دولت کاهش صادرات و واردات محصولات کشاورزی به واسطه شیوع کرونا را جبران کند

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس یکی از تبعات شیوع ویروس کرونا را کاهش صادرات تولیدات بخش کشاورزی و ممنوعیت واردات کالاهای اساسی به کشور دانست و گفت: دولت باید برای جلوگیری از ایجاد چالش در ماه‌های آینده تدبیری بیندیشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از خانه ملت، «احمد کیخا» در نشست علنی امروز (سه‌شنبه، 19 فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از جهادگران کادر پزشکی گفت: همه آحاد ملت باید تابع مدیریت فنی مقابله با شیوع ویروس کرونا از سوی کادر پزشکی کشور باشیم تا بر بحران غلبه کنیم.

نماینده مردم زابل، زهک، هیرمند در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به نقش کشاورزی و مشکلات این حوزه در زمان شیوع ویروس عنوان کرد: در حال حاضر مدیریت بخش کشاورزی و ناپایداری آن چالش‌برانگیز است که باید دولت و مجلس فردا برای تعیین تکلیف مدیریت این وزارتخانه حضور قوی داشته باشند تا تبعات منفی بخش کشاورزی به حداقل برسد.

وی ادامه داد: ثابت شد پایدارترین بخش اقتصادی کشور، بخش کشاورزی است که تأمین کننده غذا و ضروریات مردم است که سال‌ها نسبت به آن غفلت شده است.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در ادامه یکی از تبعات شیوع ویروس کرونا را کاهش صادرات به دلیل ممنوعیت آن عنوان کرد و افزود: ممنوعیت صادرات محصولات بخش کشاورزی بر روی تولید این بخش تأثیر گذاشته و آثار منفی آن چند ماه آینده مشخص شده و کشور را دچار چالش می‌کند.

کیخا در ادامه با اشاره به قیمت جوجه یک روزه که به 300 تومان رسیده است، عنوان کرد: به دلیل کاهش تقاضای گوشت مرغ، در روزهای اخیر با کاهش قیمت آن روبه‌رو بوده‌ایم که اگر دولت به این موضوع توجه نکند در ایام ماه مبارک رمضان با مشکل تأمین مرغ روبه‌رو می‌شویم.

این نماینده مردم در مجلس دهم در ادامه اظهار داشت: هم اکنون در فصل کوچ به سر می‌بریم که اگر این جابه‌جایی‌ها با حمایت دولت و طبق برنامه‌ریزی نباشد، به گسترش بیماری کرونا کمک کرده و تولیدات عشایر را نیز دچار دردسر می‌کند.

وی همچنین با اشاره به ممنوعیت صادرات محصول برنج از کشورهایی مانند هندوستان ابراز داشت: این ممنوعیت کشور را در روزهای آینده دچار مشکل می‌کند که باید برای تأمین برنج نیز برنامه‌ریزی شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به مشکلات حوزه آب و فاضلاب خاطر نشان کرد: علیرغم بارندگی خوب در روزهای اخیر حدود 14 درصد نسبت به سال گذشته با کاهش روبه‌رو بوده‌ایم،همچنین مصرف آب در این روزها بالا بوده است که نیاز به مدیریت دارد و حوزه فاضلاب و پسماند نیز باید به درستی مدیریت شود تا حوزه محیط زیست را دچار مشکل نکند./

کد خبر 913493

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha