به گزارش خبرگزاری شبستان، 32 سال است که از انقلاب اسلامی ایران می گذرد و در طول این 32 سال چه جنایتها، خیانت ها و تجاوزها که از سوی قدرتهای بزرگ بر این نظام انقلاب و مردم نگذشته است. ترور شخصیت های برجسته نظام اسلامی در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی و 8 سال جنگ تحمیلی با تشویق این قدرتها علیه جمهوری اسلامی ایران از سوی دولت بعث عراق گوشه ای از این جنایات و تجاوزات در سالهای ابتدایی انقلاب بود که بعدها با ادامه این ترورها و سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران در آبهای نیلگون خلیج فارس ادامه داشت.
پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران در سالهای اخیر در عرصه های مختلف و بویژه دستیابی به انرژی صلح آمیز هسته ای باعث شد تا این موج اتهام زنی ها و تجاوزها و تهدیدها علیه کشورمان وارد دور تازه تری شود و با چاشنی دفاع از حقوق بشر آب و تاب ایران هراسی را در جهان برای رسیدن به اهداف شوم خود پبش ببرند.
تهدیدهای که با صدور بیانیه در مجامع بین المللی به آن صورت قانونی می دهند و هر روز با اتهام های واهی آن را تقویت می بخشند. شاید مدت زیادی از اتهام زنی آمریکائیان به جمهوری اسلامی ایران در مورد ترور سفیر عربستان در واشنگتن نگذشته بود که با فشار روباه پیر اروپا قطعنامه ای علیه ایران صادر شد که طی آن بانک مرکزی ایران در دور جدید تحریم های از سوی این کشور مواجه می شد این اقدام انگلیس در کنار دیگر خباثت های این کشور باعث شد که مجلس شورای اسلامی طرح کاهش روابط با انگلیس را تصویب کند و درست بعد از این اقدام مجلس جوانان انقلابی سفارت این کشور در کشورمان را تسخیر کنند. این اقدام انقلابی گرچه از سوی همان قدرتهای بزرگ اقدامی نابجا و ناشاسیه قلمداد شد ولی برای ملتی که دو قرن خباثت های این کشور را تحمل کردند شیرین بود.
باز هم مطابق معمول بیانه و قطعنامه صادر کردند تا بگویند ایران باید تحریم و تهدید شود اما در همین اوضاع و احوال ناگهان دستگیری، هواپیمای آمریکایی RQ-170 در آسمان جمهوری اسلامی ایران از سوی نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آنها را به حیرت و سردرگمی انداخت. هواپیمایی که از مدرنترین پهپادهای ارتش آمریکاست و باتوجه به قابلیت های جاسوسی آن صرفا در اختیار سازمان سیا قرار گرفته است.
نیروهای مسلح ایران اسلامی موفق شدند با کنترل مناسب فضای کشور و تسلط اطلاعاتی واحدهای جنگ الکترونیک با اقدامات عملیاتی خود این فروند هواپیمای بدون سرنشین پیشرفته جاسوسی آمریکا را که به طور محدود به مناطق مرزی شرق کشور تجاوز کرده بود، کشف و از کنترل متجاوزین خارج ساخته و آن را با اندک خسارتی سرنگون و در اختیار بگیرند.
بنابر اظهارات کارشناسان نظامی علت اصلی فرود این هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی در ایران این است که ایران به فناوری پدافندی دست یافته که میتواند با استفاده از آن کنترل وسایل پرندهای را که در نزدیکی آسمان ایران پرواز میکنند یا در مواقعی وارد آسمان ایران میشوند، به دست بگیرد. در هر صورت می گویند کسی که خربزه می خورد پای لرز آن نیز می نشیند چه ایران به این تکنولوژی دست یافته باشد و چه نیافته باشد آنها باید بدانند عکس العمل مقابل تجاوز، دفاع و مقابله است و نه نشستن و نگاه کردن.
مگر تجاوز به چه معناست و مگر نقض حاکمیت ملی یک کشور چیست که آنها به راحتی آن را نقض می کنند؟!! آیا اگر این اتفاق برای هر کدام از این کشورها می افتاد اینچنین سکوت می کردند و از کنار آن می گذشتند یا تا صدور قطعنامه یا حمله نظامی یا تحریم اقتصادی پیش می رفتند.
اینکه دستگاه دیپلماسی ما تا چه اندازه باید پیگیر این مسئله باشد و آن را در مجامع بین المللی پیگری کند خواست همه مردم ایران است و نمایندگان ملت در این باره معتقدند دستگاه دیپلماسی باید تا صدور قطعنامه برای محکومیت امریکا پیگیر این موضوع باشد.
محمد کرمی راد، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به شکار هواپیمای جاسوسی آمریکا در خاک کشورمان به خبرنگار شبستان گفت: برادران سپاه و نیروهای مسلح با اقتدار کامل نشان داده اند که می توانند اقتدار آمریکا در مجامع بین المللی را پایین بیاورند.
وی اظهار کرد: اشرافی که نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این مسئله از خود نشان داده اند آن هم در ایامی که موصوف به عاشورای حسینی و پیروزی خون بر شمشیر بود نویدبخش یک پیروزی بزرگ در مقابل جنایتکاران آمریکایی است.
کرمی راد تصریح کرد: این اقدام آمریکا نشان داد که آنها مشغول توطئه های خرابکارانه و اقداماتی هستند که منافع خودشان را دنبال کنند پس ضرورت دارد وزارت امور خارجه کشورمان نیز محکم و با اقتدار شکایت کشورمان در مورد نقض حاکمیت ملی را از سوی آمریکا در مجامع بین المللی دنبال کنند.
وی ادامه داد: این اقدام آمریکا نقض آشکار حریم هوایی جمهوری اسلامی ایران است که ما در مجامع بین المللی قطعاً تا رسیدن به نتیجه مطلوب آن را پیگیری خواهیم کرد و اگر اقدام دیگری از سوی آنها انجام بگیرد ما مقابله به مثل خواهیم کرد.
نماینده کرمانشاه در خانه ملت تصریح کرد: مطمئن هستیم که نیروهای مسلح در صورت بروز اقدامات مشابه اقدام تلافی جویانه را به عمل خواهند آورد.
وی خاطرنشان کرد: کاری که جمهوری اسلامی ایران در شرایط کنونی باید انجام دهد این است که در مجامع حقوقی و بین المللی طرح شکایت خود را دنبال کند و قویاً تا سرانجام کار پیگیری کند و از این موضوع به عنوان مهمترین سند برای افشای جنایت های آمریکا در مجامع بین المللی استفاده کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آمریکا چه در گذشته و چه در زمان حاضر اقدامات عدیده ای را علیه جمهوری اسلامی ایران انجام داده است که دستگاه وزارت امور خارجه باید در مورد دریافت غرامت از این کشور به مجامع بین المللی نیز طرح شکایت کند.
وی اضافه کرد: آمریکاییان در جنگ تحمیلی اطلاعات ماهواره ای را در مورد تجهیزات نظامی ایران در اختیار رژیم بعث عراق قرار دادند و به این طریق جنایاتی را این رژیم در کشور ما صورت داد و یا هواپیمای مسافربری ایران را در آبهای نیلگون خلیج فارس منهدم کرد و در اقدامی دیگر اموال جمهوری اسلامی ایران را بلوکه کرد و همواره نیز حمایت های خود را از منافقین برای انجام عملیاتهای خرابکارانه در ایران را به صورت جدی انجام می دهد.
کرمی راد خاطرنشان کرد: چه دستگاه سیاست خارجی و چه نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد باید رایزنی هایشان را در مورد صدور بیانیه علیه جنایات و تجاوزهای آمریکا به خاک جمهوری اسلامی ایران انجام دهند زیرا کشورهای زیادی با ما همسو هستند.
وی تصریح کرد: اگر آنها لابی خوبی را انجام دهند قطعاً ما می توانیم از این موضوع به نفع کشورمان استفاده کنیم و شکایات خود علیه آمریکا را در مجامع بین المللی با حمایت کشورهای غیرمتعهد که در هر بیانیه حمایت جدی خود از جمهوری اسلامی ایران را بیان کرده اند به نتیجه برسانیم.
نماینده کرمانشاه در خانه ملت با اشاره به تصویب قطعنامه علیه رژیم اشغالگر قدس خاطرنشان کرد: گرچه ما اطمینان نداریم سازمان ملل متحد ضمانت اجرایی برای این قطعنامه ها داشته باشد و ممکن است کشورهایی نظیر آمریکا و کشورهایی که حق وتو دارند آن را وتو کنند اما در هر صورت نماینده ما در سازمان ملل متحد باید به جدیت بحث تجاوز به خاک کشورمان را دنبال و پی گیری کنند. محمود احمدی بیغش، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامینیز دراین باره گفت: سازمانهای بین المللی که حمله عده ای دانشجو به داخل سفارت انگلیس ظرف 24 ساعت محکوم می کنند و طی آن بیانیه ای آن را علیه جمهوری اسلامی ایران صادر می کنند چرا در مقابل این تجاوز سکوت کرده اند.
وی اظهار کرد: سازمان های بین المللی متاسفانه ملعبه دست قدرتهای بزرگ هستند و در راستای منافع آنها قدم برمی دارند و هر جایی که منافع آمریکا و یا سایر قدرتهای بزرگ لطمه ببیند دست به کار می شوند تا جایی که کشورها را تهدید و تطمیع می کنند اما جایی که منافع آنها لطمه ای نبیند حتی اگر تمامیت ارضی کشوری مورد تهدید این قدرتها باشد کاری ندارند و سکوت می کنند.
احمدی بیغش با بیان اینکه اینگونه رفتارهای سازمان های بین المللی دیگر برای ما جای تعجب ندارد اظهار کرد: مگر آنها در جنگ 8 ساله عراق علیه ایران جانبدار قدرتهای بزرگ نبوده اند مگر آنها برای تطمیع منابع جمهوری اسلامی ایران به دست آمریکا و انگلیس و یا سایر کشورهای اروپایی همواره آنها را حمایت نمی کرده اند که در حال حاضر بخواهند برای تجاوز آمریکا به خاک کشورمان امریکا را محکوم کنند.
وی با بیان اینکه وزارت امور خارجه و ملت ایران حق دارند با جدیت این تجاوز آمریکا را در محافل بین المللی پی گیری کنند اظهار کرد: وزارت امور خارجه باید تمام تلاش خود را از طریق دیپلماسی انجام دهد و به سازمان های بین المللی نظیر سازمان ملل علیه آمریکا شکایت کند و به سازمانهای قضایی نظیر دیوان لاهه از لحاظ حقوقی علیه این کشور اقامه دعوی کند.
نماینده شازند در خانه ملت تصریح کرد: گرچه ممکن است شکایت ما علیه آمریکا به نتیجه مطلوب برای محکومیت این کشور نرسد اما به هر حال ما باید حقانیت خودمان را به اثبات برسانیم.
وی با اشاره به جلسه روز گذشته مجلس و اینکه در این جلسه حتی بیانیه ای برای محکومیت این تجاوز آمریکا صادر نشد گفت: بهتر بود نمایندگان مجلس در بیانیه ای اقدام تجاوزگرانه آمریکا را محکوم می کردند و بهتر از آن این بود که رییس مجلس قبل از شروع جلسه طی نطقی این اقدام را محکوم می کرد.
غلامرضا کرمی، رییس کمیته دفاعی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز در این باره معتقد است: این هواپیمای بدون سرنشین آمریکا که به آسمان کشور ما تجاوز کرد و به وسیله نیروهای هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دستگیر شد نشاندهنده تجاوزگری آمریکاییان بود.
وی اظهار کرد: درست است مسئولان وزارت امور خارجه نامهای را به دبیر کل سازمان ملل متحد و رییس شورای امنیت سازمان ملل متحد نوشتهاند و این اقدام را محکوم کردهاند و در این نامه از آنها خواستهاند که این اقدام را محکوم کنند ولی باید مسئولان وزارت امور خارجه با جدیت این موضوع را پیگیری کنند و تا رسیدن به نتیجه مطلوب دست از پیگیرهایشان یرندارند.
پایان پیام/
نظر شما