باورهای دینی آسیب های اجتماعی را کاهش می دهد

احمدی گفت:باورهای دینی می‌تواند آسیب اجتماعی به‌ویژه اعتیاد را در جامعه کم‌رنگ کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان،«احمدی» در نشست پیگیری طرح یاری گران زندگی، با اشاره به نقش مهم نهادهای مذهبی و فرهنگی در کاهش و مقابله با سوءاستفاده مواد مخدر گفت: استفاده از ظرفیت مساجد برای مقابله با اعتیاد ضرورت دارد.

 

کارشناس مشارکت های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان،با بیان اینکه مساجد یک نهاد دینی محسوب می شوند که ریشه در عمق زندگی مردم دارند اضافه کرد: قرار گرفتن کانون های فرهنگی هنری مساجد در فضای معنوی مسجد از امتیازات برجسته ای است که موجب اعتماد خانواده ها و حضور پررنگ کودکان، نوجوانان و جوانان در این مراکز تاثیرگذار شده است.

 

وی تصریح کرد: اگر ما بتوانیم  توانمندی های مورد نیاز در این زمینه  را به افراد و اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آموزش بدهیم،آنها می توانند در مواقع نیاز از این توانمندی ها استفاده کنند که این مسئله می‌تواند تاثیرات بسیار مثبتی در جامعه داشته باشد.

 

احمدی استفاده از ظرفیت کانون های فرهنگی هنری مساجد را یکی از راهکارهای مهم در پیشگیری و مبارزه همه‌جانبه با مواد مخدر عنوان کردوافزود: می توانند از طریق آگاهی‌بخشی و متقاعدسازی عموم مردم نقش مؤثری در پیشگیری از مصرف مواد مخدر داشته  باشند.

 

کارشناس مشارکت های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان، به طرح یاری گران زندگی نیز اشاره داشت وگفت: جامعه هدف در جریان طرح یاریگران زندگی اقشار سالم در محیط های اجتماعی مختلف است و مهمترین هدف از آن کاهش نرخ رشد اعتیاد و جلوگیری از ورود افراد جدید به چرخه مخرب اعتیاد کشور است.

 

وی با بیان اینکه باید یک تیم تخصصی در این زمینه راه‌اندازی شود ادامه داد: باید در زمینه «تولید محتوا» و «ارائه دوره های آموزشی و اطلاعات» درباره انواع مواد مخدر، آثار آنها، راه‌های پیشگیری،  راه‌های مقابله و سوق دادن افراد گرفتار به سوی درمان فعالیت کند.

 

احمدی با تأکید براینکه مبارزه هدفمند و جدی با پدیده شوم مواد مخدر جزء باهمت و اراده مسئولان و مشارکت حداکثری مردم صورت نخواهد گرفت اذعان داشت: باید برای تحقق این امر تلاش و همت بیش‌ازپیش کرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان در این نشست از اجرای طرح «یاریگران زندگی» با هدف پیشگیری از آسیب اجتماعی اعتیاد در کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان خبردادوگفت: این طرح با شعار «یاریگر هم باشیم» اجرا می شود.

 

حجت الاسلام «سید علی موسوی» با اشاره به اجرای طرح«یاریگران زندگی» در حوزه پیشگیری از اعتیاد گفت: مهمترین هدف اجرای این طرح کاهش نرخ بروز اعتیاد و جلوگیری از ورود افراد جدید به چرخه  مخرب اعتیاد است.

 

وی با بیان اینکه  دوره آموزشی و توجیهی این طرح در محیط مسجد برای مربیان و مدیران کانون های مساجد مجری، به صورت استانی و به مدت ۱۶ ساعت ( ۸ ساعت آن غیر حضوری) از طریق سامانه LMS پورتال بچه های مسجد برگزار می شود  افزود: در محیط خانواده هم برای افراد بالای ۱۴ سال بسته آموزشی از طریق سامانه LMS پورتال بچه های مسجد به مدت ۲ ساعت برگزار خواهد شد همچنین مسابقه فرهنگی یاریگران زندگی هم به صورت عمومی از طریق پورتال برای کل جامعه هدف برگزار خواهد شد.

 

حجت الاسلام موسوی مصون سازی وسالم سازی محیط های اجتماعی ،آگاه سازی و افزایش رفتارهای سالم در جمعیت عمومی و گفتمان سازی اجتماعی درحوزه پیگیری از پیشگیری اولیه از اعتیاد و گسترش فعالیت های داوطلبانه و مشارکت های مردمی و اجتماع محوربا محوریت مسجد درحوزه پیگیری از پیشگیری اولیه از اعتیاد از دیگر اهداف اجرای طرح «یاریگران زندگی» عنوان کردوافزود: « طرح یاریگران زندگی» با محوریت دستگاههای اجرایی و با مشارکت فعال مردم، گروههای اجتماعی مرجع، اصناف، تشکل های غیر دولتی و سازمان های مردم نهاد در راستای بند ۱۵ تفاهم نامه عملیاتی ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تشکیل کمیته راهبری مربوطه با ترکیب نمایندگانی از دو دستگاه، به منظور بهره مندی بیش از پیش از ظرفیت های مردمی و خود جوش کانون های مساجد تهیه و ابلاغ شد.

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 929703

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha