۸ مورد مشکوک ابتلا به کرونا در قزوین

نامدار گفت: در حال حاضر هشت مورد مشکوک ابتلا به کرونا در بیمارستان های قزوین بستری هستند که آزمایش اینها و تعدادی تست به تهران انتقال یافته و پاسخ مواردی که آمده، منفی بوده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «پیمان نامدار» در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که امروز (سه شنبه ۶ اسفند) در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: با توجه به مطالبه استانی و جو روحی و روانی که در استان وجود دارد، تصمیم استان بر این شد اگر مورد مشکوکی در بحث بیماری کرونا داشتیم و نیاز به اطلاع رسانی بود، به مردم اطلاع رسانی شود.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین ادامه داد: تاکنون در کشور ۶۱ مورد مشخص بیماری کرونا وجود دارد که ۱۴ نفر فوتی داشتیم که از نظر تعداد افراد فوت شده، رتبه هجدهم را در بین کشورهایی داریم که در این قضیه ورود یافتند و ۳۷ کشور به این بیماری آلوده شدند.

 

وی عنوان کرد: در استان قزوین مورد مشکوک قطعی نداشتیم، در حال حاضر هشت مورد مشکوک در بیمارستان های قزوین بستری هستند که آزمایش اینها و تعدادی تست به تهران انتقال یافته و پاسخ مواردی که آمده، منفی بوده است و جواب مابقی آزمایش ها هم طی روزهای آینده دریافت می شود.

 

نامدار اعلام کرد: نکته مهم در خصوص کرونا ویروس این است از نظر مرگ و میر، تعداد فوتی ها از آنفلوآنزا کمتر است ولی آنچه نگران کننده است میزان باقی ماندن این ویروس در سطوح است که این ویروس تا ۹ روز می تواند در محیط بماند البته ۸۰ درصد کسانی که این بیماری را می گیرند، بهبود می یابند.

 

وی توضیح داد: تأکید وزارت بهداشت این است تمام کسانی که بیمار شدند، نیازی نیست همه به بیمارستان مرجع مراجعه کنند، خوشبختانه با حمایتی که آقای استاندار داشتند، دانشگاه ها، مدارس و اماکن ورزشی تعطیل شدند و این کار می تواند کمک کند، زیرا هر چه تجمع در مراکز مختلف کمتر باشد، بهتر می توانیم استان را از این مرحله عبور دهیم.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین تأکید کرد: لازم است اطلاع رسانی در بین مردم انجام شود و با توجه به اینکه به همه سازمان ها نمی توانیم نیروی بهداشت اعزام کرده و گندزدایی ساختمان ها را داشته باشیم، بنابراین همه ارگان ها باید از بودجه ها و توانمندی های خود استفاده کنند.

 

وی تأکید کرد: انتظار است همه ارگان ها خود را مکلف بدانند همکاری ویژه با دانشگاه علوم پزشکی داشته باشند اگر همه ما تمام امکانات را در اختیار این قضیه گذاریم، می توانیم گام بزرگی در کاهش خطر این ویروس که می تواند موجب آسیب های سیاسی و اقتصادی شود، برداریم.

 

نامدار یادآور شد: موضوع دیگر این است که اگر بخواهیم بیمارستان صحرایی را راه اندازی کنیم تا بیماران مشکوک را آنجا ببریم نیاز به تأمین اعتبارات دارد و توزیع ماسک رایگان و اقلام بهداشتی هم در بین مردم نیاز به منابع مالی دارد.

 

کد خبر 898635

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha