«سید محمد حسینی» به خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان گفت: با توجه به شکل گیری قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده پیشرفت های خوبی در این حوزه شاهد بودیم و دستگاه های اجرایی در کنار هم رنگین کمانی از خدمت به راه انداختند.
سرپرست بنیاد مسکن گلستان ادامه داد: بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا قرار گرفت و بنا داریم که بازسازی واحدهای مسکونی در مناطق سیل زده استان از امروز آغاز کنیم و این مهم مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا است.
حسینی بیان کرد: پیش بینی ما این است که تا پایان بهار کلیه تعهدات خود را در مناطق سیل زده به پایان برسانیم و تمامی واحدهای مسکونی در مناطق سیل زده به مرحله بهره برداری برسد.
وی متذکر شد: غیر از واحد مسکونی خسارت هایی به ابنیه و راه های روستایی استان گلستان وارد شده و بنا داریم که اتمام کار بازسازی مناطق سیل زده را روستا به روستا در استان اعلام کنیم.
سرپرست بنیاد مسکن گلستان از تثبیت 35 روستای رانش یافته در استان گلستان خبر داد و گفت: در این ایام برخی از روستاهای استان گلستان رانش یافته است که کار جابه جایی این روستاها را دنبال می کنیم.
حسینی با بیان اینکه روند بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده پیشرفت 84 درصدی داشته است، افزود: دولت در جبران خسارت ها سنگ تمام گذاشت و در مناطق سیل زده در کنار مردم بود.
وی یادآور شد: در حوزه بنیاد مسکن به منظور جبران خسارت در مناطق سیل زده 907 میلیارد تومان اعتبار اختصاص دادیم که به کار و خدمت تبدیل شد.
سرپرست بنیاد مسکن گلستان با بیان اینکه تعهدات ما در بخش تعمیرات واحدهای مسکونی در مناطق سیل زده در نیمه نخست سال 98 به پایان رسیده است، ابراز داشت: 14 هزار و 645 مورد واحد مسکونی با 185 میلیارد تومان در این ایام تعمیر شد.
حسینی با بیان اینکه 7 هزار و 707 واحد نیز در سال 98 بر اثر سیل تخریبی ارزیابی شد، افزود: در حال حاضر 96 درصد این واحدها فونداسیون آنها انجام شده، 94 درصد نیز اجرای اسکلت داشتند، 84 درصد از واحدهای مسکونی به مرحله سقف رسیده است و بیش از 70 درصد این واحدهای مسکونی عملیات سفت کاری ساخت منازل خود را به پایان رساندند.
وی متذکر شد: در بین 22 استان که در سال 98 درگیر سیل شدند در حوزه بازسازی استان گلستان پیشرو در کشور است و این مهم را مدیون مشارکت خود حادثه دیدگان بودیم.
نظر شما