به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «محمود تقی پور» در نشست «ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران» که پیش از ظهر امروز(سه شنبه 16 اردیبهشت) در سالن کرامت استانداری برگزار شد، با اشاره به لزوم راه اندازی مجدد کلاس های آموزش فنی و حرفه ای اظهار داشت: وقتی بحث از آموزشگاه ها می شود تصور حجم انبوهی از افراد است که در یک مکان هستند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قم با بیان این که آموزشگاه های فنی و حرفه ای در حقیقت یک بنگاه اقتصادی هستند، گفت: آنها از این طریق در کنار آموزش تئوری مباحث، در مقام عمل آموزش هایی می بینند که در آینده نزدیک میتوانند به تولید و اقتصاد کشور کمک کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در استان قم 207 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای داریم که متضرر شده اند و برای شروع فعالیت آنها اقدام جدی لازم است، چراکه حجم هر کلاس آموزش فنی و حرفه ای نهایتا هفت نفر است و آنها میتوانند با رعایت فاصله گذاری اجتماعی سرکلاس حاضر شوند.
تقی پور با بیان این که جهش تولید نیازمند آموزش های دقیق فنی است، گفت: افرادی که پول می دهند و در این کلاس های آزاد شرکت میکنند، حتما نگاه شان این است که می خواهند در جهت تولید و خدمات گام بردارند و همانطور که گفتیم حداکثر افرادی که تحت آموزش در یک کلاس قرار می گیرند شش یا هفت نفر هستند.
وی در ادامه سخنان خود خاطرنشان ساخت: آموزشگاه ها برخی دوره هایشان ناتمام مانده است و مطالبه کارآموزان برای برگشت دادن شهریه ها زیاد شده، از این رو درخواست داریم با درخواست از ستاد ملی مبارزه با کرونا مصوبه ای را بگیرید که ما بتوانیم با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و نظارت مستمر خودمان فعالیت ها را از سر بگیریم.
نظر شما