به گزارش خبرگزاری شبستان، نخستین نشست ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال جاری با هدف تعیین اولویتهای کاری این ستاد در سال جهش تولید عصر امروز چهارشنبه به ریاست «دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی» وزیر کشور برگزار شد.
«علي مويدي خرم آبادي» رئيس ستاد در پایان این نشست که در سالن پیامبر اعظم (ص) وزارت کشور برگزار شد و يكصد و بيست و نهمين جلسه اعضاي ستاد مركزي مبارزه با قاچاق كالا و ارز بود، به خبرنگاران گفت: این جلسه با حضور نماینده رئیس جمهور تشکیل و در آن در خصوص عملكرد و اقدامات دستگاههای عضو در سال گذشته بحث شد و همچنين مهم ترين اولويت هاي كاري ستاد مركزي مبارزه با قاچاق كالا و ارز در سال پيش رو مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
وی با بیان اینکه در جلسه امروز مروري جامع بر عملكرد ستاد مبارزه با قاچاق كالاو ارز در كشور داشتيم، افزود: سال گذشته اساس کار ما تمرکز بر بحث سامانهها بود که دغدغه مقام معظم رهبري، رئيس جمهوري و همه دستگاههاي كشور است و خوشبختانه پيشرفت اين سامانه ها در كشور قابل ملاحظه است.
مويدي خرم آبادي تصریح کرد: در این جلسه، مقرر شد طي يك ماه آتي معدل پيشرفت و نحوه عملكرد اين سامانه ها در كنترل قاچاق كالا و ارز به اطلاع مردم ايران رسانده شود.
وي با اشاره به نامگذاري سال جديد كه تمركز بر توليد داخلي است، گفت: يكي از الزامات مهم اجرايي شدن ايده جهش توليد در كشور، مبارزه موثر با قاچاق كالا و ارز در كشور است.
رئيس ستاد مبارزه با قاچاق كالاو ارز در ادامه سخنانش به ساماندهي تجارت ملواني در كشور اشاره كرد و گفت: سامانه مربوط به تجارت ملواني اجرايي و عملياتي نشده است و اميدواریم در سال جديد با اجرايي كردن آيين نامه مربوط به تجارت ملواني، انضباط بخشي موثري به تجارت ملواني و كولبري در كشور داشته باشيم.
مويدي افزود: با دستور وزير كشور مقرر شد با همکاری استانداري ها و دستگاههاي مربوط به اين موضوع به خصوص استان هاي جنوب كشور كه از نزديك درگير تجارت ملوانی هستند، سازوكار برنامه ساماندهي تجارت ملواني و كولبري طراحي شده و به سرعت عملیاتی شود.
شفاف سازي بازار و شناسه دار كردن همه كالاها با اولويت لوازم خانگي از ديگر موضوعاتي بود كه در نشست امروز ستاد مبارزه قاچاق كالاو ارز بررسی شد.
مویدی در این باره گفت: با شناسنامه دار شدن تمامي كالاهاي وارداتي در كشور چه در بخش لوازم خانگي و ساير حوزه ها، برخورد جدي با مظاهر علني قاچاق در كشور خواهد شد.
وي همچنين با تاكيد بر لزوم برخورد با جرايم قاچاق سازمان يافته در كشور گفت: این جرایم بيشترين ضربه را به اقتصاد داخلي كشور مي زند. بايد در اين حوزه بيشترين تلاش و برنامه ريزي را داشته باشيم و با افرادي كه به صورت يقه سفيد و پنهاني دست به قاچاق كالا و ارز در كشور مي زنند؛ به صورت جدي و هدفمند برخورد کنیم و كنترل هاي لازم در اين حوزه باید انجام شود.
مويدي تصریح کرد: با تلاش هاي شبانه روزي دستگاههاي درگير در امر كشف و مقابله با قاچاق كالا، در سال گذشته مجموع كشفيات ما نسبت به سال ۹۷ رشد ۶۶ درصدي داشت كه نشان از هوشمندي دستگاهها و نهادهاي نظارتي در امر مبارزه با قاچاق كالا و ارز در كشور دارد./
نظر شما