اولین همایش ایده‌پردازی قرآنی در خراسان‌جنوبی برگزار شد

اولین همایش ایده‌پردازی قرآنی با حضور نخبگان شبکه قرآن و معارف سیما، مدیران و مسئولان و نخبگان قرآنی در خراسان‌جنوبی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند،‌ همایش ایده‌پردازی قرآن برای اولین بار در کشور با حضور نخبگان شبکه قرآن و معارف سیما، مدیران و مسئولان و نخبگان قرآنی خراسان‌جنوبی در شهرستان بیرجند برگزار شد که در این همایش قاریان و حافظان قرآن به ایده‌‌پردازی و نقد برنامه‌های شبکه قرآن و معارف سیما پرداختند.


بر اساس این گزارش، ابوالقاسم باقری از حافظان قرآن خراسان‌جنوبی اظهار کرد: باید آسیب‌شناسی محافل قرآنی در رأس فعالیت‌های شبکه قرآن قرار گیرد.

 

وی ادامه داد: محافل قرآنی در کشور باید آسیب‌شناسی شده تا بتوان عوامل تأثیرگذار بر عدم خوب برگزار‌شدن این محافل را شناسایی و برای بر طرف‌کردن آن‌ها اقدام کرد.


باقری افزود: شبکه قرآن و معارف سیما باید نخبگان قرآ‌نی استان‌ها را شناسایی و به معرفی بهتر آن‌ها بپردازد.


وی خاطر نشان کرد: شبکه قرآن و معارف سیما باید برای جذب بهتر مردم به سمت شبکه یک ارتباط برنامه‌ای خوب بین مردم و خود داشته باشد.


ابوالفضل نوفرستی یکی از قاریان قرآن خراسان‌جنوبی نیز در این همایش گفت: شبکه قرآن و معارف سیما رسالت بسیار سنگینی درخصوص تولید پیام و نحوه ارسال آن به مخاطب دارد.


وی افزود: درگذشته گفته می‌شد کشوری که منابع زیرزمینی و ثروت بیشتری داشته باشد قدرتمند است اما با رویکرد حاضر جهان مهم‌ترین و قدرتمند‌ترین کشور، کشوری است که تولید اطلاعات و مدیریت بر آن‌ها را نیز داشته باشد.


نوفرستی با اشاره به سخن امام رضا(ع) که می‌فرمایند"معارف و بیانات ما را به مردم برسانید" اظهار کرد: این وظیفه بر دوش شبکه قرآن و معارف سیما است.


وی با اشاره به مخاطبان شبکه قرآن و معارف سیما تصریح کرد: با توجه به وقت و حوصله مخاطبان امروز سیما، رسانه‌ای موفق خواهد بود که با برنامه‌های خوب مخاطب بیشتری جلب کند.


نوفرستی اذعان کرد: قرآن همه حرف‌ها را برای همه نوع افراد دارد و وظیفه شبکه قرآن است که برای هر قشر از مخاطبان برنامه‌های خاص آن قشر را داشته باشد.


این قاری قرآن خاطر نشان کرد: شبکه قرآن سیما باید در خصوص پیام سالانه مقام معظم رهبری، تعمیم دادن آینده و گذشته با استفاده از فرامین قرآن، تفسیرهای یک دقیقه‌ای و استفاده از سبک‌های استاد "قرائتی" برای مخاطبان برنامه‌هایی تهیه کند.


علیرضا کوچی یکی دیگر از حافظان و قاریان قرآن خراسان‌جنوبی بود که در این همایش گفت: برنامه‌های تولید شده در شبکه قرآن باید برای استفاده بهتر مردم از صدا و سیمای مرکز استان‌ها پخش شود.


وی افزود: در استان‌ها مؤسسات قرآنی وجود دارد که نظرات خوبی دارند که باید از این نظرات در استان‌های مختلف استفاده شده و افراد و مؤسسات قرآنی باید به عنوان الگو در جامعه از طریق شبکه قرآن و معارف سیما معرفی شوند.


کوچی اظهار کرد: باید در شبکه قرآن و معارف سیما یک رویکرد استانی نسبت به معرفی نخبگان و مؤسسات قرآنی ایجاد شود.


به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی، وی ادامه داد: شبکه قرآن و معارف سیما باید سروده‌های شاعران را به سمت و سوی قرآن جلب کند و این شبکه بتواند شاعران را در برنامه‌های خود بگنجاند.


کوچی یادآور شد: با توجه به وجود هنرمندان به سمت و سوی قرآن در جامعه باید شبکه قرآن و معارف سیما به این گونه موارد توجه بیشتری داشته باشد.


پایان پیام/
 

کد خبر 9376

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha