ضرورت توسعه زیرساخت‌های اردوگاه آموزش‌های تخصصی امداد و نجات اندیمشک

بهاروندی با بیان اینکه اردوگاه آموزش‌های تخصصی امداد و نجات حضرت ولی‌عصر (عج) مکانی مناسب برای ارائه آموزش به امدادگران و خدمت‌رسانی به آسیب‌دیدگان حوادث در جنوب غرب کشور است گفت: مسئولان باید عزم جدی برای توسعه زیرساخت های این اردوگاه داشته باشند.

«زهرا بهاروندی» در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اندیمشک، ضمن تبریک هفته جهانی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر، با اشاره به اینکه جمعیت هلال‌احمر نهادی غیردولتی و مردمی با جایگاهی بین‌المللی است اظهار کرد: با توجه به اینکه این جمعیت برگرفته از مردم است، بدون غرض‌ورزی و با اهداف و اصولی مشخص فعالیت می‌کند.

 

رئیس جمعیت هلال‌احمر اندیمشک تامین سلامت مردم و صلح و دوستی پایدار را از اهداف صلیب‌سرخ و هلال‌احمر برشمرد و افزود: جمعیت هلال‌احمر یکی از بهترین، زیباترین و دلنشین‌ترین نهادهای حمایتی بشردوستانه در سطح دنیا است و اعتماد و دیدگاه مثبت مردم نیز در حوادث مختلف این موضوع را نشان می‌دهد.

 

وی به ارائه فعالیت‌های مختلف جمعیت هلال‌احمر اندیمشک در سال ۹۸ پرداخت و اذعان داشت: با توجه به وقوع حادثه بزرگ سیل خوزستان در ابتدای سال گذشته، واحدهای مختلف امدادی، جوانان و داوطلبان این جمعیت همراه با اقشار مختلف مردم وارد صحنه شدند و خدمات خوبی را در اردوگاه شهید درویش شوش ارائه دادند.


بهاروندی با اشاره به فعالیت‌های آموزشی، امدادی، بشردوستانه و فرهنگی و مذهبی جمعیت هلال‌احمر تصریح کرد: فعالیت‌های آموزشی ویژه افراد بالای ۱۴ سال، با شعار «در هر خانواده یک امدادگر»، در قالب آموزش‌های ۲۲ ساعته در آیتم‌های مهمی از جمله ارزیابی اولیه و ثانویه مصدوم، cpr، آتل‌بندی، بانداژ، مسمومیت‌ها، آشنایی با بیماری‌های خاصی همچون دیابت و فشار خون در جهت آمادگی در زمان بروز حوادث انجام می‌شوند.

 

وی آموزش را یکی از اهداف اصلی جمعیت هلال‌احمر برشمرد و عنوان کرد: در سال گذشته پنج‌هزار نفر از اقشار مختلف مردم در دوره‌های آموزشی عمومی، همگانی، ۲۲ ساعته و تخصصی ویژه امدادگران و نجاتگران حضور پیدا کردند که این افراد می‌توانند در حوادث مختلف نقش موثر خود را نشان دهند.

 

رئیس جمعیت هلال‌احمر اندیمشک از اجرای طرح آموزشی «دادرس» برای دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در متوسطه اول خبر داد و بیان کرد: مربیان جمعیت هلال‌احمر اندیمشک با هماهنگی آموزش و پرورش، با مراجعه به مدارس، هشت آیتم اصلی و مهم امدادی همچون پناه‌گیری اضطراری و خروج ایمن، آتل بندی، ارزیابی و cpr، بانداژ و اطفا حریق، چادرزنی و حمل مصدوم را به دانش‌آموزان آموزش دادند و در خصوص آموزش برخی مباحث دروس آمادگی دفاعی متوسطه دوم نیز، با همکاری سازمان آتش‌نشانی به فعالیت پرداختند.

 

وی ادامه داد: اعضای جوان و داوطلب جمعیت هلال‌احمر اندیمشک علاوه بر اجرای طرح‌های حمایتی، کاروان‌های نیکوکاری و اقدامات بشر دوستانه، آموزش‌های مختلف امدادی را در مناطقی همچون عشایر با هدف امدادرسانی مناسب در حوادث، انجام می‌دهند.

 

بهاروندی با اشاره به اینکه پایگاه امداد جاده‌ای امام علی (ع) حسینیه بخش الوار گرمسیری به ارائه خدماتی ویژه آسیب‌دیدگان در تصادفات جاده‌ای پرداخته اضافه کرد: در حال حاضر ۶ خانه هلال در اندیمشک راه‌اندازی شده که به‌صورت مردمی اداره می‌شوند و افراد پس از یادگیری آموزش‌ها و کسب مهارت امدادی، به امدارسانی می پردازند.

 

وی اظهار داشت: جمعیت هلال‌احمر اندیمشک در سال‌های گذشته کمک‌های خود را در ماه مبارک رمضان تحت عنوان طرح «همای رحمت» میان نیازمندان توزیع می‌کرد، اما امسال در کنار این طرح، با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر برگزاری رزمایش کمک مومنانه، تاکنون ۱۰۰ بسته غذایی شامل برنج، ماکارونی، رب گوجه و سویا را میان بیماران کرونایی، مشاغل آسیب دیده از ویروس کرونا و بیماران صعب العلاج توزیع کرده است.

 

رئیس جمعیت هلال‌احمر اندیمشک افزود: همزمان با هفته هلال‌احمر، نشر کلیپ‌های آموزشی و بشر دوستانه در فضای مجازی، آشنایی مردم با جمعیت هلال‌احمر و دعوت مردم برای عضویت در این جمعیت، تقدیر از مدافعان سلامت و دیدار با جمعی از مسئولان ارشد شهرستان اندیمشک جهت ارائه گزارش عملکرد انجام می‌شود.

 

وی با بیان اینکه اردوگاه آموزش‌های تخصصی امداد و نجات حضرت ولی‌عصر (عج) مکانی مناسب برای آموزش امدادگران و اعضا مدیریت بحران و خدمت‌رسانی به آسیب‌دیدگان حوادث جنوب غرب کشور است گفت: مسئولان باید عزم جدی برای توسعه زیرساخت‌های این اردوگاه داشته باشند و آن را به یکی از مراکز آموزشی معتبر و درجه یک در سطح کشور تبدیل کنند.

 

بهاروندی به برخی مشکلات مهم جمعیت هلال‌احمر اندیمشک اشاره کرد و گفت: احداث انبار و سوله در کنار پایگاه امداد جاده‌ای امام علی (ع) حسینیه در راستای خدمت‌رسانی سریع و به‌موقع در حوادث، جذب و به‌کارگیری نیروی انسانی اداری و رسمی و نوسازی محیط اداری از جمله نیازهای این جمعیت هستند.

 

وی با اشاره به نقش و تاثیرگذاری رسانه‌ها در نشان دادن تلاش‌های مجموعه‌های بشردوستانه و داوطلبانه خاطر نشان کرد: رسانه‌ها می‌توانند با ارائه عملکرد و تلاش‌های این مجموعه‌ها، انگیزه داوطلبان و فعالان را افزایش دهند و با کمک در نشر آموزش‌های مجازی، این اقدامات عمومیت بیشتری پیدا می‌کنند.

 

کد خبر 926720

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha