نبود تطبیق میان دانشگاه و صنعت عمده ترین چالش علم و فناوری

عمو عابدینی گفت: نبود تعریف درست از نوع پژوهش محصول محور، با هدف سبک ثروت متناسب با نیازهای جامعه و صنعت از چالش های پیش روی علم و فناوری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، قاسم عمو عابدینی، معاون پژوهشی دانشگاه تهران امروز در بیستمین جشنواره پژوهش دانشگاه تهران با عنوان تجلیل از برگزیدگان گفت: در شرایط فعلی شاهد رشد قابل توجهی در عرصه علمی و فناوری هستیم و برای ساماندهی بهتر این وضعیت و رسیدن به علم نافع و موثر باید از مدیران حرفه ای در علم پژوهش و فناوری استفاده شود.

 

وی ادامه داد: عمده ترین چالش بعد از مدیریت حرفه ای، عدم تعریف نوع پژوهش محصول محور، با هدف ثروت متناسب با نیازهای جامعه و صنعت است که هنوز تطبیق خوبی بین حوزه دانشگاه و صنعت به وجود نیامده است.

 

عمو عابدینی افزود: توجه ویژه به کمبودها در حوزه مدیریت حرفه ای فناوری و پژوهشی در برنامه پنجم توسعه اشاره شده است، اما فقط تصویب این احکام مشکلات اساسی را حل نمی کند باید به مرحله اجرایی درآید تا با برنامه ریزی، مدیریت و یکپارچگی بتوان در این عرصه یکه تاز شد.

 

معاون پژوهشی دانشگاه تهران تصریح کرد: دانشگاه تهران نماد آموزش عالی جمهوری اسلامی ایران است و مسلماً می تواند پرچمدار ایران در حوزه پژوهش و فناوری در جهان شود، در حاضر دانشگاه تهران با کسب رتبه های علمی و پزوهشی در سطح علمی و منطقه ای توانمندی های خود را به عرضه نمایش گذاشته است.

 

عمو عابدینی افزود: حمایت از دانشگاه تهران موجب ارتقای کل نظام آموزش کشور خواهد بود چراکه به خوبی می تواند در پژوهش های کلان جامعه نقش موثر و نافع داشته باشد.

 

وی ادامه داد: امیدواریم دانشگاه تهران در رتبه های زیر صد جهانی قرار گیرد، رسیدن به این اهدف نیازمند حمایت های همه جانبه  وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

 

گفتنی است؛ بیستمین جشنواره پژوهش دانشگاه تهران با عنوان تجلیل از پژوهشگران برگزیده دوشنبه (28آذر) در تالار علامه امینی کتابخانه مرکزی و اسناد دانشگاه برگزار شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 92234

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha