به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «مهدی هنری» امروز (۳ فروردین) در بازدید از اقدامات جهادگران شهرستان بیرجند در مقابله با ویروس کرونا اظهار کرد:با توجه به شیوع ویروس کرونا، بسیج و سپاه خراسان جنوبی همگام با مردم در نهضت ریشه کنی این بیماری منحوس تلاش کرده و اقدام جهادگران آتش به اختیار بسیجی خراسان جنوبی در جبهه سلامت و تولید ماسک های بهداشتی و ضدعفونی کردن مساجد و اماکن مذهبی مدارس معابر و اماکن عمومی استان همچنان تداوم دارد.
مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی تاکید کرد: جهادگران در همه شرایط و بحرانها در کنار مردم بودند و اکنون نیز همچون بحرانهای دیگر در بحث بحران کرونا با آمادگی کامل پا به عرصه مقابله و کنترل ویروس کرونا گذاشته اند.
وی با بیان اینکه به منظور پیشگیری از شیوع این ویروس، کار ضد عفونی کردن مساجد، اماکن مذهبی و مدارس و همچنین ضدعفونی کردن معابر و اماکن عمومی توسط ۵ هزار و ۵۶۰ جهادگر استان در قالب یک هزار گروه جهادی آغاز شد، افزود: تاکنون یک هزار و ۷۷۷ باب مسجد و اماکن مذهبی و مدارس و ۴ هزار و ۲۲۷ نقطه از معابر و اماکن عمومی سطح استان ضدعفونی شده اند.
هنری ادامه داد: تاکنون ۹۰۰ بسته اقلام بهداشتی و بیش از ۲۸ هزار عدد ماسک و دستکش به همراه ۷ هزار و ۲۲۱ لیتر مواد ضدعفونی کننده در مناطق محروم استان توزیع شده است.
مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی با اشاره به لزوم بیان نکات بهداشتی توسط جهادگران به صورت آموزش چهره به چهره، افزود: تاکنون در این راستا تعداد ۸ هزار و ۹۷۵ نفر به طور کامل آگاه سازی و آموزش دیده اند که در این بین بیش از ۲۸ هزار بروشور آموزشی در بین هم استانی ها توزیع شده است.
مسئول بسیج سازندگی استان گفت: با توجه به ظرفیت گروههای جهادی تخصصی در بحث درمان و بهداشت تاکنون از ظرفیت گروه های جهادی درمانی و بهداشتی در بیمارستان ها استفاده و همچنین مسئول کارگروه بهداشت و سلامت مجمع جهادگران استان به طور مستمر در بیمارستان ولی عصر (عج) مستقر و درخصوص پیشگیری از ویروس کرونا با پرسنل این بیمارستان همکاری لازم را دارند.
به گفته وی در شهرستان طبس نیز چکاپ و معاینه مسافران هواپیما و قطار در هنگام پیاده شدن در محل فرودگاه و راه آهن و همچنین ایجاد پایگاه های چکاپ مسافران در ورودی شهرها توسط گروههای جهادی تخصصی انجام میشود.
هنری به ظرفیت کارگاه های اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی جهت تولید ماسک ۳ لایه فیلتردار اشاره کرد و افزود: تاکنون ۶ هزار ماسک سه لایه فیلتردار تولید شده است.
مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی بیان کرد: اگر پارچه مورد نیاز برای این نوع ماسک تامین شود بیش از ۲۸ کارگاه خیاطی تحت حمایت این سازمان در سطح استان آمادگی تولید روزانه ۱۵ تا ۲۰ هزار ماسک فیلتردار را خواهد داشت و پس از بسته بندی بخشی به صورت رایگان در بین مردم مناطق محروم توزیع شده و بخشی با هزینه تمام شده در اختیار مردم استان قرار میگیرد.
نظر شما