تمهیدات لازم برای آب‌رسانی به روستاهای غیزانیه در حال انجام است

شریعتی از انجام تمهیدات لازم برای آب‌رسانی به روستاهای غیزانیه خبر داد و گفت: تا زمان رفع مشکل روزانه بین ۱۱۰ تا ۱۵۰ سرویس آب‌ به این روستاها ارسال می‌شود که مشکل آب را تا حدود زیادی حل می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «غلامرضا شریعتی» شامگاه (دوشنبه ۱۹ خرداد) در حاشیه بازدید از روستاهای غیزانیه و رامشیر و وضعیت طرح‌های آب‌رسانی در این مناطق اظهار کرد: بیش از ۳۰ روستا از چاه‌های کم توله رامهرمز و شاهراه‌های رامشیر در حال آب گرفتن هستند به همین علت آب کمی به روستا می‌رسد و نوبت‌بندی می‌شوند.

 

استاندار خوزستان افزود: برنامه این است که شاهراه‌ها را جدا کنیم که این کار ظرف یک‌هفته تا ۱۰ روز آینده انجام و به مجتمع آب‌رسانی رامشیر وصل می‌شود و در نتیجه آب کم توله‌ها کامل به مجتمع آب‌رسانی دهلایه ارسال شده و از آنجا به روستاهای شرق غیزانیه می‌رسد.

 

وی با بیان اینکه در نتیجه این کار آب روستاهای بیشتری تامین می‌شود اضافه کرد: انتظار می‌رود پس از جدا شدن شاهراه‌ها وضعیت آب‌رسانی به 30 روستای شرق غیزانیه بهتر شود.

 

شریعتی با ابراز نگرانی نسبت به روستای سودان تصریح کرد: این روستا ارتفاع بیشتری نسبت به روستاهای دیگر دارد و در آخر خط ممکن است به این روستا آب نرسد؛ روستای سودان روستای بزرگی است و در آن ۱۴۰ خانوار زندگی می‌کند.

 

وی ادامه داد: بنا براین است که اگر از این طریق آب به روستا نرسید، در صورت جوابگو بودن مجتمع آب‌رسانی شاهراه‌ها و کافی بودن میزان آب، یک خط پنج تا ۶  کیلومتری بکشیم و هم روستای سودان و هم روستای چای سودان که جزء رامشیر هستند را با این خط آبدار کنیم و مساله این روستاها هم حل شود.

 

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه اگر این امر محقق شود کل غیزانیه آب‌دار شده و مورد خاصی نداریم عنوان کرد: مقرر شد قرارگاه خاتم ۱۴ کیلومتر خط را کار و تمام خط ها را به طور کامل نوسازی کند، پس از نوسازی خط های فرسوده، پِرت آب در این خط ها کمتر می‌شود.

 

وی خاطر نشان کرد: از این شبکه هم می‌توان به روستاهای شرق غیزانیه به کمک چاه‌های کم توله آب‌رسانی کرد و از ۲ مسیر صفیره و نزه و همچنین دهلایه و کم توله روستاهای شرق غیزانیه آب‌دار شود.

 

شریعتی با بیان اینکه تا زمان آب‌دارشدن کل روستاها بین ۵۰ تا ۶۰ تانکر وجود دارد ابراز کرد: روزی بین ۱۱۰ تا ۱۵۰ سرویس آب‌رسانی می‌شود و مشکل را تا حدود زیادی حل می‌کند.

 

وی در پایان با اشاره به اینکه سایر روستاهای استان باید با برنامه‌ریزی، کار جهادی و جمعی با محوریت سازمان آب و فاضلاب استان و کمک سازمان آب و برق خوزستان، آبفا اهواز و استانداری انجام شود یاد آور شد: حداقل باید بیش از ۲۰۰ کیلومتر خط لوله و ۱۰۰ پمپ در بیش از ۵۰۰ روستا کار شود تا روستاها از تنش آبی برای مدت زیادی خارج شوند.

 

کد خبر 936880

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha