«آیتالله محسن حیدری» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، در خصوص دهه مهدویت اظهار کرد: مهدویت یک آرزوی دیرینه بشرت است، نهتنها مسلمانان بلکه همه ادیان الهی و حتی غیرالهی به نوعی نسبت به آینده بشریت در خصوص مهدویت در بخشهایی متفقالقول هستند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه در مکتب ماتریالیسم مشاهده میکنیم که کمونیسم را ایده قرار داده است تا در آینده بشریت جامعهای بدون ظلم تشکیل شود افزود: بنابراین حتی مکاتب بشری و ادیان غیرسماوی نیز به آینده در صلح کامل امیدوار هستند، اما نکته مهم این است که این امیدواری برای آینده در مکاتب مادی مبهم است.
وی با اشاره به اینکه در مکاتب الهی این امیدواری تحت عنوان موعود معرفی و تببین شده است اضافه کرد: در دین مبین اسلام این مهم با عنوان مهدویت است که شخصی از نوادگان حضرت محمد (ص) همه جهانیان را به عدل و داد میرساند، در مذهب شیعه مهدویت با شفافیت بیشتری مشخص شده است.
امام جمعه موقت اهواز تصریح کرد: بیش از ۲ هزار روایت در میان مسلمانان وجود دارد که این مهم حاکی از قطعیت ظهور ولیعصر (عج) است؛ همه روایات در میان مذاهب شیعی و سنی بهصورت متواتر وجود دارد و این نشان از جهانبینی دین اسلام برای حکومت جهانی با حضور ولیعصر (عج) دارد.
وی عنوان کرد: در حدیثی از پیامبر (ص) آمده است که اگر یک روز از جهان باقی مانده باشد، خداوند آن را روز آنقدر طولانی خواهد کرد تا موعود منتظر ظهور کند؛ این بدین معناست که نسخه اسلام برای امیدواری بشریت یک نسخه انسانی فرامذهبی و فرادینی است که به نوعی همه بشریت را فرا میگیرد.
نظر شما