به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «فارین پالیسی»، کارشناس شورش های جمعی ،استاد دانشگاه و نویسنده کتاب «درگیری های فرقه ای و زندگی مدنی:هندوها و مسلمانان در هند» در گفگتو با فارین پالیسی هشدار داد که هند شاهد آغاز قتل عام و نسل کشی بزرگ تری علیه مسلمانان خواهد بود.
«آشوتش وارشنی» در این باره می گوید: خشونت های هفته گذشته در دهلی نو دارای ویژگی های بارز یک جنایات سازمان یافته است که پیش از این نیز در هند وجود داشت.
در سال 2002 میلادی در «گوجارات» ،جایی که «نارندرا مودی» ،نخست وزیر کنونی هند وزیر ایالتی بود بیش از یک هزار نفر که اکثر آنها را مسلمانان تشکیل می دادند در درگیری های مذهبی کشته شدند.
در حالی که به گفته منتقدان ،مودی می توانست کارهای بیشتری برای جلوگیری از این حملات انجام دهد ،دستگاه قضایی هند او را از هر گونه اتهامی در این زمینه تبرئه کرد.
وارشنی معتقد است که درگیری های مرگبار هفته گذشته باز هم در بخش های دیگر هند تکرار می شود و مسلمانان به شدت در این زمینه آسیب پذیر هستند.
وی در این باره می گوید:نقش پلیس در کم کردن آتش این خشونت ها بسیار حیاتی و مهم است اما از آنجا که پلیس تحت فرمان دولت ایالتی است ،این مسلمانان هستند که از سوی آنها هدف قرار می گیرند.
دولت های حزب حاکم بر هند در ایالت های مختلف ،پلیس را علیه مسلمانان ترغیب می کنند و به این ترتیب این اقلیت مسلمان هستند که در این درگیری ها به شدت آسیب پذیر می شوند و نسل کشی علیه آنها اتفاق می افتد.
وارشنی همچنین گفت: مسلمانان در دولت های تحت حکومت حزب «بهاراتیا جاناتا» به شدت در معرض خطر قرار دارند ، به ویژه در «اوتار پرادش» که پر جمعیت ترین ایالت هند با جمعیتی حدود 200 میلیون نفر است و مسلمانان 18 درصد جمعیت آن را تشکیل می دهند وضعیت این گروه اقلیت بسیار وخیم تر است.
این نویسنده هندی تاکید کرد که رسانه ها می توانند نقش حیاتی در کاهش دامنه خشونت ها علیه مسلمانان ایفا کنند.
وی افزود:رسانه ها باید با محکوم کردن اقدامات غیر قابل توجیه که نقض قوانین و معیارهای بین المللی به شمار می آید و با روشنگری از شدت این خشونت ها بکاهند.
نظر شما