حوزه پژوهش نیازمند مدیریت قوی است

رییس دانشکده مدیریت پردیس قم دانشگاه تهران، تاکید کرد: برای استفاده بهینه از بنیه علمی موجود و سمت و سو دادن پژوهش در استان نیازمند مدیریت قوی در حوزه پژوهش هستیم.

 به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، غلامرضا جندقی، رییس دانشکده مدیریت پردیس قم دانشگاه تهران، در نشست تخصصی «رویکردهای نوین توسعه پژوهش استان قم» که در حاشیه مراسم تجلیل از برترین‌های پژوهش استان قم برگزار شد، گفت: برای استفاده بهینه از بنیه علمی موجود و سمت و سو دادن پژوهش در استان نیازمند مدیریت قوی در حوزه پژوهش هستیم.

 

وی با اذعان به فقدان ارتباط بین مراکز پژوهشی و اطلاع نداشتن از دستاوردهای یکدیگر، اظهار داشت: پراکنده کاری در سازمان‌های پژوهشی استان زیاد است و اطلاع‌رسانی مناسبی از نحوه فعالیت این موسسات صورت نمی‌گیرد.

 

رییس دانشکده مدیریت پردیس قم دانشگاه تهران، با اشاره به کثرت عددی مراکز پژوهشی در استان تصریح کرد: اگر از ظرفیت موجود به خوبی استفاده شود، قدم‌های بزرگی برای رفع مشکلات استان خواهیم برداشت.

 

وی خلأ وجود پژوهشگر را از دیگر مشکلات استان در حوزه پژوهش دانست و افزود: در این حوزه علاقه‌مند به پژوهش داریم ولی پژوهشگر نداریم و علت آن هم تربیت نشدن و پرورش نیافتن چنین استعدادهایی است.

 

جندقی، تاکید کرد: به نظر می‌رسد باید جهاد آموزش و پژوهش در استان راه‌اندازی شود تا افراد مختلف با تکنیک‌های پژوهشی آشنا شوند و از این طریق مشکلات را برطرف کنند.

 

وی بر ضرورت ایجاد قطب‌های علمی در کشور تاکید کرد و عنوان داشت: استان قم به دلیل داشتن مزیت‌های نسبی می‌تواند به عنوان قطب علمی کشور مطرح شود و این در گرو مدیریت صحیح امکانات و سرمایه‌ها است.

 

عضو هیئت علمی پردیس قم دانشگاه تهران، با انتقاد از روند موجود در انتخاب موضوع پایان‌نامه‌ها، اضافه کرد: به نطر من اگر بتوانیم پروژه‌های کلان استانی را به دانشگاه‌ها واگذار کنیم و بودجه‌های مورد نیاز آن پروژه را در اختیار آن دانشگاه به عنوان قطب تحقیق قرار دهیم، هم از دانشجو حمایت شده و هم از جزیره‌ای عمل کردن جلوگیری می‌شود.

 

بنا بر گزارش ستاد خبری هفته پژوهش قم، وی با بیان اینکه در پایا‌ن‌نامه‌ها معمولا دانشجویان موضوع را انتخاب می‌کنند، بیان داشت: با این روند نباید انتظار داشت پایان‌نامه نوشته شده خیلی به درد جامعه خورده و کاربرد پیدا کند.

 

جندقی، در پایان خاطرنشان کرد: پیشنهاد می‌کنم سال 1390 به نام بهینه‌سازی مدیریت پژوهش نام‌گذاری شود تا پیشرفت قابل ملاحظه‌ای را در استان شاهد باشیم.

 

پایان پیام/

کد خبر 9182

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha