به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی کمیته امداد قزوین، «سید مرتضی دهقانی محمدآبادی» بیان کرد: توانمندسازی راهبرد اصلی خدمت به نیازمندان است چراکه با چنین رویکردی می توانند به استقلال معیشتی دست یافت.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین ادامه داد: برای این منظور ایجاد فرصت های شغلی محور برنامه های توانمندسازی است چرا که با فراهم سازی بستر ایجاد درآمد برای مددجویان، ارتقای وضعیت معیشتی آنها رقم خواهد خورد.
وی اعلام کرد: در سال 99 که از سوی مقام معظم رهبری، به نام سال جهش تولید نام گذاری شده است، برای اشتغال نیازمندان 140 میلیارد تومان اختصاص می یابد.
دهقانی محمدآبادی اضافه کرد: گام نخست برای اشتغال، داشتن مهارت است به این منظور مددجویان دارای مهارت شناسایی شده و برای مددجویان فاقد مهارت هم، دوره های آموزشی متناسب با نیاز آنها برگزار می شود.
وی افزود: این آمادگی در کمیته امداد وجود دارد تا به تناسب نیاز کارفرمایان برای آنها نیروی کار را در حرفه مورد تقاضای آنها آموزش دهیم و نیروی کار دارای مهارت را در اختیار آنها قرار دهیم.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین تصریح کرد: در واقع کمیته امداد با استفاده از توانایی و ظرفیت های موجود و نیروی آماده به کار مددجویی تلاش می کند تا نقش خود را در جهش تولید و ارتقای زندگی مددجویان فراهم کند.
وی گفت: پیش بینی می کنیم با کمک دستگاه های مختلف، همراهی مردم و استفاده از ظرفیت های مختلف میزان اشتغال ایجاد شده برای نیازمندان و محرومان را در سال 99 تا 4 هزار و 880 شغل برسانیم.
دهقانی محمدآبادی تأکید کرد: عموم کارفرمایان می توانند از بسته تشویقی کمیته امداد بهره مند شوند که بر این اساس برای هر کارفرما 2 نوع حمایت تدارک دیده شده که به انتخاب کارفرما از آن بهره مند خواهند شد.
وی یادآور شد: کارفرمایان براساس بسته تشویقی می توانند برای ایجاد اشتغال هر مددجو تا سقف 50 میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه دریافت کرده و یا از پرداخت حق بیمه مددجوی به کارگیری شده تا 2 سال معاف شوند و این مبلغ از سوی کمیته امداد امام (ره) پرداخت می شود.
نظر شما