«محمد محمدپور» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز اظهار داشت: 8650 میلیون ریال تسهیلات وام قرض الحسنه با تأیید اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و کارگروه های مشاغل خانگی شهرستانها و استان، تصویب و برای پرداخت به بانکهای توسعه تعاون، رفاه کارگران و صندوق کارآفرینی امید معرفی شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجانشرقی افزود: از این تعداد 26 طرح شامل مشاغل خانگی پشتیبان و 32 طرح مشاغل خانگی مستقل می باشد. مجوز تسهیلات یاد شده به متقاضیان 25 رشته و در 9 شهرستان تبریز، اهر، شبستر، مراغه، مرند، میانه، عجب شیر، ملکان و هشترود اعطاء شده است.
وی افزود: در مجموع در طول سال های 1397 و 1398 تعداد 253 مجوز پشتیبان و مستقل و 23 هزار و 550 میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه برای شاغلان بخش فرهنگ و هنر و رسانه استان مصوب شده است.
محمدپور همچنین تصریح کرد: قابلیت انجام این نوع کسب و کار در «منزل» سبب ایجاد مزایای بسیاری برای شاغلین آن ها می شود، که از جمله می توان به ایجاد توازن بین مسئولیت خانوادگی زنان و اشتغال آنان، حذف هزینه های مربوط به خرید، رهن و اجاره کارگاه و ایاب و ذهاب، استفاده از نیروی کار سایر اعضای خانواده و آشنایان و ایجاد زمینه های کار خانوادگی، امکان انتقال تجارب از طریق آموزش غیررسمی به شیوه استاد ـ شاگردی و... اشاره نمود.
به گفته وی مجوزهای فعالیت مشاغل خانگی بخش فرهنگ و هنر بصورت مشترک با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان، در 9 رسته و در 134 رشته شغلی پژوهشگری، نشریات مکتوب (31 رشته)، طراحی (8 رشته)، طراحی و دوخت انواع لباس و مد (12رشته)، نرم افزار و رسانه برخط(22رشته)، هنرهای نمایشی(6 رشته)، بازی های رایانه ای(32 رشته)، هنرهای حجمی(12 رشته)، هنرهای شنیداری(10رشته) صادر می شود.
گفتنی است، دارا بودن مدرک تحصیلی یا مهارتی مرتبط، نمونه کار قابل قبول، کارت پایان خدمت سربازی برای آقایان، ... از جمله مدارک مورد نیاز بوده و هنرمندان حائز شرایط برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی سراسر استان تماس حاصل نمایند.
نظر شما