گامی به سوی جامعه مهدوی در ماه ضیافت الهی

قرار است عاشقان و دلدادگان کوی حضرت ولی عصر(عج)، ارادت خود به امام زمان را در قالب دستگیری از آسیب دیدگان بحران کرونا با پهن کردن سفره مهر و محبت نشان دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان؛ می گوید« کاش کرونا بار خود را می بست و از روی زمین می رفت، دیگر خسته شدم، نان خانه ام را آجر کرده، در خانه زمین گیر شدم» این حرف های کارگران ساده و یا کسانی است که مشاغل خرد دارند و از راه روزمزدی نان خانه خود را در می آورند و بر سر سفره خانواده می گذارند.

 

 

از این دست انسان های عزت مندی که از بازوی خود و جوهره وجودشان کسب درآمد می کنند در جامعه زیادند، آنان هیچ پشتوانه دولتی ندارند، اگر هم بحرانی پیش بیاید تا بتوانند در این بحران کمک کننده هستند.

 

 

کمک این افراد در کرونا این بود در خانه بمانند تا ویروس بیشتر از این جولان ندهد؛ آن ها با نرفتن از خانه، به قطع چرخه انتقال کرونا کمک می کنند، برای آن ها در این شرایط سلامتی خود، خانواده و جامعه مهم است.

 

 

سلامتی یکی از بزرگترین نعمت های الهی است، اگر به خاطر حفظ سلامتی افراد نبود شاید این افراد تنگدست به طریق دیگر و با عوض کردن شغل کسب درآمد می کردند یا به شهر دیگری هجرت می کردند تا لقمه نانی درآورند و اسیر  بی پولی نباشند.

 

 

موسم میهمانی خدا و ماه رمضان از راه رسیده و سفره پر برکت الهی همچون سال های گذشته گسترده شده و همگان اعم از فقیر و غنی بر سر این سفره جمع و از برکات الهی این سفره بهره مند می شوند؛ ماهی که ذکر و دعا و نیایش، قرائت هر آیه ای از قرآن کریم و...معادل هزاران ثواب است که خداوند در این ماه به بندگان خود ارزانی می دارد.

 

هر سال سفره های افطاری خانوادگی و مهمانی های دورهمی در این ماه برگزار می شد امّا امسال شرایط ماه مبارک رمضان خاص است و باید آن را بدون حضور در جمع  سپری کرد، مردم به ناچار در خانه ماندن و به گونه ای امساک از اجتماع ( روزه داری اجتماعی) را برگزیدند تا به سلامتی دیگران خدشه ای وارد نشود، دور از همه بودن امّا با خدابودن.

 

مهمانی بزرگ خدا در حال برگزاری است و امّا دستانِ پر مهری وجود دارند که با درک اوضاع و شرایط محرومان و نیازمندان اقدام به تهیه بسته های معیشتی و غذایی کرده و در قالب رزمایش همدلی، مواسات و کمک مومنانه بین نیازمندان توزیع می کنند.

 

 

طرح ملی رزمایش مواسات و همدلی به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی جهت کمک به نیازمندان است که از ابتدای شیوع کرونا تا به حال بیش از صدها هزار بسته ( شامل برنج و روغن، قند و حبوبات، رب و سویا ) توسط افراد متموّل و شرکت های بخش خصوصی تهیه و به دست نیازمندان رسیده است و دل فقرا را شاد کرده اند و این کار در ماه رمضان هم تداوم دارد و دستگیری فقرا و نیازمندان فراموش نشده است.

 

در کنار  اجرای طرح ملی رزمایش مواسات؛ از سوی مسجد مقدس جمکران قم هم برای سلامتی امام زمان(عج) طرحی در حال اجراست که محمودرضا محی الدینی در این رابطه به خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان می گوید: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری در شرایط بحران کرونا دغدغه معیشت مردم به ویژه قشر نیازمند که از ناحیه کرونا آسیب دیده اند را دارند و در همین خصوص هم به افرادی که توان دستگیری از مستندان را دارند فرموده است در قالب رزمایش مواسات و همدلی کمک هایی را به این خانواده ها ارائه دهند.

 

 

نماینده تولیت مسجد مقدس جمکران در استان کرمان افزود: شاهد وجود بیماری کرونا و فرارسیدن ماه مبارک رمضان هستیم  و برای دستگیری از آسیب دیدگان و ضعفای جامعه موضوع مواسات و همدلی و کمک مؤمنانه در حال اجراست و در کنار این طرح هم برای اثبات ارادت به امام زمان (عج) جلوه هایی از جامعه مهدوی را شاهد هستیم.

 

 

محی الدینی تصریح کرد: یکی از این جلوه ها این است که مسجد مقدس جمکران بنا دارد برای سلامتی امام زمان(عج) با عدد سن آن حضرت تعداد ۱۱۸۶ رأس قربانی ذبح و بین نیازمندان توزیع کند.

 

 

وی خاطرنشان کرد: از هفته قبل فراخوانی منتشر کردیم که پیشنهاد می شود هر خادم و هر خیّر یا شخص دارنده ای در هر جای ایران زندگی می کند حداقل هزینه یک رأس گوسفند را از بین اقوام و آشنایان و دوستان جمع آوری تا در این امر خداپسندانه شرکت کند.

 

 

 نماینده تولیت مسجد مقدس جمکران در استان کرمان با اشاره به اینکه هر شخص خیّر می تواند هزینه خریداری گوسفند را به شماره حساب ۶۱۰۴۳۳۷۴۳۱۳۱۰۴۳۰ بنام مسجد مقدس جمکران واریز کند؛ خاطرنشان کرد: همچنین افراد می توانند با اپلکیشن #۳۱۳۷۸۰  نذورات خود را پرداخت و رسید خود را به 09131917583 ارسال کنند و در صورت سوال و نیاز به راهنمایی با همین شماره تماس بگیرند.

 

وی گفت: از هر جایی که هزینه قربانی کردن جمع آوری شود گوشت قربانی بین نیازمندان همان منطقه توزیع خواهد شد.

 

کد خبر 923451

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha