مساله اعتماد اجتماعی محور برنامه های شورای فرهنگ عمومی باشد

پورمحمدی با پیشنهاد این موضوع که مسأله اعتماد اجتماعی، محور برنامه‌های شورای فرهنگ عمومی باشد، گفت: بحران کرونا در کنار مشکلاتی که به همراه داشته، صحنه‌های زیبایی از وحدت و همدلی را در جامعه رقم زده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «محمدرضا پورمحمدی» عصر روز گذشته در هشتاد و دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان آذربایجان شرقی با اشاره به عملکرد خوب کشور در مواجهه با بیماری کرونا گفت: علاوه بر تمجید بهداشت جهانی از عملکرد ایران در مبارزه با این بیماری، ابراز خشنودی مقام معظم رهبری از عملکرد مسئولان این حوزه، توان مضاعفی برای همه مدیران و مسئولان ایجاد کرد.

استاندار آذربایجان شرقی با قدردانی از همراهی مردم در عمل به توصیه های بهداشتی در مراسم شب های قدر نیز گفت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا در کنار تمامی مشکلات ناشی از این بیماری، شاهد صحنه های بسیار زیبایی نیز بودیم که اوج این زیبایی ها، در رزمایش کمک مومنانه متبلور شد که در استان آذربایجان شرقی نیز با همراهی مردم و هدایت های ویژه نماینده ولی فقیه، نهضتی در این راستا به وجود آمد.

پورمحمدی با اشاره به جایگاه مناسب استان در مدیریت بیماری کرونا گفت: لازمه موفقیت در امر مبارزه با کرونا، تبدیل کردن آن به یک مسأله اجتماعی است تا این مساله مورد توجه عموم مردم قرار گیرد.

وی با پیشنهاد این موضوع که مسأله اعتماد اجتماعی، محور برنامه‌های شورای فرهنگ عمومی در سال 99 باشد، گفت: بحران کرونا در کنار مشکلاتی که به همراه داشته، صحنه‌های زیبایی از وحدت و همدلی را در جامعه رقم زده است که همین امر می‌تواند فرصتی برای تقویت اعتماد اجتماعی باشد.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به صدور مجوز فعالیت برای بیش از 650 سازمان مردم‌نهاد در استان گفت: این سازمان‌ها در امر کمک ‌رسانی به نیازمندان و آسیب‌دیدگان از بحران کرونا بسیار خوب عمل کردند و باید از ظرفیت آنها در تمامی حوزه‌ها استفاده کرد.

پورمحمدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره ای به قدردانی رئیس جمهور از مردم تبریز و آذربایجان شرقی در امر جمع‌آوری متکدیان و معتادان متجاهر، گفت: این سخنان باعث واکنش سریع برخی پایتخت نشینان شد که به نظر می رسد در این راستا باید برخی از داشته ها و افتخارات خود را در جلسات متعدد یادآور شویم.

وی ادامه داد: آذربایجان، خاستگاه تشیع، آغازگر انقلاب مشروطه و انقلاب اسلامی و سرمنشأ ایران مدرن است و بسیاری از تحولات نوگرایانه از تبریز و آذربایجان شروع شده است.

تبریز نقطه عطف تاریخ ایران در مقاطع مختلف

استاندار آذربایجان شرقی از سابقه بلند استان در حوزه علم نیز گفت: 700 سال قبل در این شهر دانشگاه تأسیس شده و این شهر، نقطه عطف تاریخ ایران در مقاطع مختلف است و تبریز را می توان شهر علامه ها، شهدای محراب و سرداران سپاه عاشورا دانست.

وی با بیان اینکه بیان این افتخارات به معنی نادیده گرفتن مشکلات نیست، گفت: متاسفانه علاوه بر پدیده هایی نظیر حاشیه نشینی، کودک همسری و خشونت، شاهد برخی از آسیب‌های نوظهور نیز هستیم که باید برای حل تمامی این مسائل تدبیر شود.

پورمحمدی افزود: در حوزه اعتیاد و مواد مخدر، با وجود اینکه کارهای بسیار بزرگی صورت گرفته و آذربایجان شرقی با نرخ 1.2 درصد جزو پاک‌ترین استان‌های کشور است، اما باز هم باید توجه بیشتری در این راستا انجام شود.

کد خبر 929303

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha