به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «بهرام سرمست» در نشست «ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران» که امروز(سه شنبه 16 اردیبهشت) در سالن کرامت استانداری برگزار شد، با بیان این که وضعیت فعلی استان قم بهترین زمینه برای شکل گیری دولت الکترونیک است، افزود: بازدیدهایی در این حوزه از ادارات شروع شده است که اقدام خوبی است ولی باید بازخورد آن داده شود.
استاندار قم افزود: باید به طور دقیق اداراتی که این دستورالعمل ها را رعایت کرده اند، مشخص شوند و اداراتی که علی رغم امکان فعالیت های غیر حضوری، این امور را رعایت نمی کنند برخورد می شود.
وی در ادامه عنوان کرد: اولین مأموریت ما در سال جهش تولید اشتغال و تولید است و همه دستگاه های اجرایی در کنار مبارزه با کرونا باید مأموریت خود را برای اشتغال و تولید اجرایی کنند، البته همه فعالیت ها باید در چارچوب اسناد بالادستی باشد.
سرمست با اشاره به این که پیگیری های اصلی و ذاتی در این خصوص در استان بر عهده اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، گفت: این اداره کل باید ضمن روشن گری در این زمینه، مرجع و محور اصلی پاسخگویی به ابهامات و اقناع افکار عمومی باشد.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت ساماندهی امور مراکز خیریه استان قم بیان داشت: برای الگو سازی تهیه یک بانک اطلاعاتی ضروری است و معاونت سیاسی اجتماعی از این حیث وظیفه دارد، مؤسساتی که فعالیت می کنند را شناسنامه دار کند و آنها را تکمیل کند و برای ساماندهی خود مؤسسات خیریه اقدام کند تا آنها دچار نهاد و قاعده شوند.
استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: تمامی سازمان هایی که عضو ستاد هستند بر اساس جامعه هدفی که دارند، حداکثر شناسایی و احصای آسیب ها را داشته باشند و تا حدی که خودشان می توانند در حد دستگاه اجرایی خودشان این آسیب ها را جبران کنند، چون با شیوع کرونا یک بحران ملی بلکه فراملی صورت گرفته است.
وی با بیان این که اساسا همه دستگاه های اجرایی باید به نوعی خودشان جبرانی را داشته باشند، گفت: یعنی فرض اول ما این است که در وهله اول از سازمان خودمان و حوزه استحفاظی خودمان هرچه در توان داریم عمل کنیم و در سطح استان با همکاری که بین دستگاه ها اتفاق می افتد به نتایج بهتری برسیم چون همه دستگاه ها در زمره دستگاه های حاکمیتی به عنوان یک مجموعه هستیم و یک مسؤولیت مشترک و جمعی را برعهده داریم.
سرمست در ادامه سخنان خود خاطرنشان ساخت: مقابله با این بیماری مربوط به یک دستگاه خاص نیست و هیچ دستگاهی به تنهایی نمی تواند ایفای نقش کند و هرجایی که به کمک و همدلی و همبستگی نیاز باشد باید از ظرفیت های موجود استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: علاوه بر دستگاه های اجرایی و دستگاه های ستاد بحران، ما گروه های غیر دولتی و گروه های مردمی را به کمک طلبیدیم و مطلبی که رهبر معظم انقلاب تحت عنوان مواسات و همدلی مطرح کردند در راستای همین مطلب است.
نظر شما