به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «مرتضی حیدری» عصر امروز(یکشنبه 7 اردیبهشت) در جلسه فوق العاده «ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران» که در سالن کرامت استانداری برگزار شد، با اشاره به آخرین اقدامات در ارتباط با رسیدگی به وضعیت نیازمندان و محرومان در دوران پسا کرونا اظهار داشت:همه دستگاه ها و مؤسسات در حال انجام وظیفه هستند و هر کسی به شکلی در حال فعالیت است.
فرماندار قم افزود: تا کنون سه جلسه تشکیل شده است؛ در جلسه اولی که داشتیم کار به دو قسمت تبدیل شد یک بخش پشتیبانی و کمک های مادی و دوم مشاوره و کمک های معنوی در پسا کرونا بود.
وی افزود: در بخش اول کمیته امداد، بهزیستی، هلال احمر و قرارگاه مردمی به عنوان پشتیبان های مادی در این حوزه معرفی شدند، اما مشکلی که در این بخش وجود دارد این است که یک بانک اطلاعاتی برای جمع آوری اطلاعات نیست و در بخش معنوی یا مشاوره یا روانشناسی که در پسا کرونا مسأله مهمی است گرایش ما به سمت بهزیستی رفت.
حیدری در ادامه عنوان کرد: در جایی مثل قم در همان بدو کار یا در مرحله اول متوجه شدیم که بیش از هزار نفر یا نزدیک به دو هزار نفر مشاور در حال فعالیت هستند که این افراد از نهادهای مختلفی از جمله آموزش وپرورش، بسیج و حوزه های علمیه و مراکز دیگر بودند که متأسفانه در این رابطه نیز بانک جامع اطلاعات را نداریم و در جلسه دوم قرار شد بانک اطلاعاتی تهیه شود.
وی با اشاره به این که طبق اطلاعات دستگاه ها و نهادهای مردمی 400 مؤسسه خیریه در قم در حال فعالیت هستند، گفت: کمتر از 120 مورد مجوز دارند و هر دستگاهی به تناسب فعالیت های خود یک سری مجوز می دهد که در این جا نیز تنوع هایی وجود دارد و در نهایت قرار است بر اساس پیشنهادهای جمع آوری شده، ایده کلی تدوین شود.
فرماندار قم بیان داشت: هر دستگاه و نهاد و مؤسسه خیریه ای از جمله مساجد می تواند فعالیت کند، ما جلوی کسی را نمی گیریم بلکه فق دغدغه ما این است که یک فعالیت را تکرار نکنیم ولی مانع فعالیت های دستگاه های مردمی، دولتی و نیمه دولتی نخواهیم شد.
نظر شما