بین پژوهش و آموزش در جامعه ارتباطی وجود ندارد

مسئول دفتر سیاست‌گذاری پژوهشی موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث، با اشاره به مشکلات موجود در جامعه در ارتباط با پژوهش گفت: متاسفانه در جامعه ما بین پژوهش و آموزش ارتباطی وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت‌الاسلام احمد غلامعلی، مسئول دفتر سیاست‌گذاری پژوهشی موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث، گفت: آن طور که به نظر می‌رسد پژوهش در حوزه علوم انسانی و اسلامی به یک بن بست رسیده و دانشجوها در انتخاب موضوع پایان‌نامه به مشکل برخورد می‌کنند، این در حالی است که اگر خلاقیت جوان در امر پژوهش بروز داده نشود، آفتی برای امر پژوهش است.

 

وی با بیان اینکه عملی نشدن پژوهش ضعف اصلی است، ادامه داد: پژوهش‌های بسیاری به شکل پایان‌نامه صورت گرفته است که مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

 

غلامعلی، بیان داشت: تشویق و اعطای جوایزی برای پژوهشگران خوب و مطلوب است اما فراهم ساختن امکانی برای عملی کردن نتایج پژوهش‌ها بهتر و مطلوب‌تر است.

 

مسئول دفتر سیاست‌گذاری پژوهشی موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث، با اشاره به فواید امور پژوهشی تصریح کرد: نخستین فایده فعالیت‌های پزوهشی این است که بینایی ایجاد می‌کند و در موارد گوناگون برای انسان سودمند است.

 

غلامعلی، خاطرنشان کرد: اگر کسی از علم تبعیت نکند مورد مذمت قرآن قرار می‌گیرد و این از آفات پژوهش است که انسان از علومی که خداوند در اختیار او قرار گذاشته استفاده نکند.

 

وی با اشاره به مشکلات موجود در جامعه در ارتباط با پژوهش گفت: متاسفانه در جامعه ما بین پژوهش و آموزش ارتباطی وجود ندارد.

 

غلامعلی، یادآور شد: ما در کشور از دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و علمی و به تبع آن از دانشجویان متعددی برخوردار هستیم، از این امر می‌توانیم در کنار توجه به رویکرد پژوهش و تحقیق بهره‌مند شویم.

 

مسئول دفتر سیاست‌گذاری پژوهشی موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم اقتصاد ما از وضعیت مطلوبی برخوردار باشد باید مرکزی برای ساماندهی امر پژوهش ایجاد شود تا پژوهش‌های صورت گرفته در پیشرفت جامعه تاثیرگذار باشد.

 

بنا بر گزارش ستاد خبری هفته پژوهش قم، وی بیان داشت: دفتر سیاست‌گذاری پژوهشی موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث با توجه به ایجاد زمینه‌های پژوهشی بین دانشکده و نهاد آموزشی موسسه تاسیس شده است.

 

غلامعلی، گفت: تفکر و پژوهش راه‌حلی جدید برای یافتن است و قرآن بارها و بارها در موارد متعدد آن را بازگو می‌کند و از تاثیرات آن سخن می‌گوید.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 9441

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha