لزوم هدایت نقدینگی به سوی مسائل اشتغال زا و مولد برای جهش تولید

سیجانی با اشاره به لزوم هدایت نقدینگی و منابع بانکی به سوی مسائل اشتغال زا و مولد برای جهش تولید گفت: این مسأله در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید باید دنبال شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «محمود سیجانی» در نشست «ستاد تسهیل و رفع موانع تولید» که امروز(سه شنبه 23 اردیبهشت) در سالن کرامت استانداری برگزار شد، وی با اشاره به محورهای اصلی جهش تولید در سال 99 اظهار داشت: شناسایی واحدهای تولیدی با کمتر از ظرفیت اسمی، شناسایی واحدهای نیمه تعطیل و شناسایی واحدهای غیرقابل احیا از جمله این موارد محسوب می‌شود.

 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم اضافه کرد: احیای واحدهای تملیک شده توسط شبکه بانکی و جلوگیری از تملک های جدید، تکمیل پروژه های نیمه تمام بالای 60 درصد نیز در ستاد تسهیل دنبال می‌شود و به جهش تولید می‌تواند کمک بدهد.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دیگر الزامات جهش تولید یادآور شد: مدیریت منابع دولتی و غیر دولتی در راستای جهش تولید، بازسازی و نوسازی واحدهای صنعتی نیز در این راستا نقش اساسی ایفا می‌کند، چراکه تولید و صنعت دو مقوله گره خورده در هم هستند و هر یک بدون دیگری نا تمام می ماند.

 

سیجانی نقدینگی را به عنوان یکی از موانع و چالش های پیش روی «جهش تولید» دانست و خاطرنشان کرد: در همین راستا هدایت نقدینگی و منابع بانکی به سوی مسائل اشتغال زا و مولد در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید باید دنبال شود و این یکی از مسائل حیاتی برای ما محسوب می‌شود.

کد خبر 927920

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha