به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، حجت الاسلام «محمدحسین علوی مهر» امروز( پنجشنبه1 اسفند) در کارگاه عفاف و حجاب که در ساوه برگزار شد، گفت: عفت و عفاف حالتی نفسانی است که از چیرگی شهوت بر افراد جلوگیری می کند حجاب ثمره عفاف درونی است که تظاهر و نمود بیرونی یافته است و به نوعی پوشش در ظهور اجتماعی افراد و در رویارویی با نامحرم گفته می شود.
استاد حوزه علمیه قم عنوان داشت: پژوهش ها نشان می دهد که زنان ایرانی از زمان مادها نخستین ساکنان این دیار بودند حجابی کامل شامل پیراهن بلند چین دار، شلوار،چادر و شنلی بلند برروی لباس ها داشتند این حجاب در دوران سلسله های مختلف پارس ها نیز معمول بوده است بنابراین در زمان بعثت زرتشت و قبل و بعد از آن زنان ایرانی از حجابی کامل برخوردار بوده اند.
وی اظهار کرد: رواج حجاب دربین زنان قوم یهود مطلبی نیست که کسی بتواند آن را انکار کند، تاریخ پژوهان نه تنها از مرسوم بودن حجاب در بین زنان یهود سخن گفته اند بلکه از افراط ها و سخت گیری های بی شمار آن نیز تصریح کرده اند.
حجت الاسلام علوی مهر گفت: پوشش زنان در گذر تاریخ نمادی از جایگاه زن در فرهنگ و تمدنی است و با مطالعه تاریخ در می یابیم که زنان در مشرق زمین پوشش محکم ترو کامل تر از زنان غربی داشته و دارند همین نشانگر این است که نگاه مردان نسبت به زن در سرزمینی چون ایران متفاوت از دیدگاه سرزمین های غربی به مقوله زن بوده است پوشش زنان در ایران باستان نشان می دهد که حجاب زنان ایرانی قبل از ورود اسلام به ایران حجاب کامل و در جهان باستان منحصر به فرد بوده است.
این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه عفاف و حجاب نقش مهم و انکارناپذیری در تحکیم بنیان خانواده و سلامت جامعه دارد، تصریح کرد: عدم رعایت عفاف و حجاب موجب رشد ناهنجاریها در جامعه و افزایش آسیبهای اجتماعی میشود و بنیان خانواده را متزلزل میسازد.
لازم به ذکر است، کارگاه عفاف و حجاب با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، مؤسسه قرآنی صاحب الزمان(عج) در محل سالن شهیدآوینی ساوه برگزار شد.
نظر شما