به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، نشست کارورزی جمعی از مدیران کل سازمان تبلیغات اسلامی با حضور حجتالاسلام و المسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، معاونین راهبری استانها و ارتباطات، امور فرهنگی و تبلیغ، راهبردی، توسعه مدیریت و پشتیبانی، و جمعی از مدیران کل ستادی و استانی این سازمان در مجموعه فرهنگی شهدای هفتم تیر برگزار شد.
حجتالاسلام «سید ناصر میرمحمدیان با اشاره به اجرای طرح امام محله در سراسر کشور گفت: مربیگری؛ راه پیشرفت ما در طرح امام محله است و وقتی میتوانیم یک امام محله را ارتقا دهیم که در کنار او بمانیم و تمام مدیران کل تبلیغات اسلامی استانها باید تلاش کنند تا این شبکه ارتقا پیدا کند و این ارتقا فقط با نگاه مربیگرانه محقق میشود.
قائم مقام معاونت امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی افزود: «اغنای ذهن»، «ایجاد انگیزه»، «افزایش مهارت»، «جرأت برای اقدام کردن»، «رفع موانع پیشرفت»، «استقلال در محله» و «نظارت داشتن دائم» از جمله مراحلی است که یک امام محله برای حضور در محلهها باید طی کند.
وی خاطر نشان کرد: طرح امام محله با بخشنامه پیش نمیرود و باید مدیران کل تبلیغات اسلامی استانها به آموزش مدیران شهرستانی اهتمام داشته باشند تا آنها بتوانند آموزشهای لازم را به امامان محله انتقال دهند
.
حجتالاسلام میرمحمدیان با تأکید بر حضور میدانی امامان محله و تأثیرگذاری این حضور عنوان کرد: اقدامات رسانهای مانند توپخانه و نیرویهوایی است، اما تا نیروی زمینی اعزام نشود، کاری پیش نمیرود و امامان محله به مثابه نیروی زمینی تبلیغ به شمار میروند.
وی افزود: استفاده از ظرفیتهای درون استانی برای پشتیبانی مادی و معنوی از طرح امامان محله، ازاقدامات مهم رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی در شهرستانها محسوب میشود؛ همچنین گفتمانسازی و جریانسازی و داشتن یک الگوی مناسب برای هر استان جزو مهمترین اقداماتی است که در دستور کار سازمان تبلیغات اسلامی قرار دارد
.
وی با تأکید بر محور قرار دادن روحانیون در برنامههای مساجد بیان داشت: روحانیون باید محور مساجد باشند و در این راستا شورای تعالی مسجد با ریاست امام جمعه و دبیری سازمان تبلیغات اسلامی تشکیل خواهد شد.
همچنین حجتالاسلام «مجید باباخانی» در ادامه برنامه عنوان کرد: نگاه راهبردی، طرح و برنامه درست و زمانبندی صحیح برای برنامههای این سازمان نیاز ضروری است و اگر این موارد اجرا شوند، اقدامات تشکلها منظبطتر شده و نظرات هم کابردیتر میشود.
مدیرکل تشکلهای دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: در حال حاضر راستیآزمایی؛ موضوعی است که لزوم آن برای تشکلهای دینی احساس میشود و باید این اقدام انجام گیرد تا از ظرفیتها به درستی استفاده شود.
وی ادامه داد: در تعامل و هماهنگی انجام شده با مرکز آموزش مقرر شد تا برای مداحان در سراسر کشور آموزشهایی اختصاص داده شود تا سطح کیفی مداحان در استانها ارتقا یابد.
در ادامه این جسله حجتالاسلام محمدتقی سیفایی مدیر کل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی پیشانی تعامل فرهنگی جمهوری اسلامی با اهل سنت است، خاطر نشان کرد: حضور کارشناسان ادیان و فرق در استانها بسیار حائز اهمیت است و باید این مهم توسط مدیران کل استانها مورد توجه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: مسئله محور بودن برنامه برای رفع مشکلات اهل سنت امری است ضروری و استانها برای این موضوع باید برنامههای مهم و خاصی داشته باشند.
مدیر کل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی به آموزش مبلغان برای اعزام به مناطق سنی نشین تأکید کرد و گفت: مبلغانی که به مناطق سنی نشین اعزام میشوند باید آموزش لازم برای رفع مشکلات و رفع سئوالات در این مناطق را دیده باشند.
نظر شما