طرح خودکفایی مددجویان با جدیت در کمیته امداد کردستان دنبال می شود

معاون حمایت سلامت کمیته امداد کردستان با بیان اینکه تمام تلاش این نهاد حرکت در راستای کاهش آمار مددجویان از طریق توانمند ساختن آنان است، گفت: طرح خودکفایی مددجویان با جدیت در کمیته امداد کردستان دنبال می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، محمدامین شریفی، معاون حمایت سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان در گردهمایی و جلسه آموزشی مددکاران کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اظهار داشت: اجرای طرح پالایش با رویکرد توانمند‌سازی و ساماندهی مددجویان این نهاد در سراسر کشور اجرا می‌شود.


وی خاطر نشان کرد:‌ طرح توانمند‌سازی راهکاری هدفمند برای جبران نواقص شیوه‌های خدمت‌رسانی به مددجویان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) است.
 

معاون حمایت سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان ادامه داد: این طرح با توجه به مصوبه مجلس و دولت مبنی بر خروج سالانه 10 در صدی مددجویان توانمند در این نهاد اجرا و در حال حاضر نیز در استان در حال اجراست.


این مقام مسئول با بیان اینکه هم‌اکنون با برنامه‌ریزی انجام شده طرح خودکفایی و توانمند کردن مددجویان با جدیت در کمیته امداد کردستان دنبال می‌شود، تصریح کرد: مددجویانی که طی سال‌های متمادی از خدمات مستمر این نهاد استفاده می‌کنند با اجرای سیاست توانمند‌سازی از چرخه حمایتی امداد خارج می‌شوند.


شریفی با بیان اینکه تمام تلاش این نهاد حرکت در راستای کاهش آمار مددجویان و مستمری بگیران با توانمند ساختن آنان است، اظهار داشت: کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان در سال جاری با جدیت طرح توانمند‌سازی مددجویان را دنبال و این سیاست را تا رسیدن به سطح مطلوبی از توانمند کردن آنان ادامه می‌دهد.


استاد دانشگاه‌های کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: خلاقیت و حفظ اعتماد مراجع از ویژگی‌های مددکار موفق است و موجب پیشبرد اهداف وی می‌شود.


همایون قسمتی، با بیان اینکه در بحث نقش و ویژگی‌های مددکار اجتماعی کتاب‌ها و برنامه‌های مختلفی در طول سال چاپ و برگزار می‌شود، تصریح کرد: یک مددکار زمانی ‌می تواند در حیطه کاری خود موفق عمل کند که شناخت کافی و وافر از جامعه هدف و نیازهای آنان داشته باشد.


وی با بیان اینکه اگر دنبال تغییر و توانمندسازی هستیم، باید شرایط جامعه را به خوبی در نظر بگیریم، تصریح کرد: تا زمانی که مددکار اجتماعی به اصول کاری خود اعتقاد کامل نداشته باشد نمی‌تواند بر روی دیگران تغییر ایجاد کند.


این استاد دانشگاه و مددکار اجتماعی خاطرنشان کرد:‌ عامل بودن مددکار به آنچه می‌گوید نیز تاثیر بسیار مثبتی بر روی قبول آن از سوی فرد مراجع دارد.


قسمتی اذعان کرد: ‌تنها زمانی می‌توانیم بر دیگران تغییر رفتار و نگرش در مورد بحث دینی، فرهنگی و غیر داشته باشیم که خود نیز به آن عمل کنیم.


به گفته وی، اگر هدف توانمندسازی است از همان ابتدای پذیرش باید حداکثر اطلاعات از مددجو گرفته شود و نقاط قوت و ضعف و ظرفیت‌ها و تهدیداتش مشخص شود.


این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: به مددجو تفهیم شود که کمیته امداد مشاور و برنامه‌ریز برای بهتر زیستن و توانمندسازی آنها هست.


گفتنی است، در پایان این جلسه با حضور کارشناس تامین اجتماعی استان جلسه پرسش و پاسخ نیز برگزار شد.


پایان پیام/
 

کد خبر 92654

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha