«جهش تولید» نجات‌بخش و زمینه‌ساز رسیدن کشور به استقلال اقتصادی است

حجت‌الاسلام مهدوی با اشاره به نامگذاری سال ۱۳۹۹ به عنوان "جهش تولید" توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: جهش تولید، یک امر نجات‌بخش برای اقتصاد کشور است که آثار فرهنگی، اجتماعی و سیاسی نیز دارد.

حجت‌الاسلام «سعید مهدوی» با اشاره به نامگذاری سال 1399 به نام «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، اظهار کرد: یکی از راه‌های برون‌رفت از تحریم‌های ظالمانه دشمن توجه به ظرفیت‌های اقتصادی درون کشور است که رهبر حکیم انقلاب بارها همگان را به بنیه‌های داخلی تشویق کردند.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان فعالیت گروه‌های جهادی، مجموعه‌های مردمی، هیئات مذهبی و مساجد را از مصادیق بارز «جهش تولید» عنوان کرد و افزود: در ایام شیوع بیماری کرونا کارگاه‌های کوچک تولید ماسک، دستکش، مواد ضدعفونی‌کننده و... در خانه‌ها و مساجد، حجم تولید در استان را به بیش از 70 برابر افزایش داد.

 

وی افزود: «جهش تولید» با کمترین سرمایه اما با یک نقشه راه جهادی و انگیزه بالا امکان‌پذیر است.

 

حجت‌الاسلام مهدوی با تاکید بر اینکه بازار مصرف ابتدایی جهش تولید جمعیت 80 میلیونی کشور ما است، تصریح کرد: بازار 400 میلیون نفری کشورهای همسایه فرصت مناسبی برای ما است و اگر دولت‌مردان این مسائل را در نظر بگیرند، یقیناً شعار امسال به ثمر خواهد رسید.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان تاکید کرد: بازار کشور مسلمان عراق با توجه به تعلقات مذهبی و پیوندهایی به برکت مناسبت‌هایی مانند مراسم اربعین مشتاق حضور تولیدات ایرانی است و مسئولین باید از این فرصت نهایت استفاده را داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه در ایام مقابله با بیماری کرونا دیدیم که اگر مجموعه‌های مردمی، هیات‌های مذهبی و مساجد همت کنند می‌توانند در حوزه یاری رساندن به نظام تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز کشور یاوری کنند، عنوان کرد: اگر دولت از این کارگاه‌های تولیدی کوچک حمایت کند، این مجموعه‌ها می‌توانند بسیاری از کالاها مانند لباس، تولید ماسک و اقلام خوراکی که حتی نیاز به سرمایه زیاد ندارد را تولید کنند.

 

حجت‌الاسلام مهدوی با اشاره به اینکه یکی از گزاره‌های مهم اقتصاد مقاومتی ساماندهی به تولید داخلی و کارگاه‌های کوچک تولیدی برای تامین اقلام جزئی کشور و جلوگیری از خروج ارز می‌باشد، افزود: «جهش تولید» یک امر نجات‌بخش است که آثار فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در کشور دارد و اگر کشور به یک استقلال اقتصادی برسد و از بیماری اقتصاد تک محصولی و تحریم‌های ظالمانه رهایی پیدا کند، قوام بیشتری خواهد داشت.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با تاکید بر اینکه استقلال اقتصادی سبب افزایش رنگ و بوی رونق معیشت در زندگی خواهد شد و تعیین شعارها از سوی رهبر انقلاب با رنگ و بوی اقتصادی برای ملت ما نجات‌بخش است و قدم اول تمدن‌سازی است، گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب آرمان بلند این ملت قبل از ظهور امام زمان (عج) ساختن تمدن نوین اسلامی است که یکی از مهمترین گزاره‌ها رسیدن به استقلال اقتصادی است.

 

وی تصریح کرد: استقلال اقتصادی زمانی اتفاق می‌افتد که رونق تولید تبدیل به جهش تولید شود و این جهش تولید پایه‌های اقتصاد سالمی است که ابزار تسلط را از سلطه‌گران جهان گرفته و آن‌ها را خلع سلاح می‌کند.

 

حجت‌الاسلام مهدوی اذعان کرد: یکی از الطاف خفیه الهی در تحریم‌های ظالمانه توجه دولتمردان به ظرفیت‌های داخلی است که می‌توانیم شاهد اقتصادی پویا و رونق زندگی مردم ذیل فرهنگ دینی و اسلامی باشیم.

کد خبر 907280

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha