به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «مهدی کلانتر زاده» بعد از ظهر امروز(یکشنبه 29 اردیبهشت) در نشست «شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاه های اجرایی» که به مناسبت روز ملی روابط عمومی و ارتباطات در سالن کرامت استانداری برگزار شد، با اشاره به ارزش و اهمیت روابط عمومی ها در ادارات و نهادها اظهار داشت: باید از زحمات استانداری قم در این زمینه تشکر داشته باشیم.
عضو هیأت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاه های اجرایی افزود: در پرونده استاندار محترم تشکیل شورای اطلاع رسانی استان، تقویت شورای روابط عمومی ها، دستور اکید جهت برگزاری پرقدرت جشنواره روابط عمومی ها و به تبع آن تزریق خون تازه در کالبد این خانواده اصیل، درخشانی خاصی دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز داشت: 27 اردیبهشت ماه روز ملی ارتباطات و روابط عمومی در ایران و روز جهانی جامعه اطلاعاتی و ارتباطات در سطح بین الملل، فرصت مغتنمی دانسته شده برای تبیین اهمیت، جایگاه و کارکردهای روابط عمومی ها که میتوانند تأثیرات بسزایی را در تسهیل امور مردم و ارتباط آنان با سازمان ها برجای بگذارد.
کلانترزاده عنوان کرد: این روز روز بزرگداشت مردم داری، احترام به افکار عمومی، روز تکریم گفت و شنود و روز تعامل، هم فکری و هم رأیی و همراهی هنرمندانه ،کارشناسانه و هوشمندانه خواهد بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که مدیران روابط عمومی در جلسات و گفتوگوهای مختلف خواسته های به حق زیادی دارند، گفت: از جمله آنها لزوم دستور و پیگیری مجدانه در جهت ارتقای روز افزون جایگاه روابط عمومی ها و مسؤولین آن با خط کش نظارتی و پرهیز از اقدام جزیره ای، سلیقه ای و منقطع است.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری قم افزود: تسهیلات لازم مادی و معنوی با هدف ارتقای علمی و تحصیلاتی مسؤولین روابط عمومی های استان، درخواست مرتفع نمودن موانع موجود در جهت راه اندازی سطوح عالی دانشگاهی خاصه دوره دکتری روابط عمومی هم در استان قم و هم به عنوان استان پیشتاز در این عرصه دیگر خواسته مدیران است.
وی در ادامه عنوان کرد: روابط عمومی ترکیبی زیبا از هنر، فن و فلسفه اجتماعی مدیریت یا همان مسؤولیت اجتماعی است و به ظاهر هنر هشتم خوانده میشود، ولی جایگاهی هنری ما روابط عمومی ها دیده نشده است؛ از پرونده اداری یک هنرمند و اسم و رسم هنرمندی گرفته تا ترجمان این کلام زیبای شیخ اجل سعدی شیرازی است که میفرماید:«هنر زاینده است و دولت پاینده و اگر هنرمند از دولت بیافتد غم نباشد که هنر در نفس خود دولت است، هنرمند هرجا رود قدر بیند و بر صدر نشیند و بی هنر لقمه چیند و سختی بیند».
عضو هیأت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاه های اجرایی با اشاره به عدم طراحی الگوی بومی روابط عمومی و فقدان منشور اخلاقی روابط عمومی خاص استان قم اظهار کرد: دستور مجدانه در جت اصلاح دیدگاه غیر تخصصی مدیران ارشد نسبت به اهمیت و کاربردهای روابط عمومی ضرورتی دیگر و غیر قابل انکار است.
نظر شما