به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، « محمد رضا صفی خانی» امروز(29 بهمن) در شورای پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، افزود: بهره مندی از توانمندی های بومی مهم ترین راه تحقق رشد و توسعه در استان لرستان است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان لرستان با اشاره به وجومد توانمندی های گسترده خدادادی در استان لرستان، اظهار داشت: در حوزه صنعت هم استان لرستان دارای تنوع خاصی استو
وی با بیان اینکه استان لرستان در حوزه صنایع ای نظیر دارو و غذایی در کشور رتبه بالایی دارد، بیان کرد: در بخش دارویی، ۳۰ درصد صادرات دارویی کشور توسط واحدهای صنعتی استان لرستانصورت میگیرد.
صفی خانی همچنین با اشاره به توانمندی هیا استان در بخش معادن، افزود: استان لرستان در حوزه معدن دارای توانمندی های سرشار خدادادی است.
وی ادامه داد: در بخش صنایع معدنی نیز بسیاری از واحدهای صنایع معدنی استان لرستان در سطح کشور، از جمله واحدهای صنعتی برتر، محسوب میشوند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان همچنین به توانمندی های استان در حوزه نفت اشاره کرد و افزود: در حوزههای نفتی در سالهای اخیر توفیقات مهمی در استان داشته ایم.
وی از افتتاح پالایشگاه نفت پلدختر خبر داد و ابراز کرد: برای اولین بار بعد از انقلاب اسلامی و در سطح کشور، به زودی پالایشگاه ۱۰۰ درصد خصوصی پلدختر، افتتاح میشود.
صفی خانی اذعان داشت: بر اساس توافقات انجام شده با وزارت نفت، تعداد ۵ هزار بشکه نفت در روز به این پالایشگاه تزریق خواهد شد.
وی با اشاره به برنامه ریزی به عمل آمده برای تقویت صنایع در استان لرستانف گفت: در سالهای اخیر، سیاست ما این بوده است که واحدهای تحقیق و توسعه (R&D) صنایع استان لرستان تقویت شوند.
صفی خانی تحقیق و پژوهش های کاربردی را بستر رشد و توسعه دانست وافزود: در این راستان تاکنون ارتباط خوبی بین محققان و پژوهشگران دانشگاهی با واحدهای صنعتی، ایجاد شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، ادامه داد: در سال ۹۴ فقط تعداد ۴ واحد صنعتی در استان لرستان دارای بخشهای تحقیق و توسعه (R&D) بودند در حالی که الان شاهد هستیم در سطح کشور، برخی واحدهای تحقیق و توسعه صنایع استان لرستان، جز واحدهای برتر هستند.
وی اظهار کرد: به حمد الله امروز در سایه برنامه ریزی به عمل آمده، بسترها و زمینههای بهتری برای تقویت ارتباط بین دانشگاه و صنعت در استان لرستان، فراهم شده است.
صفی خانی با اشاره به «طرح تاپ»، گفت: این طرح بستر ارتباط بین دانشگاهها و بخشهای صنعتی و اجرایی کشور را به صورت پایدار، محقق میکند تا زمینههای شکوفایی صنایع فراهم شود.
نظر شما