به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اندیمشک، «حجتالاسلام سید مصطفی حسینینوری» امروز (سه شنبه ۱۶ اردیبهشت) در همایش زکات شهرستان اندیمشک، در خصوص اهمیت زکات در دین اسلام اظهار کرد: اسلام زکات را با اهدافی از جمله برداشتن شکاف طبقاتی و برای اینکه ثروت مومنان از زکات تزکیه شود، مطرح کرده است.
امام جمعه اندیمشک زکات را یکی از دستورات مهم دین اسلام برشمرد و افزود: اگر موضوع زکات در شهرها و روستاها احیا شود، بسیاری از مشکلات اجتماعی برطرف خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در گذشته مردم بیشتر به پرداخت زکات مقید بودند اذعان داشت: پرداخت زکات برکات زیادی را برای افراد به همراه دارد و آثار مثبت این اقدام نیز وارد زندگی آنها میشود.
حجتالاسلام حسینینوری تصریح کرد: علما، دهیاران، فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج، فعالان فرهنگی و معلمان میتوانند با ایجاد امید و انگیزه به کشاورزان، مشارکت و حضور آنها را در پرداخت زکات افزایش دهند.
وی زکات را یکی از اصلهای شرعی و قرآنی برشمرد و عنوان کرد: زکات کمککار و کمکرسان دولت است که باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد و با تشکیل قرارگاه و کمیسیون برای این اصل مهم برنامهریزی شود.
امام جمعه اندیمشک با بیان اینکه مجموعه بسیج در همه صحنهها و برنامههای فرهنگی و تبلیغی مشارکت دارد اضافه کرد: باید برای جمعآوری زکات از ظرفیت مجموعه بسیج استفاده شود.
«امیر دالوند» نیز به جایگاه رفیع زکات در اسلام اشاره کرد و ادامه داد: بعد از نماز در قرآن، موضوع زکات مطرح شده و زکات در دین اسلام بهعنوان یک پایه اقتصاد اسلامی و قرآنی است.
بخشدار مرکزی اندیمشک با اشاره به اینکه بیشتر گندم این شهرستان در بخش مرکزی تولید و روانه سیلوها و بازار میشود ابراز کرد: با توجه به نقش مهم روحانیت، باید اقدامات و فعالیت بیشتری را در راستای جمعآوری زکات انجام دهند.
وی به اقدامات ضروری جهت جمعآوری زکات پرداخت و اظهار داشت: مبلغان و روحانیون باید رابطه و ارتباط خود را با همه اقشار بهویژه کشاورزان افزایش دهند تا زکات توسط افراد مربوطه در اندیمشک جمعآوری شوند.
دالوند مشارکت مردم بخش مرکزی را در پرداخت زکات مناسب دانست و خاطر نشان کرد: لازم است که نحوه جمعآوری زکات بومیسازی شود و روحانیت نیز بهعنوان محور به فعالیت بپردازد.
نظر شما