پاتک کانون جواد آل محمد(ص) آزادشهر به کرونا/ «سین سلامت» هدیه بچه های مسجد به مردم

بچه های کانون جواد آل محمد(صلی الله علیه و آله وسلم) مسجد امام جواد(علیه السلام) با هماهنگی مسئولان، گروه های مردمی و هیئت های مذهبی برای مقابله با کرونا بسیج شدند.

خبرگزاری شبستان، گرگان- فاطمه رائیجی؛ مهمان ناخوانده کرونا نه تنها بهار طبیعت که بهار زندگی را تحت تأثیر قرار داد.

 

در این روزها که برخی افراد بهت زده نظاره گر طغیان ویروس کرونا و همه گیری آن هستند عده ای دیگر مانند دوران دفاع مقدس ایثارگری و جانفشانی می کنند، این افراد خانه و کاشانه خود را ترک کردند تا سلامتی و تندرستی را برای جامعه به ارمغان بیاورند.

 

گرچه این ویروس پلید در گلستان جان دو پزشک را گرفت و 23 کادر درمانی را مبتلا کرد اما نیروهای مردمی هم در کنار مدافعان سلامت قرار گرفتند تا میدان جنگ با کرونا وسیع تر شود و رهایی گلستانی ها از شر این ویروس منحوس سرعت گیرد.

 

این روزها مساجد همانند دوران دفاع مقدس به پایگاه های اعزام نیروهای مردمی برای مقابله با کرونا تبدیل شدند و امروز مساجد یکی از سنگرهای دفاع از سلامت مردم است.

 

با شیوع کروناویروس در ایران جهاد، فداکاری و جانفشانی بار دیگر تکرار شد و برخی افراد در کنار مدافعان سلامت یاد دوران جنگ تحمیلی را زنده کردند، این افراد در گمنامی و بدون هیچ چشمداشت مالی برای مقابله با کرونا بند پوتین های خود را محکم بستند.

 

 

گرچه این جوانان جبهه و جنگ را به چشمان خود ندیدند اما نام شهیدان باکری ها، همت ها و قاسم سلیمانی ها را شنیدند و با تأسی از شهدا در جنگ با کرونا میدان داری می کنند و پای کار سلامت مردم آمدند.

 

آزادشهر یکی از شهرستان های استان گلستان است که توانسته با مشارکت شبکه بهداشت و درمان از ظرفیت هیئت های مذهبی، کانون های مساجد و بسیج برای تأمین سلامت و نجات جان مردم بهره ببرد.

 

کانون جواد آل محمد(صلی الله علیه و آله وسلم) مسجد امام جواد(علیه السلام) در دل آزادشهر برای مقابله با کرونا به خط زده تا دغدغه مندی و احساس مسئولیت بچه های مسجد بر زمین نماند.

 

مدیر کانون فرهنگی و هنری جواد آل محمد(صلی الله علیه و آله وسلم) آزادشهر در این باره به خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان گفت: با شیوع گسترده کرونا در کشور و استان گلستان فعالیت های خود را آغاز کردیم و در شب 21 اسفند ابتدا ضدعفونی مسجد در دستور کار ما قرار گرفت، سپس برای پیشرفت کار و گسترش اقدامات مقابله ای در سطح شهر و محله جلسه برگزار کردیم.

 

«محمدجواد سدیدی» ادامه داد: در شب نخست شیوع کرونا با جمع آوری کمک های مردمی دو سمپاش تهیه کردیم و ضدعفونی محله خود را انجام دادیم، البته در آن زمان ماده ضدعفونی کننده وجود نداشت و ما ضدعفونی را با استفاده از محلول وایتکس انجام دادیم.

 

 

وی افزود: در 23 اسفندماه بخشی از تجهیزات و مواد ضدعفونی کننده را برای گروه خود تهیه کردیم و به صورت گسترده و تخصصی ضدعفونی و گندزدایی بخشی از سطح شهر را در دستور کار قرار دادیم.

 

مدیر کانون فرهنگی و هنری جواد آل محمد(صلی الله علیه و آله وسلم) آزادشهر از راه اندازی کارگاه تولید ماسک خبر داد و یادآور شد: براساس هماهنگی انجام شده با خیاطی نزدیک مسجد مقرر شد ما پارچه را در اختیار این خیاطی قرار دهیم و خیاط موردنظر نیز به صورت رایگان ماسک تولید کند.

 

سدیدی اضافه کرد: مجموعه ما تاکنون یک هزار و 500 ماسک تولید کرده و پیش بینی می شود این میزان به 4 هزار عدد برسد، البته در کل شهرستان آزادشهر بیش از 10 هزار ماسک تولید می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: در روزهای گذشته 50 بسته بهداشتی در آزادشهر توزیع شده است و در حال حاضر نیز توزیع 100 بسته بهداشتی در حال انجام است.

 

 

مدیر کانون فرهنگی و هنری جواد آل محمد(صلی الله علیه و آله وسلم) آزادشهر بیان کرد: تعداد افراد گروه ما متغیر هستند اما به طور میانگین هر شب 10 نفر در امر ضدعفونی سطح شهر به ما کمک می کنند که اکثر آنها از بچه های مسجد هستند، البته ما فراخوان دادیم تا افراد داوطلب دیگر نیز به جمع ما اضافه شوند.

 

سدیدی با بیان اینکه هدف ما پیشگیری از شیوع کرونا است، یادآور شد: اولویت نخست ما حفظ سلامتی اعضای تیم ما است لذا تجهیزات کامل را در اختیار آنها قرار دادیم تا ضدعفونی و گندزدایی سطح شهر را با آسودگی و فراغ بال بیشتری انجام دهند.

 

وی که از کمبود مواد ضدعفونی کننده و کمبود امکانات گله مند است، می گوید: بچه های مسجد برای تأمین سلامت مردم آنقدر دغدغه دارند که حتی با هزینه شخصی خود اقدام به تهیه مواد ضدعفونی کننده می کنند و خوشبختانه تاکنون ضدعفونی معابر و سطح شهر هر شب برگزار شده است.

 

 

مدیر کانون فرهنگی و هنری جواد آل محمد(صلی الله علیه و آله وسلم) آزادشهر بیان کرد: شبکه بهداشت و درمان و بسیج آزادشهر به ما کمک می کنند اما ما انتظار بیشتری داریم تا مسئولان در تأمین تجهیزات برای اعضای گروه فعال تر عمل کنند و هماهنگی ها بیشتر شود.

 

سدیدی در پاسخ به این پرسش که وضعیت کرونا را در شهرستان خود چگونه ارزیابی می کنید، گفت: متأسفانه مردم آزادشهر کرونا را جدی نگرفتند و در روزهای پایانی سال 98 خیابان ها مملو از جمعیت بود و حتی مردم برای کارهای غیرضروری مانند خرید لباس عید از منازل خارج شدند لذا پیش بینی می کنیم شیوع در  هفته نخست فروردین ماه جاری شدت بگیرد.

 

وی اضافه کرد: خوشبختانه بیشتر از نیاز شهرستان آزادشهر برای تولید اقلام بهداشتی اقدام شده و در این زمینه کمبودی وجود ندارد.

 

مدیر کانون فرهنگی و هنری جواد آل محمد(صلی الله علیه و آله وسلم) آزادشهر تأکید کرد: کسانی که به اقلام بهداشتی دسترسی نداشته باشند اگر به ما مراجعه کنند ما در اختیار آنها قرار می دهیم اما به نظر می رسد مشکلی فعلی عدم آگاهی مردم و بی توجهی به کمپین «در خانه بمانیم» است.

 

با شیوع کروناویروس مردم نوع دوست ایران اسلامی به ویژه جوانان و نوجوانان انقلابی و مسجدی لباس جهاد بر تن کردند و برای بیرون راندن این مهمان ناخوانده منسجم شدند، در این میان بچه های مسجد نیز برای نابودی این ویروس منحوس از پا ننشستند و سنگر خود را از جبهه فرهنگی به جبهه سلامت تغییر دادند و با مشارکت هیئت های مذهبی و بسیجیان یاد دوران دفاع مقدس را در اذهان مردم تداعی کردند.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد گلستان نیز از فعالیت 43 کانون فرهنگی هنری مساجد استان گلستان برای مقابله با کرونا خبر داد و اظهار کرد: بچه های مسجد و کانون های فرهنگی و هنری مساجد گلستان به صورت داوطلبانه و خودجوش برای مقابله با کرونا وارد میدان شدند.

 

 

«مهدی بیکی» ضدعفونی محلات، آموزش مجازی پیشگیری از ابتلا به کروناویروس، دوخت اقلام بهداشتی اعم از ماسک و لباس ویژه بیماران و کادر درمانی، توزیع بسته های بهداشتی و جلوگیری از مسافرت اهالی و برگزاری مراسمات و تجمعات را از جمله برنامه های کانون های فرهنگی هنری مساجد گلستان برای مقابله با بیماری کووید19 اعلام کرد.

 

وی بر لزوم مشارکت مردم و مسئولان برای ریشه کنی بیماری کووید19 تأکید کرد و یادآور شد: کانون های مساجد استان گلستان تا ریشه کنی کامل ویروس کرونا به فعالیت های خود ادامه می دهند و به کمک مردم می شتابند.

 

گفتنی است، از ابتدای اسفندماه سال 98 تاکنون 3 هزار و 820 بیمار حاد تنفسی در بیمارستان های استان گلستان بستری شدند که از این میزان 2 هزار و 997 نفر بهبود یافتند.

 

تا این لحظه کروناویروس جان ۱۱۳ گلستانی را گرفت و در حال حاضر  710 بیمار حاد تنفسی و مشکوک به کرونا در مراکز درمانی گلستان بستری هستند.

 

کد خبر 907545

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha