علی رضایی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد جشنواره ملی ره آورد سرزمین نور گفت: با آغاز اردوهای راهیان نور از سال ۷۷ به شکل مدون در پایان دهه ۷۰ با حضور شرکت کنندگان در بازدید از مناطق مختلف عملیاتی دفاع مقدس، آثار انتخابی زائران این مناطق به جشنواره ملی ره آورد سرزمین نور ارسال می شد.
دبیر جشنواره ملی سرزمین نور افزود: این جشنواره در چهار بخش ، مردمی، حرفه ای، ویژه و بین الملل در ۲۰ رشته هنری سازمان دهی شد و آثار ارسالی در اختیار داوران و کارشناسان سرآمد هر رشته قرار گرفت و ارزیابی شد.
رضایی ادامه داد: انتهای هر سال برگزیدگان هر بخش جوایزی را دریافت میکنند.
دبیر جشنواره ملی سرزمین نور خاطر نشان کرد: ۲۰ رشته این جشنواره شامل ، داستان، رمان، متن ادبی خاطره، دلنوشته، داستان کوتاه، شعر کلاسیک، شعر سپبید، شعر کودک، کتاب در حوزه ادبیات است. در حوزه رسانه نیز شامل؛ فیلم کوتاه، مستند، فیلم نامه، انمیشن، پویا نمایی، کانالهای فضای مجازی و همچنین حوزه تحقیق و پژوهش را شامل می شود.
رضایی اظهار کرد: از دوره چهاردم این جشنواره کتابهایی به این جشنواره رسیده است که از دوره ۱۵ و ۱۶ در بخش مسابقه شرکت داده شدند.
وی در مورد اختتامیه دوره هفدهم جشنواره ملی سرزمین نور گفت: این مراسم در اواخر خرداد ماه ۱۳۹۹ در باغ موزه دفاع مقدس تهران برگزار میشود.
رضایی تصریح کرد: جشنواره ملی ره آورد سرزمین نور با هدف کشف، ظبط ، ثبت ، گردآوری و اشاعه فرهنگ دفاع مقدس در سطح جامعه برگزار میشود.
دبیر جشنواره ملی ره آورد سرزمین نور گفت: از دوره ۱۲ تا ۱۶ این جشنواره در شهر خرمشهر برگزار شد. هر دوره از این جشنواره تا ۵ اذر ماه علاقمندان می توانند اثار خود را به جشنواره ارسال کنند و اختتامیه جشنواره در تابستان سال بعد برگزار میشود.
رضایی اظهار کرد: آثار رسیده به دوره هفدهم نسبت به دوره شانزدهم با افزایش بیش از ۳ برابر مواجه شده است.
دبیر جشنواره ملی سرزمین نور خاطر نشان کرد: علاقمندان برای شرکت در دوره هجدم تا ۵ اذر ۹۹ فرصت دارند تا آثار خود را به جشنواره ارسال کنند فراخوان این دوره همراه با آغاز راهیان نور عمومی اعلام می شود و اختتامیه جشنواره هجدم در سه ماهه اول ۱۴۰۰ برگزار میشود./
نظر شما