به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرم آباد، ماه مبارک رمضان فرصتی برای تقوت معنویت و تقرب به درگاه الهی بوده و شب های قدر از جمله شب هایی با برکت و پرفضیلتی است که برابر با هزاران شب است.
شب قدر شب نزول قرآن، شب رحمت و مغفرت الهی است، شب قدر بهترین فرصت برای دعا و مناجات به درگاه الهی، توبه و آمرزش گناهان است، چه خوب است از فرصت و فضیلت شب های قدر در زمینه خودسازی و تهذیب نفس و بیدار شدن وجدان خویش بهره مند شویم.
دعا و مناجات با خالق یکتا در شب های قدر روح انسان را سیقل می بخشد و وجدان را بیدار می سازد، با بهره مندی از فرصت هایی که در این ایام در اختیار داریم به سوی خوبی ها و ارزش ها گام برداریم و با خودسازی خویش و تقویت تقوا و معنویت تلاش کنیم اخلاق و معنویت در جامعه را نیز ارتقا بخشیم.
بیدار ماندن در شب های قدر به معنی تدبر، تآمل و تفکر در اعمال و رفتار خویش است، باید فرصت ها را غنیمت شماریم و در اعمال و رفتار خویش بازنگری کنیم و بیدار ماندن ما در شب های قدر به بیدار شدن وجدانمان کمک کند.
دعا، یکی از اعمال مورد تأکید شب قدر است، در این لیالی پرفضیلت دعا در حق یکدیگر را فراموش نکنیم، باید قدر این شب ها را بدانیم و در جهت تقویت ایمان و تقوا و بندگی گام برداریم.
بنا بر روایات فضیلت شب قدر آمرزش گناهان است، شب نزول قرآن و ملائکه بوده و ماه مبارک رمضان ماه لرکت و رحمت است.
در لیالی قدر مقدرات بک ساله انسان رقم می خورد، باید این فرصت را غنیمت شمرد و در جهت پاک یازی روح و قلب از گناه و تیرگی گام برداشت و با دعا و مناجات دل را له نور الهی روشن ساخت و به سمت خوبی ها حرکت کرد.
شب قدر قلب ماه مبارک رمضان است، برای درک فضیلت شب قدر باید به آیات و روایاتی که در این زمینه به فضیلت شب قدر پرداخته اند، توجه شود و این ارزش ها را نهادینه ساخت تا مردم فضیلت شب های قدر را درک کنند.
امروزه که به علت شیوع ویروس کرونا فعالیت های تبلیغی چهره به چهره تعطیل شده است، با استفاده از فرصت و ظرفیت فضای مجازی، رسانه ها و ثدا و سیما باید به این مهم پرداخته شود.
بهترین اعمال در شب های قدر قرآن خواندن، دعا و مناجات، طلب آمرزش گناهان، دعا در حق یکدیگر و توبه به درگاه الهی است.
نظر شما