خلاقیت جوانان کانون شهید اکبری زاده در روزهایی کرونایی

مسجد ابوالفضل(ع) پل خواجو در بندرعباس با خلاقیت جوانان کانون فرهنگی هنری شهید اکبری زاده، در روزهای کرونایی، به دنبال گره گشایی از مشکلات جامعه به ویژه نیازمندان محلات حاشیه نشین شهر بندرعباس است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، با شیوع بیماری کروناویروس(کووید 19) و تعطیلی مراکز عمومی به جهت اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و گسستن زنجیره انتقال این بیماری، مساجد نیز برنامه هایی که تجمع افراد را به همراه داشت لغو کردند.

 

اما فکر، اندیشیده و خلاقیت جوانانی که تربیت یافته فضای معنوی مساجد هستند، همراه با حمایت مادی و معنوی پیشکسوتان، سبب شد که چراغ مساجد در روزهای پرتنش و اضطراب آوری که ویروس کرونا در حال جولان دادن در سراسر جهان و قربانی گرفتن است، روشن و حتی پرفروغ تر از گذشته باشد، تا این مکان مقدس برای آحاد مردم امیدبخش باشد.

 

جوانان عضو کانون فرهنگی هنری شهید اکبری زاده محله پل خواجو شهر بندرعباس با هدایت و راهبری امام جماعت و روحانیون مسجد حضرت ابوالفضل(ع) و با همکاری هیئت محبان العباس(ع)  و پایگاه سردار شهید رضایی از همان روزهای نخست اپیدمی بیماری کرونا، با توجه به کمبود اقلام بهداشتی پیشگیری از این بیماری، مسجد را به کارگاهی برای تولید ماسک تبدیل کردند.

 

جذب 40 نفر از بانوان خیاط محله و دریافت پارچه رایگان موجب شد تا در مرحله نخست بیش از چهار هزار عدد ماسک پارچه ای تولید و بین نیازمندان در محلات حاشیه نشین شهر توزیع شود، اما در مرحله دوم با توجه به نبود پارچه رایگان، ماسک های تولید شده به قیمتی مناسب به فروش می رسد تا از درآمد حاصل از فروش آن، بسته های مواد غذایی تهیه و بین خانواده های بی بضاعت یا خانواده هایی که مشاغل سرپرستان آنها به دلیل اجرای طرح فاصله گذاری آسیب دیده اند، توزیع شود.

 

« مجید حسینی »، مدیر کانون فرهنگی هنری شهید اکبری زاده به خبرنگار شبستان گفت: این کانون در ایامی که مساجد به دلیل شیوع ویروس منحوس کرونا جهت حفظ سلامت مردم برنامه های خود را لغو کردند به همت جهادگران عضو کانون، هیئت و بسیج، این تهدید را به فرصتی برای احیای کارکردهای مسجد ازجمله ارائه خدمت بهداشتی و حتی معیشتی و دستگیری از نیازمندان تبدیل کرد.

 

 

وی با بیان اینکه بچه های مسجد حضرت ابوالفضل(ع) پل خواجو با راه اندازی کارگاه تولید ماسک سعی کردند در حد توان خود، سهمی هر چند کوچک در بهبود خدمات حوزه سلامت در جامعه داشته باشند، افزود: به همین منظور با راه اندازی هشتک های « مسجد تعطیل نیست » و پویش مردمی « مهر مهدوی » ساختمان کانون فرهنگی هنری را تبدیل به کارگاه تولید ماسک کردند.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری شهید اکبری زاده با اشاره به اعلام فراخوان جهت جذب بانوان خیاط برای همکاری در تولید ماسک در کانون، عنوان کرد: با دعوت عمومی با استفاده از فضای مجازی ، موفق به جذب 42 نفر خیاط جهادگر خانم شدیم که الان حدود یک ماه است که با این پویش همکاری دارند.

 

وی با بیان اینکه در گام نخست بیش از چهار هزار ماسک در کانون تولید و به صورت رایگان بین نیازمندان در محلات حاشیه نشین شهر توزیع شد، گفت: در گام دوم با توجه به اینکه بر خلاف مرحله قبل مواد اولیه رایگان به دستمان نرسید، باز هم این تهدید را تبدیل به فرصت کردیم و تصمیم گرفتیم تا با فروش ماسک های هزینه بر به قیمت ارزان، دو هدف مهم رو دنبال کنیم.

 

حسینی افزود: اول اینکه با فروش به قیمت مناسب بتوانیم دستیابی مردم را به ماسک آسان تر کرده و محتکران را در رسیدن به اهداف شومشان ناکام بگذاریم و دوم اینکه از سود فروش ماسک ها برای خانواده های بی بضاعت یا سرپرستان خانوارهایی که به خاطر کرونا و اجرای طرح فاصله گذاری کسب و کارشان تعطیل شده و از نظر مالی آسیب دیده اند، بسته های حمایتی از اقلام و مایحتاج ضروری خریداری و به نیابت از امام زمان در دو مرحله اهدا کنیم.

 

 

وی با ذکر این نکته که در مرحله اول اجرای این طرح در شب نیمه شعبان بسته های موادغرایی شامل برنج، مرغ، روغن، ماکارانی، حبوبات و سبزبجات به ارزش 50 میلیون ریال خریداری و بین 40 خانواده کم بضاعت توزیع شد، اضافه کرد: قرار است در مرحله دوم این طرح نیز با جمع آوری کمک های مردمی و همچنین سود حاصل از فروش ماسک، بسته های مواد غذایی تهیه و در شب اول ماه مبارک رمضان بین فقرا و نیازمندان توزیع شود.

 

کرونا با وجود همه دردها و آلام و چالش هایی که برای جوامع بشری بوجود آورد، اما پتانسیل و ظرفیت های حمایتگر کمتر شناخته شده ای که در دوران سختی و تنگناها می تواند با کمترین هزینه از مشکلات بزرگ گره گشایی کند از جمله ارکان مسجد را به خوبی نمایان کرد تا متولیان امر از این به بعد بیش از پیش به این مراکز اهتمام داشته باشند.

 

 

 

 

کد خبر 914919

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha