ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم تشکیل شد

نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم به ریاست استاندار و همراه با ارائه گزارش مسؤولان و مدیران نهادهای دولتی استان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، نشست «ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم»  امروز(سه شنبه 23 اردیبهشت) در سالن کرامت استانداری برگزار شد.

 

در ابتدای این نشست «بهرام سرمست» استاندار قم ضمن تقدیر از رهبر معظم انقلاب در حمایت از ستاد ملی مقابله با کرونا و تأکید ایشان بر لزوم رعایت بهداشت همزمان با برگزاری مراسمات، گفت: پروتکل های بهداشتی ویژه شب های قدر در مساجد با جدیت رعایت شود.

 

در ادامه این نشست «مصطفی کاویانی» مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تهیه بسته پیشنهادی 32 ماده ای برای کمک به وضعیت استان در پسا کرونا خبرداد و گفت: در این بسته : وظایف همه دستگاه ها مشخص شده و در آینده نزدیک به صورت مدون ارائه می‌ شود.

 

همچنین حجت الاسلام «محمد لطفی نیاسر» مدیرکل صدا و سیمای استان قم با بیان این که اقناع افکار عمومی در دوران پسا کرونا امری لازم و حیاتی است، گفت: خدمات معیشتی، رفاهی و حمایتی مسؤولان توسط صدا و سیمای استان اطلاع رسانی می‌شود.

 

در ادامه این نشست «عبدالله جلالی» رئیس شورای شهر قم با بیان این که افراد تحت پوشش تأمین اجتماعی مشمول بیمه بیکاری هستند، گفت: نگران این هستیم در این شرایط کسانی که از بیمه بیکاری حق دارند و تحت پوشش بیمه بوده اند، به حق خود نرسند.

 

«مرتضی حیدری» فرماندار قم نیز با اشاره به مخاطراتی که پول نقد و اسکناس برای سلامتی دارد، از تاکسی ران ها خواست در صورت امکان مثل اتوبوس، وجه خود را به صورت کارتی دریافت کنند.

 

در بخش دیگری از این نشست «محمدرضا گروسی» معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم با بیان این که 80 درصد مراکز اداری قم 100 درصد پروتکل های بهداشتی را رعایت می‌کنند، گفت: هوشمند سازی ادارات قم نیز با جدیت در حال دنبال شدن است.

 

همچنین«محسن بهشتی» معاون امور عمرانی استاندار قم با اشاره به لزوم راه اندازی دوباره روزبازارها با رعایت پروتکل های بهداشتی گفت: نزدیک به 1200 خانواده در قم  از این طریق ارتزاق می‌کنند.

 

«سیامک محبی» رئیس مرکز بهداشت استان قم با اشاره به دستورالعمل ابلاغی ستاد ملی به مناسبت بازگشایی مساجد در شب های قدر تأکید کرد که زمان مراسم شب های قدر در مساجد نباید بیش از دو ساعت باشد و افراد پرخطر نباید در این مراسمات شرکت کنند.

 

در ادامه «سید امیر سامع» معاون خدمات شهری شهردار قم  از امکان استفاده از فضاهای باز و بوستان ها برای برگزاری مراسم شب قدر خبرداد و گفت: در این فضاها می‌توان با رعایت فاصله گذاری و الزامات بهداشتی، مراسم را برگزار کرد.

 

«محمدرضا قدیر» رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز با اشاره به ابلاغ دستورالعمل ستاد ملی برای بازگشایی مساجد گفت: برای شب های قدر بیش از 25 درصد فضای مسجد نباید اشغال شود و توصیه می‌شود افراد مسن و کودکان در مراسم شب قدر شرکت نکنند.

 

حجت الاسلام والمسلمین «عباس اسکندری» مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم نیز در ادامه این نشست با بیان این که اطلاعیه بازگشایی ستاد ملی مربوط به مساجد بوده و نامی از بقاع متبرکه نیامده است ،گفت: بنابراین درب بقاع متبرکه و امام زادگان در شب های قدر بسته خواهد بود.

 

«محمد خامه یار» رئیس ستاد اقامه نماز استان قم با تأکید بر این که مساجد ما هنوز آمادگی بازگشایی ندارند، گفت: به عقیده من تراکم جمعیت در مساجد به صلاح نیست و خوب است که مراسم شب قدر در پارک ها و فضاهای روباز برگزار شود.

 

در ادامه این نشست نیز «محمدکاظم پورامینی» قائم مقام تولیت مسجد مقدس جمکران با تأکید بر این که برای بازگشایی مسجد مقدس جمکران تابع دستور ستاد ملی هستیم، گفت: البته رواق های عظیم حرم مطهر حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران به مراتب خطر کمتری از مساجد با ظرفیت کم دارد.

 

در بخش پایانی این نشست «هادی محمود نژاد» معاون اجرایی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) از برگزاری جلسه ستاد ملی با حضور نمایندگان حرم های مطهر خبرداد و گفت: این جلسه فردا برگزار می‌شود و تصمیم نهایی در مورد حرم ها گرفته خواهد شد.

 

یادآور می‌شود، پس از پایان این نشست از خدمات و نوآوری های جمعیت هلال احمر استان قم با حضور استاندار در مقابله با کرونا رونمایی شد.

کد خبر 928001

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha