«معصومه تناور» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، گفت: از ابتدای فروردین امسال با همت مرکز نیکوکاری علمدار حسین علیه السلام و همراهی جمعی از خیاط بازاری و مهدکودک لاله کارگاه تولید ماسک در شهر علی آباد عمران راه اندازی شد.
مسئول مرکز آموزش کسب و کار بانوان شهر علی آباد افزود: تعدادی از بانوان صنوف مختلف که به علت شیوع بیماری کرونا، مجبور شده اند مغازه خود را تعطیل کنند، با پیشنهاد همکاری ما موافقت کرده و اکنون در این کارگاه تولید ماسک، مشغول فعالیت هستند.
وی بیان کرد: در این کارگاه ۱۵ نفر خیاط و برش کار از ۸ صبح تا ۸ شب در حال فعالیت هستند و روزانه به طور متوسط ۷۰۰ ماسک تولید می کنند.
تناور افزود: ماسک های تولیدی به منظور استریل شدن به مرکز بهداشت شهر علی آباد تحویل می شوند.
مسئول کارگاه تولید ماسک در علی آباد ادامه داد: تاکنون ماسک های تولیدی بهداشتی این کارگاه در بین پرسنل اورژانس ۱۱۵، مغازه داران، نانوایی ها، پمپ بنزین، خانواده های نیازمند، افراد در معرض خطر، سپاه، آموزش و پرورش، کمیته امداد، هلال احمر و همچنین درمانگاه و مرکز بهداشت شهر علی آباد توزیع شده است.
وی عنوان کرد: هزینه های تولید ماسک، از کمک های مردمی است و بخش قابل توجهی از آن را بانوان خیاط این کارگاه تامین می کنند البته از سوی برخی افراد و نهاد درخواست تولید ماسک داشته ایم.
تناور اضافه کرد: البته دهیار روستای هادی آباد برای تولید ماسک، پارچه در اختیار ما قرار دادند که با این پارچه، ۳۰۰ ماسک تولید و تحویل دهیار شد و هلال احمر نیز برای تولید ماسک و توزیع در بین کارکنان خود، پارچه در اختیار ما قرار داده است که پس از تولید به آنها تحویل می شود.
مسئول این کارگاه تولیدی ماسک، اظهار کرد: هر ساله روز نیمه شعبان، ایستگاه صلواتی از سوی جمعی بسیجیان علی آباد راه اندازی می شد که در آن شربت و شیرینی بین مروم توزیع می کردند اما امسال با توجه به شیوع کرونا امکان راه اندازی ایستگاه صلواتی نیست بنابراین هزینه آن را صرف، خرید پارچه برای تولید ماسک کردند تا در روز نیمه شعبان دستکش و ماسک در بین مردم توزیع کنند.
وی در خصوص انگیزه خود از راه اندازی کارگاه تولید ماسک عنوان کرد: با توجه به این که در شرایط کنونی کادر درمانی در خطه مقدم مبارزه با کرونا هستند و علی رغم این که می توانستم در قرنطینه خانگی مانده و استراحت کنم اما نتوانستم نسبت به سلامت همشهریان بی تفاوت باشم بنابراین برای خدمت رسانی به مردم، این کارگاه راه اندازی شد.
تناور بیان کرد: جا دارد از مسئولین مهدکودک لاله تشکر کنم زیرا علاوه بر در اختیار گذاشتن فضای مهد کودک به منظور راه اندازی کارگاه تولید ماسک، ۲ نفر از نیروهای این مهد نیز در تولید ماسک با ما همکاری دارند.
معصومه تناور گفت: به همت مرکز نیکوکاری علمدار حسین علیه السلام، کارگاه تولید ماسک راه اندازی شده وتعدادی از بانوان صنوف مختلف که به علت شیوع بیماری کرونا، مجبور شده اند مغازه خود را تعطیل کنند، در حال تولید ماسک هستند.
کد خبر 912582
نظر شما