بومی‌سازی ۶۰ کالای استراتژیک صنعت آب و برق توسط دانش‌بنیان‌ها

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی ساتکاب با اشاره به اینکه ساتکاب وظیفه حمایت و بکارگیری محصولات دانش‌بنیان‌ آب و برق را بر عهده دارد، گفت:تاکنون بیش از ۶۰ کالای استراتژیک صنعت آب و برق با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان بومی‌سازی شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت مادر تخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق ( ساتکاب)، «محمدولی علاءالدینی» در نشست مدیران ارشد شرکت‌های ساتکاب و گلنور که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، ساتکاب را حلقه اتصال بخش خصوصی به وزارت نیرو برشمرد و افزود: چهار کارگروه حمایت از ساخت داخل، توسعه صادرات، همکاری و ارتباط با شرکت‌های کوچک و متوسط اروپایی و همچنین تامین منابع مالی در وزارت نیرو تشکیل شده است که ماموریت اداره کارگروه‌های یاد شده و تقویت ارتباط با بخش خصوصی به شرکت ساتکاب واگذار شده است.


مدیرعامل شرکت مادرتخصصی ساتکاب با تاکید بر اینکه در سال جهش تولید علاوه بر تامین بازار داخلی بایستی به حوزه صادرات خارج از کشور توجه بیشتری شود، ادامه داد: در همین راستا تفاهم‌ نامه‌ای در هفته گذشته میان ساتکاب و صندوق ضمانت صادرات ایران به منظور تجهیز منابع مالی برای صادرکنندگان و سرمایه‌گذاران ایرانی در حوزه ساخت و تهیه کالای صنعت آب و برق به امضا رسیده است.


علاءالدینی افزود: در گذشته شرکتی تحت عنوان صانیر به منظور صادرات خدمات فنی و مهندسی شکل گرفته بود که از زمان واگذاری این مجموعه تاکنون انتظارات پیش‌بینی شده برای صانیر به درستی دنبال نشده است؛ بدین منظور توسعه صادرات کالاهای صنعت آب و برق در ماموریت‌های جدید ساتکاب پیگیری خواهد شد.


مدیرعامل ساتکاب با اشاره به توان بالای فنی و مهندسی شرکت‌های مشاور، تولیدکننده و پیمانکار صنعت آب و برق، گفت: در گذشته‌های دور دفاتری در خارج از کشور برای واردات کالاهای صنعت آب و برق ایجاد شده بود ولی امروزه توان بالای متخصصان داخلی موجب شده است تا ساتکاب براساس مصوبه مجمع عمومی شرکت، دفاتری در داخل و خارج از کشور به منظور صادرات کالا و خدمات فنی و مهندسی ایجاد کند.


وی با تاکید بر اینکه ساتکاب وظیفه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت آب و برق را بر عهده دارد، ادامه داد: بر همین اساس تفاهم‌نامه‌های همکاری مشترکی با معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی به امضا رسیده است و بیش از ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان نیز با مجموعه ساتکاب ارتباط مناسبی را برقرار کرده‌اند.


علاءالدینی با اشاره به اینکه ساتکاب وظیفه حمایت و بکارگیری محصولات دانش‌بنیان‌ آب و برق را بر عهده دارد، گفت: در همین راستا تاکنون بیش از ۶۰ کالای استراتژیک صنعت آب و برق با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان بومی‌سازی شده است.
 
صادرات محصولات روشنایی ایران‌ساخت به ۳۰ کشور جهان
اصغر امینی، موسس و رییس هیات‌مدیره شرکت گلنور نیز در این نشست به تاریخچه شکل‌گیری این مجموعه اشاره کرد و افزود: این شرکت فعالیت خود را در سال ۷۲ با حدود ۲۰ نفر نیرو در صنعت برق و روشنایی آغاز کرده بود که هم اکنون تعداد نیروهای فعال در این شرکت به حدود ۷۰۰ نفر رسیده است.


وی با تاکید بر اینکه بیش از ۲۵۰ محصول در سبد تولیدات این شرکت قرار دارد، گفت: این مجموعه هم اکنون به عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های تولید کننده محصولات روشنایی در خاورمیانه با هفت دپارتمان تخصصی مرتبط با صنعت برق مشغول به فعالیت است.


امینی با اشاره به اینکه تاکنون به ۳۰ کشور جهان محصولات خود را صادر کرده‌ایم، ادامه داد: در حال حاضر سه دفتر شرکت نیز در گرجستان، هنگ‌کنگ و بلغارستان راه‌اندازی شده است.


موسس شرکت گلنور در پایان بر آمادگی این مجموعه برای همکاری با شرکت‌ ساتکاب به منظور توسعه تعاملات در بازار داخلی و خارجی و تحقق شعار جهش تولید در صنعت برق تاکید کرد./

کد خبر 923959

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha