به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «یاسر مقسم» امروز(پنجشنبه 24 بهمن) در کارگاه آموزشی تاثیر سواد رسانه بر سبک زندگی اسلامی ویژه اولیاء و مربیان مدارس شهرستان گنبدکاووس، با گرامیداشت ولادت حضرت زهرا(س) اظهار کرد: در دهه فجر انقلاب برنامه های مختلفی به همت مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور برگزار شد و یکی از دغدغه ها و اهداف برگزاری کارگاه های آموزشی کاهش آسیب های فرهنگی و اجتماعی در جامعه است.
معاون فرهنگی و امور اجتماعی مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور ادامه داد: خانواده، معلمان و کادر آموزشی مدارس و دانش آموزان و محیط آموزشی از جمله محورهایی است که در شخصیت فرزندان اثرگذار هستند.
وی با بیان اینکه وراثت، محیط و آموزش بر شخصیت فرزندان ما تاثیر دارند، افزود: صرفاً آموزش دانش آموزان کافی نیست و در کنار آموزش و تعلیم باید به پرورش و تربیت نیز توجه کرد.
مقسم تصریح کرد: برای تربیت جامعه فرهیخته باید بدانیم از مسیر آموزش انسان متخصص تحویل جامعه می شود اما انسان متعهد از مسیر تربیت به ثمر می رسد.
معاون فرهنگی و امور اجتماعی مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور با طرح این پرسش که تخصص مهم تر است یا تعهد خاطرنشان کرد: جامعه امروز ما به هر دو شاخصه تخصص و تعهد و آموزش و پرورش نیاز دارد چراکه این شاخصه ها انسانِ شایسته می سازد.
وی گفت: امروز انسان ها تحت تاثیر فضای مجازی و رسانه های گوناگون هستند، در صورتی که افراد نسبت به فضای مجازی شناخت و آگاهی داشته باشند این فضا به یک فرصت تبدیل خواهد شد.
مقسم بر ضرورت آشنایی جامعه با سواد رسانه تاکید کرد و افزود: فضای مجازی بر سبک زندگی اثرگذار است و سواد رسانه صرفاً در فضای مجازی خلاصه نمی شود.
معاون فرهنگی و امور اجتماعی مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور با بیان اینکه نوجوانان و جوانان بیشترین استفاده را از فضای مجازی و رسانه ها دارند، بیان کرد: کسانی که بیشترین استفاده را از فضای مجازی دارند بیشتر در معرض خطر هستند.
وی گفت: امروز اقشار مختلف جامعه به ویژه انجمن اولیاء و مربیان، دانش آموزان، مدارس و مساجد در راستای افزایش دانش سواد رسانه ای گام بردارند تا از آسیب ها و ویروس های اجتماعی به دور باشند.
مقسم خاطرنشان کرد: متاسفانه امروز به مقلد تبدیل شدیم و خود خلاق و نوآور نیستیم حال آنکه می توان به جای تقلید، بستری را فراهم کرد که خود اهل ابداع و خلاقیت باشیم.
معاون فرهنگی و امور اجتماعی مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور با بیان اینکه والدین باید در مسیر تربیت فرزندان خلاق و نوآور گام بردارند، بیان کرد: هر کسی در لحظات زندگی خود باید تشنه دریافت علم و دانش با نگاه توسعه زندگی و کاهش آسیب فرهنگی و اجتماعی باشد.
نظر شما