به همین واسطه در تعاملات اجتماعی اقتصادی و فرهنگی حضور کمتری دارند.
این مقام مسئول اظهار داشت:مددجویان زیرپوشش کمیته امداد دانش فنی و مهارت کافی برای ورود به بازار کار ندارند، اما با تمام این مسائل ایجاد اشتغال و توانمندسازی آنان ازاولویتهای کمیته امداد که دنبال میشود.
وی افزود:ا یجاد اشتغال پایدار برای خانوادهها مددجو میتواند نقش مهمی در توانمندسازی و خروج آنان از محرومیت داشته باشد وکمیته امداد نیز نهایت تلاش را در راستای شغل پایدار برای خانواده های مددجو تحت حمایت خود انجام می دهد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی در ادامه با اشاره به استفاده از ظرفیت نخبگان و اساتید دانشگاهی در علمی کردن اشتغال برای مددجویان، تصریح کرد:برای استفاده از ظرفیت نخبگان و اساتید دانشگاهی در علمی کردن اشتغال برای مددجویان و جامعه هدف، این نهاد با اساتید ۳۰ دانشگاه کشور نشستهای هماندیشی برگزار کرده است.
وی افزود:70هزار دانشجوی نخبه و دارای ایده زیر پوشش کمیته امداد قرار دارند و مرکز نوآوری و کارآفرینی و اشتغال در کمیته امداد تهران در حال فعالیت است.
این مقام مسئول در ادامه تصریح کرد: بهرهگیری و استفاده از ظرفیت کارآفرینان حرفهای از مباحث مورد توجه کمیته امداد در فرآیند اشتغالزایی برای مددجویان ذکر کرد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) افزود: بکارگیری خیرین کارآفرین از دیگر برنامههای این نهاد در راستای توانمندسازی مددجویان و جامعه هدف است که در قالب آن از توان و ظرفیت صاحبان بنگاههای اقتصادی و تولیدی وغیره استفاده خواهد شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اتحادیه کانونهای خیرین کارآفرین کشوری و مراکز نیکوکاری ویژه کارآفرینان حرفهای در استانها و شهرستانها راهاندازی شده است.
گفتنی است، در این نشست هر کدام از اساتید دانشگاه های استان نظرات و پیشنهادت خود را در زمینه اشتغال پایدار بیان کردند.
نظر شما