به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، کتاب «همپای صاعقه» به تشریح نقش این لشکر در دو عملیات بزرگ فتح المبین، بیتالمقدس (آزادسازی خرمشهر) و اعزام نیروهای آن به لبنان پرداخته و در برگیرنده وقایع دی ماه۱۳۶۰ تا تیر ماه ۱۳۶۱ است.
کتاب «همپای صاعقه» از« گلعلی بابایی» و «حسین بهزاد» کارنامه عملیاتی لشکر 27 محمد رسولالله(ص) در زمان سردار حاج احمد متوسلیان است.
جلد اول این مجموعه با نام «همپای صاعقه» مشتمل است بر: نگاهی گذرا به حوادث و اتفاقات کشور در یکسالهی اول جنگ، تغییر استراتژی دفاعی قوای انقلاب و اتخاذ تاکتیکها و تجدید سازمان رزم مدافعان میهن اسلامی در پایان سال نخست جنگ و عملیات کوهستانی محمّد رسول الله (ص).
در بخشی از کتاب می خوانید:
در پی ضربات سهمگین وارد آمده بر لشکرهای ۱۰ زرهی و ۱ مکانیزهی دشمن طی سه مرحلهی نبرد فتح، عمدهی نیروهای شکستخوردهی ارتش متجاوز بعث، خاصه لشکر ۳ زرهی، در منطقهی «چِنانه» و تپّههای استراتژیک «دو سِلَک» تجمّع کردند و از آنجا دسته دسته به سمت مرز بینالمللی «فکّه-العماره» گریختند. در ساعت هفت بامداد روز شنبه هفتم فروردین ۱۳۶۱، شورای فرماندهی تیپ ۲۷ محمّد رسولالله (ص) با حضور احمد متوسلیان، محمود شهبازی، محمدابراهیم همت و تنی چند از مسؤولین ردههای ستادی تیپ، در کمپ رسولالله (ص) تشکیل جلسه داد.
کتاب «همپای صاعقه» از کتاب هایی است که رهبر انقلاب پیشنهاد می کند و رهبر انقلاب پس از مطالعه کتاب «همپای صاعقه» ـ کارنامه عملیاتی لشکر 27 محمد رسولالله(ص) در زمان سردار حاج احمد متوسلیان ـ تقریظی بر این کتاب زدند و در این یادداشت نوشتند:
بسمالله الرحمن الرحیم
این یک کتاب منبع بسیار غنی و ارزشمند است که از آن میتوان دهها کتاب و فیلمنامه و زندگینامه استخراج کرد. لحظات و حالات ثبتشده در سراسر این کتاب، همان ظرافتهای حیرتانگیزی است که از مجموع آن، تابلوی پرشکوه و باعظمت عملیاتی چون فتحالمبین و بیتالمقدس پدید آمده و برترینهای هنر جهاد و ایثار و شجاعت و ابتکار را در مجموعهی نمایشگاه بینظیر هنرهای انقلاب اسلامی، نشان میدهد.
این مردان بزرگی که نام آنها بسی آسان بر زبان و دل غافل ما میگذرد، از جنس همان اخوان صفا و فرسان هیجائند که سید شهیدان سلامالله علیه آنها را با عظمت و سوز و مهر، مخاطب ساخت و از فقدان آنان غمگین بود. سلام خدا و بندگان برگزیده و فرشتگان و رسولان او نثار روح مطهر آنان باد. در روز و شبهایی از آبان و آذر 86 صفحه به صفحه و سطر به سطر مطالعه و نیوشیده شد.
نظر شما