به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، مساجد از نخستین اماکن مذهبی بودند که در لبیک به ستاد ملی مقابله با کرونا و همراهی و همکاری با مدافعان سلامت، فعالیت های حضوری خود از قبیل برگزاری نماز جماعت و تجمعات آئینی مذهبی را لغو کردند تا از این طریق به شکست کرونا و قطع زنجیره مبتلایان به آن کمک کنند.
بنابر این گزارش، اگرچه این فعالیت های حضوری مساجد لغو شد اما مسجدی ها با راه اندازی کارگاه های تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده، مشارکت در گندزدایی و ضدعفونی کردن معابر و محلات و بعد از آن و در لبیک به مطالبه مقام معظم رهبری مبنی بر اجرای رزمایش مواسات و همدلی مومنانه از طریق جمع آوری و توزیع کمک های خیرانه بین محرومان، کارکردها و ظرفیت خود را رهسپار میدان مقابله با کرونا و آسیب های اقتصادی ناشی از آن کردند که به تصریح کارشناسان از حوزه های مختلف در این باره خوش درخشیدند.
در آستانه لیالی پرفیض قدر و بنا اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، امکان حضور در احیای این شب ها البته با رعایت پروتکل های بهداشتی و اجرای طرح فاصله اجتماعی برگزار شد و مساجد به صورت محدود میزبان اهالی و علاقمندان خود در برترین شب سال بودند، این مهم درباره نماز روز عید سعید فطر هم صادق بود و مساجد در سراسر کشور با اعمال و رعایت دستورالعمل های بهداشتی میزبان نمازگزاران در این عید سعید فطر شدند.
البته همه اینها در ساعات محدود و با مخاطبان کم انجام شد و علی رغم بازگشایی اماکن مقدس و مذهبی از 5 خردادماه، بازگشایی مساجد در انتظار تصمیم بعدی ستاد ملی مقابله با کرونا در روز شنبه، دهم خردادماه است.
انتظار می رود تجربه موفق و همراه با اعمال دقیق پروتکل های بهداشتی مساجد در برگزاری مراسم احیای شب های قدر و نماز عید سعید فطر، فرصت بازگشایی کامل مساجد و تنفس علاقمندان در فضای معنوی این خانه های خدا را فراهم کند.
نظر شما