خبرگزاری شبستان/ ایلام
با آغاز ثبت نام از داوطلبان نمایندگی در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، سوالی در ذهن همه مردم جاری می شود که چه کسی را انتخاب کنند تا بتواند نماینده ای شایسته در مجلس شورای اسلامی برای آنان باشد.
شکی نیست که انتخابات و انتخاب اصلح برای مردم، یک امتحان بزرگ است که مردم با انتخاب درست و آگاهانه خود می توانند تکلیف خود را به درستی انجام داده و در اداره امور مملکت شریک و سهیم باشند.
بنابراین، باید با تحقیقات صحیح، در صدد شناخت اصلح باشیم، و ببینیم چه کسی شایسته تر است و نهایت دقت را به کار بریم تا در بین کاندیداها، آن کسی را که صلاحیتش بیش تر است برگزینیم.
و از طرفی اگر با چشمان باز و آگاهانه در پای صندوق های رأی حضور پیدا نکنیم، تکلیف خود را درست انجام نداده و خود دچار خسران و زیان خواهیم شد.
خداوند متعال می فرماید: "ان الله یامرکم ان تؤدوا الامانات الی اهلها (خداوند به شما فرمان می دهد که امانت ها را به اهلش بسپارید)".
مرحوم علامه امینی در کتاب الغدیر میفرماید: ابن عباس از رسول خدا چنین نقل میکند: "من استعمل عاملا من المسلمین و هو یعلم ان فیهم اولی بذلک منه و اعلم بکتاب الله و سنة نبیه فقد خان الله و رسوله و جمیع المسلمین" هر کس از مسلمانان، عاملی (کارگزاری) را بر سر کار بیاورد و به او مسئولیت دهد، در حالی که میداند در میان مسلمانان فردی هست که او برای این کار سزاوارتر و به کتاب و سنت پیامبر ( ص) آشناتر است، آن کس به خدا و رسول خدا (ص) و همه مسلمانان خیانت کرده است.
بنابراین بر آحاد مردم یک جامعه اسلامی لازم است که با ویژگی های افراد دواطلب نمایندگی مجلس شورای اسلامی آشنایی داشته، آن ها را بررسی کرده و بهترین فرد را برای اداره امور کشور و قانوگذاری در مجلس شورای اسلامی انتخاب کنند.
بر اساس اعلام مسئولان وزارت کشور، انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در 25 فرایند تا مرحله شمارش آراء انجام می شود و باید گفت که هدف از طی کردن این 25 فرایند از سوم دی تا 12 اسفند سال جاری، انتخاب افراد شایسته و اصلح از سوی مردم برای نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است.
همه مردم در 12 اسفند 90، برای انتخاب اصلح به پای صندوق های رای خواهند رفت ولی انتخاب اصلح چه معیارها و خصوصیاتی را باید داشته باشد؟
امام خمینی(ره) در مورد معیار و ملاک تشخیص فرد اصلح چنین می فرمایند که انتخاب اصلح برای مسلمین یعنی انتخاب فردی که تعهد به اسلام و حیثیت آن داشته باشد و همه چیز را بفهمد چون در مجلس اسلام تنها کافی نیست بلکه باید مسلمانی باشد که احتیاجات مملکت خویش را بفهمد، سیاست را بفهمد به مصالح و مقاصد کشور آگاه باشد و ممکن است به شما و گروه شما هم مربوط نباشد اما اگر اصلح را انتخاب کردید کاری اسلامی را انجام داده اید.
حضرت آیتالله خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی سال 88 در جمع مردم کردستان 88، خطاب به ملت ایران اظهار کردند: کسی را برگزینید که درد کشور را بفهمد، درد مردم را بداند و از درد مردم احساس درد کند، با مردم یگانه و صمیمی باشد، ساده زیست باشد و خود و خانواده و نزدیکانش از فساد و اشرافی گری و اسراف دور باشند.
انتخاباتی که ما در آن شرکت می کنیم، برای تعیین نمایندگانی است که دست کم چهار سال سرنوشت کشور و بیش از 75 میلیون ایرانی در دست آنان خواهد بود و هر رأی در مجلس شورای اسلامی میتواند در تعیین سرنوشت یک طرح و لایحه مؤثر باشد، لایحه و طرح که با زندگی تک تک ما در ارتباط خواهد بود و زندگی روزانه ما متاثر از آن قوانینی خواهد بود که در مجلس تصویب می شود.
حجتالاسلام حجتالله شریفیراد، عضو هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات استان ایلام با بیان اینکه انتخابات رویدادی است که بیانگر حق حاکمیت مردم در جامعه است، می گوید: رهبر معظم انقلاب، مجلس شورای اسلامی را در راس همه امور، عصاره ملت و مبدا همه قدرت ها عنوان کردهاند و این فرمایش ایشان، بیانگر اهمیت ویژه مجلس شورای اسلامی است که در سرنوشت کشور و مردم نقش اساسی دارد.
وی قانونگذاری و تدوین قانون را از وظایف بسیار مهم مجلس عنوان کرد و اظهارداشت: در این راستا مردم باید به افرادی آگاه، عالم و متعهد و کسانیکه نسبت به قانون و ارزش های والای انقلاب توجه داشته و در برابر ملت وفادار هستند، رای دهند.
شریفی راد یادآور می شود: مردم باید هوشیار باشند و افرادیکه را که دنبال رانت خواری بوده و بیشتر منافع حزبی و جناحی را تقویت میکنند، از مجلس دور کنند.
وی افزود: کسانی که در مجلس حضور پیدا میکنند باید خود را در برابر خون شهدا مسئول دانسته و در این سنگر حیاتی بسیار مهم کیان اسلام را استحکام ببخشند.
عضو هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات استان ایلام با پراهمیت خواندن حضور حداکثری مردم در انتخابات، گفت: مردم در این انتخابات باید حضور جدی داشته و از طرفی فریب دشمنان را نخورند.
علی رشیدی، به عنوان یک شهروند ایلامی، در خصوص انتخاب اصلح به خبرنگار ما گفت: فردی که به عنوان نماینده یک استان و یا حوزه انتخابیه وارد مجلس شورای اسلامی می شود، باید برنامه های مورد نیاز استان را درک نموده و در مجلس شورای اسلامی مدافع حقوق مردم حوزه انتخابیه خود باشد و از دیگر هم استانی های خود هم می خواهم که فردی را انتخاب کنند که لیاقت این کار را دارد و به مجلس بفرستیم.
محمد سلیمانی دیگر شهروند ایلامی، در این خصوص اظهار کرد: کسی که از طرف مردم استان به مجلس شورای اسلامی وارد می شود باید در وهله اول به فکر ساختن ایران و ایلام بوده و هدفش ساختن یک جامعه ایده آل و پویا باشد.
وی با بیان اینکه ایرانی لایق و شایسته بهترین هاست، در ادامه گفت: نماینده مجلس باید برای بهتر بودن ایران اسلامی تلاش کند و این اولین کاری است که یک فرد به عنوان مجری قانوگذاری در نظام اسلامی باید در اندیشه آن باشد.
سلیمانی ادامه داد: جامعه ما دوران سختی را گذارنده و جنگ تحمیلی را تحمل کرده است و فشارهای سیاسی و تحریم های اقتصادی دشمنان نظام را تا کنون تحمل کرده، یک نماینده باید با فکر و اندیشه حل رفع مشکلات مردم در جهت رشد و اعتلای جامعه تلاش کند.
مهدی سهرابی در خصوص انتخاب اصلح نیز به خبرنگار ما گفت: یک نماینده مجلس در وهله اول باید ولایتمدار و تابع ولایت مطلقه فقیه باشد و ارزش های انقلاب را که با خون هزاران شهید آبیاری شده است و به وجود آمده است حفظ کنند.
وی تصریح کرد: یک نماینده مجلس باید دو معرفه داشته باشد، یک معرفه آشکار آن این است که باید از بین مردم و مردمی باشد و نه اینکه به محض اینکه در انتخابات پیروز شد مردم را فراموش کند و بعد از پیروزی در انتخابات با تلاش در راستای رفع و حل مشکلات مردم از مجرای قانون تلاش کند.
سهرابی ادامه داد: معرفه دوم صداقت نماینده مجلس است که باید با مردم صادق و امین آنان باشد و بداند این آرای مردم امانتی سنگین است که باید امانتدار آن باشد.
اما در پایان باید گفت که علاوه بر انتخاب فرد اصلح برای حضور در مجلس شورای اسلامی، مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی بار دیگر امتحانی بزرگ در پیش دارند که آنهم حضور حداکثری و پرشور در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که جواب دندان شکنی به دشمنان نظام و انقلاب خواهد بود.
و به طور قطع باید گفت که 12 اسفند سال جاری روز عزت مردم ایران اسلامی و یاس و شکست دشمنان نظام، انقلاب و مردم ایرانم اسلامی خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما