حجت الاسلام «احمد نجنو» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، گفت: به دنبال شیوع کرونا و با تعطیلی نماز جماعت، مساجد با بهره گیری از ظرفیت مردمی کانون های فرهنگی هنری، فرصتی برای همدلی و کمک مومنانه از دل بحران کرونا را به وجود آوردند.
امام جمعه قلعه گنج بیان کرد: پس از فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر کمک مومنانه، کانون های فرهنگی هنری مساجد در لبیک به این فرمایش راهکاری ارائه کرده و در مسیر تحقق آن فعالیت دارند.
وی ابراز کرد: مساجد در تحقق این امر تبدیل به پایگاهی برای جمع آوری کمک های مومنانه، شناسایی افراد نیازمند و خیرین محله شدند.
حجت الاسلام نجنو اظهار کرد: ما نیز در شهرستان قلعه گنج به کلیه کانون های فرهنگی هنری مساجد برای مشارکت در رزمایش کمک مومنانه فراخوان دادیم و به لطف خداوند شاهد همدلی و همراهی مساجد و کانون ها در کنار سایر نهادها، اداره ها و بنیاد علوی برای تحقق این رزمایش هستیم.
امام جمعه قلعه گنج افزود: در همین راستا با همکاری این مجموعه، تهیه ۱۲ هزار سبد غذایی در دستور کار قرار گرفته است و بخشی از این سبدها توزیع شده و بخش دیگری نیز تا پایان ماه مبارک رمضان در بین اقشار نیازمند و متضرر از کرونا توزیع می شود.
وی بیان کرد: از آنجایی که با شروع ماه مبارک رمضان امکان برگزاری نماز جماعت و هرگونه تجمعی نبود مومنین نگران بودند که نتوانند بهره کافی از ماه رمضان را ببرند بنابراین مساجد با بهرهگیری از ظرفیت مردمی کانون های فرهنگی هنری، فضای مجازی را به یک فرصت تبدیل کرده و مساجد مجازی را از این طریق راه اندازی کردند.
حجت الاسلام نجنو تاکید کرد: با شکل گیری مساجد مجازی با همکاری و همراهی هیئت امنای مساجد و کانون های فرهنگی هنری، فضای معنوی مساجد به خانه ها برده شد و به لطف خداوند از ابتدای ماه مبارک رمضان مردم توانستند از طریق فضای مجازی ویژه برنامه های این ماه مبارک را به صورت زنده دنبال کنند.
امام جمعه قلعه گنج ابراز کرد: یکی از برنامه های مساجد مجازی، برگزاری منبر مجازی است که هر شب با دعوت از کارشناس های دینی در این برنامه، به مسائل و موضوع های مختلفی پرداخته شده و به شبهات دینی نیز پاسخ داده می شود و خوشبختانه این برنامه ها با استقبال خوب مردم مواجه شده اند.
وی عنوان کرد: بچه های مسجدی کانون ها در ایام کرونایی به صورت خودجوش اقدام به ضدعفونی اماکن و معابر عمومی سطح شهرها و روستاها کردند و کانون های مساجد تبدیل به کانونی برای مبارزه با این بیماری شد.
حجت الاسلام نجنو بیان کرد: کارگاه های خیاطی کانون های فرهنگی هنری مساجد تبدیل به کارگاه تولید ماسک شد و بانوان عضو در این کانون ها مانند دوران جنگ که در پشت جبهه لباس رزم برای رزمندگان می دوختند این بار پای کار آمدند و لباس رزم بر قامت کادر درمان و ماسک برای حفظ سلامت مردم دوختند البته فعالیت های جهادی آنان همچنان ادامه دارد.
وی در خاتمه یادآور شد: در دوران دفاع مقدس مسجد به عنوان یک پایگاه برای اعزام رزمندگان به جبهه های جنگ و مکانی برای جمع آوری کمک های مردمی بود و اکنون نیز همان حس و حال دوران جنگ بر مساجد حکم فرما است و برای برون رفت از بحران کرونا شاهد خلق حماسه های دیگری از بچه های مسجدی هستیم.
نظر شما