حجت الاسلام محمد صالحی، مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان همدان با اشاره به اینکه در استان همدان حدود 236 هزار رقبه وجود دارد، به خبرنگار شبستان گفت: با توجه به اهمیت و ارزش بالایی که امر انتظار و مهدویت در جامعه اسلام دارد، استان همدان هیچ موقوفهای با موضوعیت مهدویت ندارد.
وی افزود: با توجه به هجمه گسترده به دین اسلام و فعالیت همه جانیه وهابیت علیه این دین مبین و مخصوصاً فرهنگ مهدویت باید در جامعه اسلامی نگاهی همه جانبه به این فرهنگ ارشمند و غنی داشت.
حجت الاسلام صالحی با بیان اینکه هدف استکبار جهانی، منحرف کردن افکارجوانان این مرز و بوم است، تصریح کرد: موقوفاتی برای احداث مراکز پژوهشی و دانشکدههای تخصصی مهدویت در راستای ارج نهادن به این مهم ضروری است.
مدیرکل اداره اوقاف و امورخیریه استان در ادامه گفت: وقف و احداث دانشکده و پژوهشکدههایی برای مهدویت میتواند در باب فرهنگسازی فرهنگ مهدویت، شناخت ویژگیهای حضرت حجت(عج) و شناساندن ویژگیهای منتظران واقعی مؤثر واقع شود.
حجت السالام صالحی با اشاره به اینکه در استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن کشور، خیّران و نیکوکاران خیراندیش کثیری وجود دارد، اضافه کرد: خیرین باید در خصوص وقف در زمینه مهدویت و فرهنگ مهدوی در استان فعال شوند.
وی، وقف در باب فرهنگ مهدوی و تأسیس مراکز وقفی تخصصی مهدویت را گام ارزشمندی در راستای اعتلا و اهتمام هر چه بیشتر این تفکر ارزشمند دین اسلام دانست و تصریح کرد: موقوفات برای ترویج فرهنگ مهدویت با هدف به روز کردن نیت واقفان و جذب نیات جدید و مورد نیاز جامعه امروز در ترویج این فرهنگ تاثیر بسزایی دارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان با بیان اینکه بیش از 50 درصد موقوفات استان همدان با نیت عزاداری و برپایی تعزیه برای امام حسین(ع) و نهضت اباعبدالله(ع) اختصاص می یابد، گفت: درخصوص مباحث مهدویت باید کارهای بیشتر و عمیق تری انجام شود تا بر این اساس شاهد موقوفاتی برای مهدویت در استان و کشور در جهت معرفی جایگاه واقعی یان فرهنگ بود.
حجت الاسلام صالحی افزود: دشمن از هر حربهای برای جلوگیری از رشد و اعتلای تفکر مهدوی در جامعه و خصوصاً در بین قشر جوان بهره میگیرد، که در این بین وظیفه مسلمانان، زمینهسازی و گسترش این فرهنگ ناب و جلوگیری از تأخیر در ظهور آن حضرت است.
پایان پیام/
نظر شما