معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی ادارهکل تبلیغات اسلامی استان زنجان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در زنجان، گفت: با شیوع ویروس کرونا و عدم وجود پروتکل های بهداشتی مناسب و عدم امکانات در خصوص تغسیل اموات کرونایی با چالش هایی مواجه بودیم.
حجت الاسلام یوسف اماملو با بیان اینکه در ابتدای کار به تیمم میت اکتفا میشد، تصریح کرد: اما بنا به نظر مراجع، جایی که آب باشد باید میت غسل داده شود و تیمم نمیتواند جای آن را بگیرد.
وی با اشاره به اینکه تغسیل اموات یک واجب کفایی است، تصریح کرد: برخی طلاب و حتی پزشکان پای کار آمدند تا این واجب الهی بر زمین نماند.
معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی ادارهکل تبلیغات اسلامی استان زنجان ادامه داد: به همین منظور برای اجرای احکام شرعی با تشکیل تیمهایی از طلاب جهادی، کار تغسیل اموات از اواخر اسفندماه در شهر زنجان انجام میشود.
این مقام مسئول با بیان اینکه محل تغسیل اموات کرونایی از سایر اموات جدا است، افزود: برای غسالها نیز لباسها و امکانات لازم تعبیه شده تا زمینه انتقال ویروس به آنها به صفر برسد.
حجت الاسلام اماملو با اشاره به اینکه۳۰ طلبه با رعایت پروتکلهای بهداشتی، تغسیل اموات کرونایی را برعهده دارند، گفت: در برخی از شهرستان ها به دلیل نبود مکان مناسب برای تغسیل اموات کرونایی یا نیروی انسانی هنوز مشکلاتی وجود دارد و اموات تیمم داده میشود.
نظر شما