به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، راهاندازی ۲۳ پروژه و ۴۰ مرکز پزشکی قانونی در کشور طی یکسال گذشته، مصوبه دولت برای رفع مشکل شمارهگذاری خودروهای فروخته شده وزارت خارجه، تقدیر از پیشکسوتان ورزش باستانی و زورخانهای از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در دوشنبه ۹ تیرماه است.
راهاندازی ۲۳ پروژه و ۴۰ مرکز پزشکی قانونی در کشور طی یکسال گذشته
«عباس مسجدی» در جلسه ویدئوکنفرانسی با کارکنان سازمان در سراسر کشور که به مناسبت هفته قوه قضاییه انجام شد، ضمن گرامیداشت این هفته و یاد و خاطره شهدای قوه قضاییه، افزود: به منظور رعایت عدالت در دسترسی مردم به خدمات پزشکی قانونی با حرکتی جهادی سال گذشته شاهد جهش در افتتاح مراکز پزشکی قانونی بودیم که این امر نتیجه تلاش همه همکاران و مدیران سازمان در سراسر کشور است.
رییس سازمان پزشکی قانونی کشور در این دیدار ضمن قدردانی از خدمات همکاران در مراکز پزشکی قانونی سراسر کشور به راهبردهای قوه قضاییه در سال جدید اشاره و خاطرنشان کرد: قوه قضاییه در سال جدید راهبردهایی را برای ارائه خدمت به مردم و پیشبرد برنامه ها و اهداف خود تعیین کرده که لازم است در جهت تحقق این راهبردها حرکت کنیم.
مسجدی افزود: تکریم ارباب رجوع (چه مردم و چه مجموعه پرسنل دستگاه قضا) یکی از راهبردهای قوه قضاییه است که در ستاد سازمان به جد پیگیر آن هستیم و بنده نیز به عنوان رییس این سازمان در راستای خدمت رسانی بهتر و فراهم کردن شرایط روانی مناسب تر نهایت تلاش خود را به کار می گیرم.
وی تصریح کرد: ما خود را در قبال همه همکاران مسوول می دانیم و انتظار داریم که همکاران نیز در مواجهه با مردم و ارباب رجوع چنین دیدی داشته باشند و درخواست های آنان را با سعه صدر مورد رسیدگی قرار دهند.
رییس سازمان پزشکی قانونی کشور، با اشاره به اینکه مبارزه با فساد راهبرد دوم دستگاه قضا است، اظهار داشت: به اذعان دیگر دستگاه ها و نیز ارگان های نظارتی در مجموعه قوه قضاییه، سازمان پزشکی قانونی کشور جزء پاکترین دستگاه ها است که این امر مهم در نتیجه زحمات و تلاش های همه همکاران محقق شده است.
مصوبه دولت برای رفع مشکل شمارهگذاری خودروهای فروخته شده وزارت خارجه
هیئت وزیران در جلسه مورخ ۱۳۹۹/۴/۴، با هدف رفع مشکل شماره گذاری خودروهای فروخته شده وزارت امور خارجه، مصوبه مربوط به آن را اصلاح کرد.
به موجب اصلاح مصوبه مذکور، وزارت امور خارجه می تواند نسبت به فروش و شمارهگذاری خودروهای خود که حداکثر ۳۰ سال از تاریخ ساخت آنها گذشته باشد، با رعایت قوانین و مقررات مربوط اقدام کند.
تقدیر از پیشکسوتان ورزش باستانی و زورخانهای/ رونمایی از کتاب ورزش برای پرواز
امیر سرتیپ خلبان «مهدی هادیان» در مراسم تقدیر از پیشکسوتان ورزش باستانی و زورخانهای ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه ورزش به ویژه ورزش زورخانهای اظهار کرد: امسال بنا به سیاستهای ابلاغی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و با توجه به چهلمین سالگرد دفاع مقدس نزدیک به ۱۴۰۰ برنامه متنوع از تاریخ ۳ خرداد آغاز و تا ۳۱ شهریور ماه ادامه پیدا خواهد کرد.
معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش ضمن اشاره به شرایط خاص کشور و تهدیدات داخلی و خارجی به ویژه در عرصه فرهنگی خاطرنشان کرد: یکی از مولفهها و شاخصهای مهم در مقابله با جنگ نرم، پرداختن به ورزش قهرمانی و به خصوص ورزش زورخانهای است و ترویج فرهنگ پهلوانی و زورخانهای باعث خنثی کردن بخشی از تهدیدات فرهنگی در جامعه خواهد شد.
امیر سرتیپ هادیان افزود: پیشکسوتان عرصه ورزش و قهرمانی و به خصوص ورزش زورخانهای مایه عزت و افتخار برای نظام جمهوری اسلامی و مایه خیر و برکت در جامعه هستند و امیدواریم که با گرامیداشت و تجلیل از پیشکسوتان عرصه ورزش و پهلوانی بتوانیم ادامه دهنده راه این عزیزان باشیم.
در ادامه از کتاب «ورزش برای پرواز» تالیف سرهنگ حیدریان مدیر تربیت بدنی نیروی هوایی ارتش که توسط مرکز مطالعات و تحقیقات نهاجا به چاپ رسیده است رونمایی شد.
بررسی پیشنهاد لوایح الحاق دولت ایران به موافقتنامههای استراسبورگ و وین
مفاد و محتوای موافقتنامه استراسبورگ درباره «طبقه بندی بین المللی اختراعات» است که در (۱۷) ماده و هر ماده، تحت عنوان مشخصی تنظیم و تدوین شده و در تاریخ چهارم فروردین ماه ۱۳۵۰ به امضا و تصویب رسیده و در مورخ ششم مهر ماه ۱۳۵۸ نیز مورد اصلاح قرار گرفته است.
همچنین مفاد و محتوای موافقتنامه وین، درباره «تأسیس یک طبقه بندی بین المللی عناصر تصویری علائم» است که در خرداد ماه ۱۳۵۲ امضا و تصویب و در نهم مهر ماه ۱۳۶۴ نیز اصلاح شده است.
موافقتنامه های مزبور، دو حلقه از زنجیره معاهدات، توافقات و کنواسیون های بین المللی است که معطوف به هدف کلی حمایت از مالکیت معنوی و فکری، در مراجع و نهادهای مرتبط بین المللی به تصویب رسیده اند.
حفظ کرامت مردم یک اصل مهم برای دولت و مجلس باشد
حجت الاسلام «مجتبی ذوالنوری» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان در رابطه با اینکه تا چه اندازه باید در شئونات قانون گذاری کرامت مردم حفظ شود، گفت: اگر مجلس و دولت شان مردم، نیازها و اولویت های آنها را رعایت نکنند، خلاف شرع بین کرده اند چون همه این سازمان ها و تشکیلات ها برای ارتقای کرامت انسان ها و حل مشکلات مردم هست.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما تلاش مان را در راستای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم انجام می دهیم و معتقدم اگر مجلس دهم به بسیاری از وظایفش عمل می کرد، ما بسیاری از مشکلاتی که در حال حاضر داریم، نداشتیم. اگر مشکلات معیشتی مردم حل می شد، قطعا بسیاری از مشکلاتی که در حال حاضر گریبان گیر جامعه شده است، وجود نداشت.
وی با تاکید بر اینکه حفظ کرامت مردم باید یک اصل برای دولت و مجلس باشد، ادامه داد: روایت داریم که چه بسا فقر به کفر منتهی شود چون وقتی طرف گرسنه شود، ممکن است هر کاری را انجام دهد؛ به هر حال ایمان همه محکم نیست و ممکن است کاسه صبرشان لبریز شود و دست به انواع ناهنجاری ها بزنند و معیارهای دینی شکسته شود؛ به همین دلیل ما باید تلاش کنیم مردم مشکل اقتصادی نداشته باشند و حداقل رفاهیات را برای آنها فراهم کنیم تا به این طریق نیز کرامت و شان انسانی آنها حفظ شود./
نظر شما