نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران برگزار شد

نشست «ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم» با ریاست استاندار و ارائه گزارش مدیران و مسؤلان نهادهای ذی ربط برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، نشست هفتگی «ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران» با حضور جمعی از مسؤولان و مدیران استان قم امروز(سه شنبه 16 اردیبهشت) در سالن کرامت استانداری برگزار شد.

 

«بهرام سرمست» استاندار قم با اشاره به این که اولین مأموریت دولت در سال جهش تولید، اشتغال و تولید است، گفت: همه دستگاه های اجرایی در کنار مبارزه با کرونا باید مأموریت خود را برای این منظور اجرایی کنند.

 

«افسانه زمانی» مدير كل برنامه ريزي، نوسازي و تحول اداری استانداری قم نیز در ادامه از تشکیل کار گروه دولت الکترونیک در استان قم با تأسیس سه زیر گروه خبرداد و گفت: این سه کمیته دولت الترونیک و تجارت الکترونیک، دولت الکترونیک و هوشمند سازی ارتباطات و همچنین دولت الکترونیک و امنیت اطلاعات هستند.

 

در ادامه این نشست «مصطفی کاویانی» مدیرکل کار و رفاه اجتماعی استان با بیان این که بیمه بیکاری نباید تنها ویژه افراد مشمول قانون کار باشد، گفت: درست است که افراد غیر مشمول قانون کار سه درصد حق بیمه بیکاری را پرداخت نکرده اند، ولی کمک پنج هزار میلیادی دولت به کارگران از این محل نیست.

 

همچنین در این نشست حجت الاسلام «محمد لطفی نیاسر» مدیرکل صدا و سیمای استان قم حمایت از فعالیت های نهادها در راستای تحقق دولت الکترونیک را یکی از اقدامات این نهاد دانست و گفت: آمادگی داریم هر دستگاهی که حجم کار ویژه ای را به سمت ارائه کارهای الکترونیک برده است معرفی کنیم.

 

«بیژن سلیمان پور» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قم نیز از تشکیل کمیته فرهنگی و اجتماعی مقابله با کرونا خبرداد و گفت: همه افراد بر اثر این بیماری تنها دچار مشکلات معیشتی نشده اند، بلکه این ایام آسیب های اجتماعی نیز بیشتر خود را نشان می دهد.

 

در ادامه «محمود پارچه باف» مدیر موکب اهالی قم‌المقدسه از اعطای بیش از 2 میلیارد و سیصد ملیون تومان به افراد آسیب دیده از کرونا خبرداد و گفت: افرادی که ما کمک می کنیم تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نیستند.

 

همچنین «رسول منعم» مدیرکل ورزش و جوانان استان از بخشودگی900 میلیون تومانی اجاره بها اماکن ورزشی دولتی در سه ماه گذشته در راستای حمایت از مستأجران اماکن ورزشی خبرداد و گفت: به برخی باشگاه های ورزشی کمک هایی نیز صورت گرفته است.

 

در ادامه این نشست، «سید موسی حسینی کاشانی» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با اشاره به اعلام فراخوان ثبت اطلاعات صاحبان کسب و کارهای فرهنگ، هنر و رسانه متضرر از کرونا گفت: این ثبت نام از 16 تا 21 اردیبهشت ماه ادامه دارد.

 

«روح الله مسلم خانی»  معاون دادستان قم نیز با تأکید بر این که باید سیستم حمایتی دولت در حمایت از آسیب دیدگان کرونا اصلاح شود، گفت: این حمایت ها نباید در آینده موجب توقعات بی جا در مردم شود چون دولت بدون شک قدرت رفع همه مشکلات را ندارد.

 

در ادامه «مرتضی حیدری»  فرماندار قم از صدور گواهی فنی و حرفه ای و بیمه کارگران ساختمانی و فصلی خبرداد و گفت: تلاش می کنیم این کارگران اعم از ایرانی و اتباع مجوز دار را دارای شناسنامه کنیم.

 

«محمود تقی پور» مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قم نیز با تأکید بر این که آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای در شرایط کرونا متضرر شده اند، گفت: به عقیده من کلاس های فنی می‌تواند دائر شود چون نهایت حضور افراد در هر کلاس شش یا هفت نفر است.

 

در ادامه «سیامک محبی» رئیس مرکز بهداشت استان قم با بیان این که بیش از 70 درصد مردم قم در نوبت دوم غربالگری شده اند، گفت: غربالگری به کاهش بستری ها و جلوگیری از افزایش شیوع بیماری کمک شایانی می‌کند.

 

همچنین «محمدرضا قدیر»  رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با تأکید بر این که وضعیت قم از نظر کرونا هنوز قرمز بوده و عادی نشده است، گفت: فرهن سازی طرح فاصله گذاری اجتماعی باید با جدیت دنبال شود.

 

«سید امیر سامع» معاون خدمات شهری و امور اجتماعی شهرداری قم نیز با اشاره به اقدامات شهرداری در جهت حمایت از واحدهای تجاری آسیب دیده از کرونا گفت: عوارض واحدهای صنفی تعطیل شده اخذ نمی‌شود.

از دیگر حاضران در این نشست می‌توان به حجت الاسلام رضا عزت زمانی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم، مهرداد غضنفری معاون امور اقتصادی استاندار قم و جمعی از مدیران و اصحاب رسانه استان قم اشاره کرد.

کد خبر 925268

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha