لزوم انتقال فرهنگ غنی ایرانی اسلامی به دنیا

داشتن رویکرد فرامرزی در همه فعالیتهای این وزارتخانه برای معرفی فرهنگ و تمدن غنی ایرانی اسلامی به دنیا محور اصلی برنامه هاست تا به جای رسوخ فرهنگ غرب، فرهنگ ایرانی- اسلامی در کشورهای جهان رخنه کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، "سید محمد حسینی"، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به دستاوردهای نهمین اجلاس وزرای فرهنگ کشورهای اسلامی که اخیرا در کشور الجزایر برگزار شد، اظهار داشت: با برنامه ریزی اصولی، استفاده از نظرات کارشناسان و مشخص کردن محورهای گفت و گو با اهداف معین می توان عنان اجلاس های مشابه را بدست گرفت.


به گفته وی، جمهوری اسلامی ایران در اجلاس یادشده، در ارتباط با موضوعات مختلف مطرح شده، نظرات جامعی ارایه داد و دیدگاههای شفاف خود را درباره جهان اسلام و بیداری اسلامی و ضعف های موجود مطرح کرد در حالیکه نمایندگان خیلی از کشورها در این بخش فعالیتی نداشتند.


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه تشکیل اتحادیه های مختلف برای روزنامه نگاران، ناشران و رادیو و تلویزیون های جهان اسلام، مذاکره با 20 کشور برای رفع موانع موجود، آمادگی ایران برای برگزاری هفته فرهنگی و نمایشگاههای مختلف از سوی کشورهای اسلامی در ایران و نیز برگزاری دهمین اجلاس مشترک وزرای فرهنگ کشورهای اسلامی در تهران را از جمله پیشنهادهایی برشمرد که در این اجلاس از سوی جمهوری اسلامی ایران مطرح گردید که با استقبال اعضای این اجلاس مواجه شد.


عضو کابینه دولت دهم خاطر نشان کرد: حضور وزیران فرهنگ کشورهای مختلف در ایران موجب می شود دیدگاه واقع بینانه ای نسبت به جمهوری اسلامی ایران پیدا کنند و با این اقدام می توان دیدگاهها را در مقابل موج منفی تبلیغات غرب علیه کشورمان، تغییر داد.


حسینی اظهار داشت: همچنین در سفر اخیری که به عربستان داشتم، در دیدار با وزیر فرهنگ عربستان پیشنهاد دادم با توجه به علاقه اعراب به فعالیت های قرآنی، نمایشگاهی از آثار قرآنی متنوع و زیبای هنرمندان ایرانی در آن کشور برپا شود.


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره مقابله با هجمه فرهنگی دشمن از سمت مرزهای سیستان و بلوچستان گفت: این وزارتخانه با توجه به شرایط خاص مذهبی و قومی و نیز مخاطرات مرزی این استان، برنامه هایی برای افزایش همگرایی و همدلی بین شیعه و سنی و نیز توسعه فعالیت های قرآنی به عنوان یک عنصر مشترک بین آنان در دست انجام دارد.


عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: به همین منظور توسعه کانون های فرهنگی و هنری مساجد در استانها در دستور کار قرار گرفت به طوری که این کانون ها از شش هزار مرکز در سال 84 به 12 هزار و 500 کانون افزایش یافته و فعالیت های آنها در استان هایی از جمله سیستان و بلوچستان در جهت همگرایی و وحدت ثمربخش بوده است.


بنا برگزارش روابط عمومی و امور بین الملل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نایب رئیس شورای عالی سینما در بخش دیگری از سخنان خود توسعه سالن های سینما و تجهیز و بازسازی سالن های قدیمی، اکران بیشتر فیلم های ایرانی در سینما برای استانهای مختلف بویژه سیستان و بلوچستان، توسعه دفاتر انجمن های سینمایی برای جذب جوانان در استانها و حمایت از برگزاری جشنواره های مختلف استانی را از دیگر برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برشمرد.


"سید محمد حسینی " وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز پنجشنبه در سفری دو روزه به منظور شرکت در دومین همایش ولایت خورشید و چند برنامه فرهنگی و هنری به سیستان و بلوچستان سفر کرد.


پایان پیام/

کد خبر 93544

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha